سلام، وقت همگی به خیر :)
کنکور یک رقابته و برای اینکه توی این رقابت برنده باشی، باید خیلی زیاد تلاش کنی. البته از نظر من چیزی که مهمه، اینه که زمینهای برای سرکار رفتن وجود داشته باشه. خیلی ها رتبه خوب آوردن، ولی نتونستن برن سرکار :(
سلام
به من تنها مشکلی که به نظرم کنکور داره این هستش خانواده ها خیلی به بچه هاشون فشار میارن و در این بین خیلی افراد رو با بچه های خودشون مقایسه می کنن.
در کنار همه ی اینا به نظر من کنکور ازمون خوبی هستش چون ما در واقع در تمام قسمت های زندگیم انواع ازمون ها رو می دیم و خب اگر کنکور نباشه خیلی از افراد در حقشون ظلم می شه
و البته یکی دیگه از مشکلاتش این هستش که افرادی که سهمیه دارن خیلی راحت تر می تونن با تلاش کمتری برن دانشگاه به نظرم داخل این ازمون سهمیه اصلا نباید به حساب بیاد
دقیقا این موردی بود که الان میخواستم راجع بهش بگم.
بالاتر بحث درباره هوش و لیاقت شد؛ اما هیچکس از بیعدالتیهای موجود در کنکور نگفت.
ایران متاسفانه دارای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
سلام
خب نظر من در مورد کنکور اینه که استعدادهای جامعه رو نه تنها نمیتونه شناسی کنه بلکه بزرگترین لطمه رو به جوانان و نوجوانان میزنه. چرا وقتی یک نفر تونسته ۳ سال دبیرستان رو قبول بشه با معدل خوب اما مجبوره بخاطر یه آزمون چند سال از عمرش بخاطر خوندن دوباره اون کتابها حروم بشه؟
کنکور فضایی رو ایجاد میکنه که از پیشرفت جوانان و نوجوانان جلوگیری میکنه.
سلام، اولین اشتباه، کنکور لطمه نمیزنه کنکور درس میده یاد نگیری اره متاسفم چنان ضرری بهت میزنه که به خودت بیای.
اقا جان نمی فهمم واقعا چرا، چطوری میتونین کنکور رو توی درس خوندن ببینین. اقا خوندن اون کتابها فرع کنکوره اصل کنکور اصلا یه چیز دیگه است یه جای دیگه است. برو از صدهزارتا...
بهنظرم خیلی بهتر میشه اگر عزت نفس در جوونها تقویت بشه. چیزی که در نسل جدید شاهدش هستیم.
تقویت عزت نفس با یادگیری یه مهارت و کسب درآمد با اون میتونه راهحل عالیای باشه. در این صورت حتی اگر جوان در بهترین سالهای عمرش کنکور رو قبول نشه، میتونه از راه مهارت تجربیش کسب درآمد کنه.
ما نباید شخصیت رو از روی کنکور بسنجیم... الان نه اما حداقل 40 یا 50 سال پیش افرادی بودن که ما بهشون میگیم قدیمی، یه سری افراد مشخص درس میخوندن بقیه بیبهره بودن به هر دلیلی، ما بهشون میگیم بیسواد اما واقعا سواد رو نباید در نوشتن و دو دو تا چهار تا ببنیم.
کشاورزی که پنجاه سال پیش یکی از موفقترینها از لحاظ کاشت و برداشت بوده حتما حسابدار سیاستمدار...
می خوام موافق باشما ولی مخالفم.
ببینین من خودم الان درگیر کنکورم، شاید فکر کنین قطعا یه خانوادهی فکق العاده دارم که شرایط کنکور و برام دلنشین کردن و اینا ولی نه واقعا، من از بقیه اعصاب خردیهام، سرکوفت خوردنهام، فشاری که دچارشم و کلا مشکلاتم از طرف خانواده بیشتر نباشه کمتر نیست. نظام کنکور ضعف داره، توش هیچ حرفی نیست ولی اون نوجوونی که به خاطر کنکور میره مرز نابودی رک بگم سرنوشتش نابودیه عزیز. کنکور نه، موقع استخدام شغلی. اونجا نه، یه جای دیگه، زندگی همینه و واقعا نمی فهمم چرا ما فکر می کنیم فقط سیستم کنکوره که اینطوریه. نه اقا سیستم زندگی اینه، رتبه بندی، رقابت، مشخص شدن اینده براساس نه حتی چند ساعت گاهی براساس چند دقیقه، فشار، مشکل،...
دقیقا این موردی بود که الان میخواستم راجع بهش بگم.
بالاتر بحث درباره هوش و لیاقت شد؛ اما هیچکس از بیعدالتیهای موجود در کنکور نگفت.
