Nyx هنرمند انجمن سطح 43 ارسالیها 2,439 پسندها 64,602 امتیازها 64,873 مدالها 26 سن 23 17/10/22 #31 Samira-M اولین باراومدم پروفایلت مشاعره کنیم. همون اولم فک میکردم خیلی مهربون و دوست داشتنی ^^ هنوز پروفایلت با اون دختر شال سبزو یادمه. الان ک فک میکنم از اونم مهربون تری ^^ نمیشه دوستت نداشت امضا : Nyx
Samira-M اولین باراومدم پروفایلت مشاعره کنیم. همون اولم فک میکردم خیلی مهربون و دوست داشتنی ^^ هنوز پروفایلت با اون دختر شال سبزو یادمه. الان ک فک میکنم از اونم مهربون تری ^^ نمیشه دوستت نداشت
م مَمّد کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,261 پسندها 46,214 امتیازها 60,573 مدالها 32 31/7/23 نویسنده موضوع #32 Ayan گفت اعتراف میکنم اولین بار ک باهات آشنا شدم دوست داشتم سرتو بزنم تو دیوار تا شاخات بشکنه-_ م G H O S T کلیک کنید تا باز شود... اعتراف میکنم اولین بار که باهات آشنا شدم، باهات آشنا شدم. نه ولی جدای از شوخی، اولش فک میکردم خودتو بگیری کسی رو آدم حساب نکنی
Ayan گفت اعتراف میکنم اولین بار ک باهات آشنا شدم دوست داشتم سرتو بزنم تو دیوار تا شاخات بشکنه-_ م G H O S T کلیک کنید تا باز شود... اعتراف میکنم اولین بار که باهات آشنا شدم، باهات آشنا شدم. نه ولی جدای از شوخی، اولش فک میکردم خودتو بگیری کسی رو آدم حساب نکنی
R Rigina مدیر بازنشسته سطح 42 ارسالیها 4,251 پسندها 41,853 امتیازها 74,373 مدالها 63 31/7/23 #33 Ayan گفت اعتراف میکنم اولین بار ک باهات آشنا شدم دختر گلی بودی و از دوستی باهات خوشحالم♡ R رهاشـون کلیک کنید تا باز شود... آخ که من قلبممممم♡ اعتراف میکنم اولین باری که باهات آشنا شدم دختر مودبی بودی و دوست داشتم دوستیم ادامه داشته باشه امضا : Rigina
Ayan گفت اعتراف میکنم اولین بار ک باهات آشنا شدم دختر گلی بودی و از دوستی باهات خوشحالم♡ R رهاشـون کلیک کنید تا باز شود... آخ که من قلبممممم♡ اعتراف میکنم اولین باری که باهات آشنا شدم دختر مودبی بودی و دوست داشتم دوستیم ادامه داشته باشه
L.latifi❁ ویراستار انجمن سطح 14 ارسالیها 902 پسندها 6,941 امتیازها 22,873 مدالها 16 سن 23 17/10/23 #34 فکرکردم همه تون خوبید که شکر خدا خوب بودین امضا : L.latifi❁
بهار؛ مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 486 پسندها 3,964 امتیازها 17,083 مدالها 19 28/12/23 #35 تگ نمیکنم اما خب فکر نمیکردم اینقدر بچه باشی امضا : بهار؛
fateme_sa رفیق جدید انجمن سطح 4 ارسالیها 85 پسندها 432 امتیازها 1,778 مدالها 4 4/1/24 #36 m.sina اعتراف میکنم اولین بار که تو تاپیک مشاعره اسمت رو دیدم فامیلیت منو یاد جان سینا انداخت سر همین درمورد کنجکاو شدم... امضا : fateme_sa
m.sina اعتراف میکنم اولین بار که تو تاپیک مشاعره اسمت رو دیدم فامیلیت منو یاد جان سینا انداخت سر همین درمورد کنجکاو شدم...
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,940 امتیازها 12,213 مدالها 9 7/5/24 #37 m.sina اعتراف میکنم اولین بار که باهات آشنا شدم بخاطر ادبی صحبت کردنت خیلی مسخرت کردم(ببخشید) ولی بعدش... از همون ادبی صحبت کردن و اخلاقت خوشم اومد آخرین ویرایش 7/5/24 امضا : مارینا آروین
m.sina اعتراف میکنم اولین بار که باهات آشنا شدم بخاطر ادبی صحبت کردنت خیلی مسخرت کردم(ببخشید) ولی بعدش... از همون ادبی صحبت کردن و اخلاقت خوشم اومد
₰جادوگرِخویش₰ پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,052 پسندها 11,430 امتیازها 38,673 مدالها 23 18/5/24 مدیر #38 Kuhiyar اعتراف میکنم خیلی بهتر میتونستی باشی، بخاطر من نتونستی. اعتراف میکنم وقتی متولد شدی اینی نبودی ک هستی. آری به خودم اعتراف میکنم که خیلی اذیتش کردم.. امضا : ₰جادوگرِخویش₰
Kuhiyar اعتراف میکنم خیلی بهتر میتونستی باشی، بخاطر من نتونستی. اعتراف میکنم وقتی متولد شدی اینی نبودی ک هستی. آری به خودم اعتراف میکنم که خیلی اذیتش کردم..