- ارسالیها
- 1,266
- پسندها
- 19,089
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 27
- نویسنده موضوع
تهیونگ یه بار میگفت یونگی حتی اگر تو زندگی بعدی سنگ باشی من تو رو با خودم به جاهای قشنگی میبرم پس نگران نباش .
حس منم به تو دقیقا همین شکلیه گل گندمم
پارسال این موقع اصلا قشنگ نبود ولی امسال اومدیم که اون خاطرات بد و پاک کنیم
یه روز اومدی پیویم منم اونموقع فاز شاخ بودن و باحال بودن داشتم چقدر که من باهات سنگین رنگین صحبت کردم بماند دیگه نمیدونستم یه روز میشی همسر عزیزتر از جان این شخص که بنده باشم
ممد...قشنگه(تکمیلش نمیکنم چون یهو مرکز میاد زیرش مینویسه ادیت دیگه خودت میدونی اصل مطلب چیه).
غیرتی جذاب من (غیرتیتر از تو سراغ ندارم دور و برم) تولدت خیلی خیلی مبارکمون باشه. امیدوارم هر سال این موقع کنارت باشم و بهت تبریک بگم. خدا رو چه دیدی یهو دیدی سال دیگه برداشتم اومدم تبریز(فعلا...
حس منم به تو دقیقا همین شکلیه گل گندمم
پارسال این موقع اصلا قشنگ نبود ولی امسال اومدیم که اون خاطرات بد و پاک کنیم
یه روز اومدی پیویم منم اونموقع فاز شاخ بودن و باحال بودن داشتم چقدر که من باهات سنگین رنگین صحبت کردم بماند دیگه نمیدونستم یه روز میشی همسر عزیزتر از جان این شخص که بنده باشم
ممد...قشنگه(تکمیلش نمیکنم چون یهو مرکز میاد زیرش مینویسه ادیت دیگه خودت میدونی اصل مطلب چیه).
غیرتی جذاب من (غیرتیتر از تو سراغ ندارم دور و برم) تولدت خیلی خیلی مبارکمون باشه. امیدوارم هر سال این موقع کنارت باشم و بهت تبریک بگم. خدا رو چه دیدی یهو دیدی سال دیگه برداشتم اومدم تبریز(فعلا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش