کیم تهیونگ برترین مرد در جست و جوی "خوش تیپ ترین مرد" در گوگل در 10 سال گذشته است!
به گزارش SBS: داده ها ثابت میکنند که کیم تهیونگ، با نام مستعار V، نه تنها به عنوان یک فرد با استعداد شناخته میشود، بلکه یکی از خوشتیپترین مردان جهان است.
با توجه به Google Trends که جستجوهای محبوب گوگل در سراسر جهان را تجزیه و تحلیل می کند، کیم تهیونگ نفر شماره 1 در رابطه با عبارت جستجوی "زیباترین مرد" در ده سال گذشته است!!
حجم جستجوی تهیونگ تنها در پنج سال گذشته به قدری زیاد است که او همچنان برترین فرد مرتبط با عبارت جستجو است! حتی زمانی که جستجوهای سال 2004، یک دهه قبل از شروع BTS، در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
اسپویل کامبک جدید؟
قضیه از این قراره که نامجون تو کپشن پست آخرش تو اینستاگرام نوشت WE و هوسوک هم تو استوریش نوشت ME.
حالا آرمیا میگن شاید این یه اسپویل واسه کام بک جدید باشه مثل همون عبارت Save me و I'm fine توی فیک لاو.
اگر این دو تا کلمه رو هم کنار هم بذاریم لوگوی بنگتن درمیاد.
و اینم میگن که شاید ME به اوایل دبیوشون و WE به الان که آرمیا رو دارن اشاره...
shadow at my feet
Look down, it's gotten even bigger
I run but the shadow follows, as dark as the light's intense
I'm afraid, flying high is terrifying
سایهٔ پاهام، به پایین نگاه کن. اون داره بزرگتر میشه. من ازش فرار میکنم ولی اون دنبالم میاد. به اندازهٔ شدت تاریک بودن اون نور، من ترسیدم، بلند پرواز کردن وحشتناکه.
حالا این قسمت اصلا چی میگه؟ نور درواقع همون موفقیتی که بیتیاس بهش رسیده و یونگی معتقده این نور، داره سایههای روحش رو گسترش میده. موفقیت قابلیت تشدید...
• سولوییست کرهای با بیشترین تعداد فالوور در ۲۴ ساعت اول
• اولین سولوییست آسیایی که به آیتونز آلکیل توی ۸ بزرگترین بازارهای موسیقی دنیا توی روز انتشارش دست پیدا میکنه
• سریعترین آهنگ از یه سولوییست کرهای که به ۸۰ رتبهی یک در آیتونز میرسه
• بالاترین دبیو برای یه اواِستی کرهای در چارت ریلتایم line muaic japan در رتبهی ۲
تمام این رکوردها در حالی اتفاق افتادن که هنوز ۱۲ ساعت هم از انتشار آهنگ نگذشته بود!
علاوه بر این، آهنگ توی ۱۳ ساعت و ۲۰ دقیقه به ۹۰ رتبهی یک در آیتونز دست یافت که این از رکورد قبلی ۱۷ ساعت کمتره.