متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

میزگرد میزگرد شبانه با موضوع «تاثیر کنکور در جوانان و نوجوانان»

• نویسنده موضوع FakhTeh
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 137
  • بازدیدها 2,854
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
در واقع با کنکور دادن میزان حافظه ای که فرد داره رو تشخیص می دن چون ما باید ازمون سه سال رو بدیم صددرصد سختت تر هستش از ازمون یک سالی که دادیم
کنکور صرفا حافظه نیست. استعداد تحلیلی شخص، سرعت فکر کردن و تست زدن، توانایی برای مخلوط کردن سه سال درس و گرفتن نتیجه‌ای که نیازه، توانایی کنترل زمان و استرس و... همه‌ی این موارد موثر هستن.

امضا : FakhTeh

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
اگه کنکور نباشه به هیچ وجه ناحقی صورت نمیگیره چون هر کس میتونه بر اساس معدل ۳ سال دبیرستانش نمره قبولی توی دانشگاه رو کسب کنه و طی ۳ سال اون کتاب‌ها رو بخونه
نه اینکه این همه هزینه‌ی کلاس و کتاب و مشاور و... بده آخرش بخاطر زدن یا نزدن ۱ سوال کل آیندش تغییر کنه.
کسی هر چقدر هم که خودش بخونه بالاخره یه جایی گیر میکنه برای یادگیری اون مبحث نیاز به معلم خصوصی پیدا میکنه چون ممکنه اون جزئیات یادش بره هزینه‌های معلم خصوصی هم بماند که خیلی ها نمیتونن برن پس اینجاس که حق بقیه پایمال میشه
عزیزم میدونی چند نفر سالیانه معدل ۲۰ می گیرن؟ برو یه سرچ بکن برای نوبت دوم دوازدهم که نهایی هست و حداقل نوشتن. خب؟ نمره‌ی قبولی توی دانشگاه چیشد؟ ضرفیت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AYDA HOSSINY

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40

ارسالی‌ها
12,999
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
  • مدیرکل
کنکور صرفا حافظه نیست. استعداد تحلیلی شخص، سرعت فکر کردن و تست زدن، توانایی برای مخلوط کردن سه سال درس و گرفتن نتیجه‌ای که نیازه، توانایی کنترل زمان و استرس و... همه‌ی این موارد موثر هستن.
بله ولی خب بخشیش هم به حافظه بستگی داره

امضا : Vana~

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
سلام، وقت همگی به خیر :)
کنکور یک رقابته و برای این‌که توی این رقابت برنده باشی، باید خیلی زیاد تلاش کنی.
البته از نظر من چیزی که مهمه، اینه که زمینه‌ای برای سرکار رفتن وجود داشته باشه. خیلی ها رتبه خوب آوردن، ولی نتونستن برن سرکار :(
سلام بر شما.
این مورد واقعا بحث مفصل و جدایی داره که مربوط به سیاست و اقتصاد کشوره و فعلا جاش نیست.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Lili.Da

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
ما نباید شخصیت رو از روی کنکور بسنجیم... الان نه اما حداقل 40 یا 50 سال پیش افرادی بودن که ما بهشون میگیم قدیمی، یه سری افراد مشخص درس می‌خوندن بقیه بی‌بهره بودن به هر دلیلی، ما بهشون می‌گیم بی‌سواد اما واقعا سواد رو نباید در نوشتن و دو دو تا چهار تا ببنیم.
کشاورزی که پنجاه سال پیش یکی از موفق‌ترین‌ها از لحاظ کاشت و برداشت بوده حتما حساب‌دار سیاست‌مدار عالی بوده، اون مادری که از سواد چیزی نمی‌دونسته اما فرزندش رو طوری تربیت کرده که در جامعه از لباس کسی رو قضاوت نکنه، از روی درس خوندن یا نخوندن شخصیت کسی رو فریاد نزنه، حتما زنی کامل بوده! سواد راه موفقیته شخصیت رو خودمون و خانواده می‌سازیم... شاید بخشی هم شامل دبیر مدرسه و هم‌کلاسی میشه اما...

