- تاریخ ثبتنام
- 21/9/20
- ارسالیها
- 203
- پسندها
- 1,082
- امتیازها
- 6,513
- مدالها
- 8
سطح
9
عالیه من متاسفانه رمان اول شما رو نخوندم اما با قلم شیوا و روونی که داری تصمیم بخونمش
مرسی از تو شمیمجانم :) کتاب اولم رو میتونی از کتابفروشیهای سراسر کشور تهیه کنی.عالیه من متاسفانه رمان اول شما رو نخوندم اما با قلم شیوا و روونی که داری تصمیم بخونمش
نام رمان: همهچیز زیر سر من است
نویسنده: حدیثه شهبازی
ژانر: #عاشقانه #اجتماعی #جنایی
خلاصه:
گاهاً اتفاقاتی که از گذشته به ارث میماند،رویای شیرین آدمی را به تاراج میکشاند اما...
هیچچیز ناممکن نیست!
بانو دختر شادیست که در مسیر جوانی خود عاشق میشود،درحالی که به عشق اعتقادی ندارد و فارق میشود درحالی که عشق تمام هستی او را فرا گرفتهاست.ولی باید دید که گذشته دست یاری بر سرش میکشد یا او را تا آیندهی نچندان دور،در میان فراز و نشیب زندگی معلق نگه میدارد.
درود بر شما دوستان عزیزم
امیدوارم تحت هر شرایطی که هستید،حال دلتون خوب...
گلِ باغچهی سبز منی توواقعا عاشق خلاصت شدم خیلی دلم میخواد ادامشو بخونم![]()
دورت بگردم من :) سرت خلوت شد کنارم باش !خب خب حدیثه عزیزم
رمانت بسی زیباست
توصیفاتت خیلی عالیه
اگ فونتت رو درست کنی عالی تر میشه
ادبی نویسی سخته ولی خیلی خوب داری از پسش برمیای
منتظر بقیه رمانت هستم
اینم بگم چند پارت رو نخوندم روم به دیوار
خدا نکنهه چشششممممم هستم درخدمتتوندورت بگردم من :) سرت خلوت شد کنارم باش !
سلام وقت بخیر
عنوان شما تشکیل شده بود از یک جمله «همه چیز زیر سر من است» در نگاه اول توی ذهن مخاطب این سوال ایجاد میشه که چه چیزایی زیر سر اونه؟ اصلا مخاطب این جمله کیه؟ گوینده این جمله کیه؟
عنوان باید جذاب باشه و کنجکاوی خواننده رو قلقلک بده در واقع نویسنده باید قدرت این رو داشته باشه که یک عنوان چالش برانگیز رو انتخاب کنه. از نظر من عنوانتون معمولی و قابل قبول بود و اگه بیشتر روش کار بشه خیلی بهتر هم خواهد شد. خلاصه هم همینطور. خلاصه بعد از عنوان مهم، ترین بخش یک داستانه و باید حاوی اطلاعات کافی و ترغیب برانگیز باشه. نه اونقدر. گنگ که مخاطب هیچی ازش نفهمه نه اونقدر حاشا که مخاطب میلی به خوندن رمان پیدا کنه. ما رمانای زیادی داشتیم...