ایران متاسفانه دارای عدالت آموزشی مطلوبی نیست. افراد با دادن هزینهای بیشتر معلمهای بهتری میتونن تهیه کنن. و یا با دادن مبلغهایی به نظرم غیرمعقولن، مشاور و... میگیرن.
حتی کیفیتهای تدریس و خدمات مربوط یه کنکور در شهرهای مختلف متفاوته؛ اما سوالات یکی هستن.
اشخاصی هم هستن که سهمیههایی دارن که اصلا عادلانه نیست و کاملا به همون تکیه دارن.
کاملا حرف شما درسته مثلا من فردی رو می شناسم که از کلاس هفتم تا دوازدهم تیزهوشانی بود بعد کنکورش رو خوب نداد و افسردیگی گرفت
از اون طرف دختر عموش سهمییه داشت و...
سلام، اولین اشتباه، کنکور لطمه نمیزنه کنکور درس میده یاد نگیری اره متاسفم چنان ضرری بهت میزنه که به خودت بیای.
اقا جان نمی فهمم واقعا چرا، چطوری میتونین کنکور رو توی درس خوندن ببینین. اقا خوندن اون کتابها فرع کنکوره اصل کنکور اصلا یه چیز دیگه است یه جای دیگه است. برو از صدهزارتا مشاور بپرس، بگو هرکسی بیشتر درس بخونه توی کنکور موفق میشه؟ قطعا بهت میگن نه. چرا؟ چون کنکور اصلا بحث درس نیست به قول تو اکثر کسایی که کنکور میدن سه سال دبیرستان و با معدل خوب پشت سر گذاشتن، هیچ کدوممون تقریبا اینقدر خنگ نیسیتم که از پس درسهای کنکور برنیایم پس اصلا معیار کنکور یه چیز دیگه است.
بازم اشتباه می کنی، کنکور فضایی رو ایجاد می کنه که جوونها رو پیشرفت...
اگه کنکور نباشه به هیچ وجه ناحقی صورت نمیگیره چون هر کس میتونه بر اساس معدل ۳ سال دبیرستانش نمره قبولی توی دانشگاه رو کسب کنه و طی ۳ سال اون کتابها رو بخونه
نه اینکه این همه هزینهی کلاس و کتاب و مشاور و... بده آخرش بخاطر زدن یا نزدن ۱ سوال کل آیندش تغییر کنه.
کسی هر چقدر هم که خودش بخونه بالاخره یه جایی گیر میکنه برای یادگیری اون مبحث نیاز به معلم خصوصی پیدا میکنه چون ممکنه اون جزئیات یادش بره هزینههای معلم خصوصی هم بماند که خیلی ها نمیتونن برن پس اینجاس که حق بقیه پایمال میشه
بهنظر من هم بهتر میشد اگر به جای کنکور آزمونهای ورودی برای دانشگاهها برگزار میشد.
و یا حتی درسهای عمومیای که واقعا حضورشون نیاز نیست و فقط بار رو...
سلام، راستش به نظر من حرفتون یکم غیرمنطقیه. هرکس از روی علاقه و استعدادش رشتهای و انتخاب کنه و مجبور به خوندن دروس اون رشته نباشه؟ اصلا یعنی چی؟ انگار بگیم خب اره طرف بره پزشک بشه ولی کتابهای پزشکی و نخونه. این چه حرفیه. بلاخره برای هرکاری نیاز به دانش هست.
به نظرم شما با اینکه فقط به استعداد و علاقه پرداخته بشه بحث لیاقت و حذف کردین. یه فاکتور وجود داره به اسم لیاقت. تو لیاقت این و داری اصلا که پزشک بشی؟ علاقه داری، استعداد داری، خب که چی؟ خیلیها دارن. حتی تازه بعدا باید موشکافی بشه که اقا اصلا این چیزی که اسمش و میذاریم علاقه واقعیه؟ یا علاقهی به پوله.
اقا جان نمی فهمم واقعا چرا، چطوری میتونین کنکور رو توی درس خوندن ببینین. اقا خوندن اون کتابها فرع کنکوره اصل کنکور اصلا یه چیز دیگه است یه جای دیگه است. برو از صدهزارتا مشاور بپرس، بگو هرکسی بیشتر درس بخونه توی کنکور موفق میشه؟ قطعا بهت میگن نه. چرا؟ چون کنکور اصلا بحث درس نیست به قول تو اکثر کسایی که کنکور میدن سه سال دبیرستان و با معدل خوب پشت سر گذاشتن، هیچ کدوممون تقریبا اینقدر خنگ نیسیتم که از پس درسهای کنکور برنیایم پس اصلا معیار کنکور یه چیز دیگه است.
بازم اشتباه می کنی، کنکور فضایی رو ایجاد می کنه که جوونها رو پیشرفت...