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
عزیزم میدونی چند نفر سالیانه معدل ۲۰ می گیرن؟ برو یه سرچ بکن برای نوبت دوم دوازدهم که نهایی هست و حداقل نوشتن. خب؟ نمره‌ی قبولی توی دانشگاه چیشد؟ ضرفیت دانشگاه شریف مگه چند نفره؟ این همه معدل ۲۰، کی بره؟ با کدوم معیاری بگن تو برو تو نرو؟ فقط یه حالت داره، امتحان‌ها رو اونقدر سخت کنن اونقدر سخت کنن که دیگه هرکسی نتونه ۲۰ بشه. اونوقت شاید یه امیدی بود که بتونن حتی این تقسیم بندی و انجام بدن ولی یه سوال فقط میپرسم. این همون کنکور باز نشد؟
اشتباه همینجاست دیگه. که فکر می کنیم در اون حالت کل اینده‌اش تغییر نمی کنه. فرض کنیم همین شرایطی که شما گفتی باشه، من سر یه امتحان حالم بد میشه. چی میشه؟ اینده‌ام کلا تغییر می کنه باز. یه سوال و توی...

MHP

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
14
پسندها
66
امتیازها
83
صحیح ولی متوجه ارتباطش با پیام خودم نشدم. لطفا همون پیامی که می‌خواید جواب بدید رو ریپلای بزنید.
از راه مهارت تجربی‌ کسب درآمد کردن*
مهارت‌ها و تجربه‌ها رو معیار شخصیت و اینده قرار بدیم
نه اگر کسی در کنکور موفق نشد شخصیتش رو قضاوت کنیم اون فرد شاید توانایی بزرگ‌تر از قبول شدن در کنکور داشته باشه.

امضا : MHP

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
این درس‌ها رو میتونن توی ۱۲ سال تحصیلی به دانش آموزا بدن نه اینکه اینقدر نظام آموزشی رو عقب مونده تدوین کنن که یه نوجون ۱۷، ۱۸ ساله هنوز هم نتونه برای خودش برنامه بریزه و مجبور بشه بره از مشاورا این چیزا رو بپرسه
نظر شما هم محترمه ولی من نظر خودم رو گفتم.
صادقانه اش کسی این درس‌ها رو نمیده. یکم فکر نکنی همون کنکورم حتی بهت نمیده فقط موفق نمیشی همین و مثل خیلی‌های دیگه حتی هیچوقت نفهمیدی چرا موفق نشدی و باز این چرخه‌ی شکست تکرار میشه اونقدری که یه جایی به خودت بیای بفهمی چرا شکست خوردی و درستش کنی
. نکته‌ی اول، مشاور توی کل زندگی وجود داره یه اصل لازمم هست اصلا هم چیز بدی نیست. از همون راهی که مشاوره یاد گرفته توهم میتونستی یاد...

FakhTeh

مدیر بازنشسته
سطح
40

ارسالی‌ها
3,957
پسندها
41,809
امتیازها
71,671
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
از راه مهارت تجربی‌ کسب درآمد کردن*
مهارت‌ها و تجربه‌ها رو معیار شخصیت و اینده قرار بدیم
نه اگر کسی در کنکور موفق نشد شخصیتش رو قضاوت کنیم اون فرد شاید توانایی بزرگ‌تر از قبول شدن در کنکور داشته باشه.
احتمالا درست منظورم رو متوجه نشدید. منظور من از کسب درآمد از مهارت‌های تجربی، کار‌هایی مثل طراحی، برنامه‌نویسی، کار با نرم‌افزار‌های آفیس، ترجمه و... است. این موارد بازار کار خوبی دارن و مهارت لازم‌شون هم با کمک تجربه به‌دست میاد و نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی برای کسب درآمد ندارن.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Lili.Da

AYDA HOSSINY

کاربر فعال
سطح
33

ارسالی‌ها
751
پسندها
39,018
امتیازها
58,773
مدال‌ها
22
ما مدعی بر حذف کنکور نیستیم؛ اما مشابه خیلی از کشور‌های پیشرفته جهان، آیا برگزاری امتحان ورود برای دانشگاه‌ها بهتر نیست؟ و همین‌طور نبودن درس‌های عمومی‌ای که مربوط به رشته‌ی دلخواه متقاضی نیستن و یا وجود نداشتن سهمیه و...
صد‌درصد که در هر شرایطی بستری برای کسب در آمد دیگران وجود داره؛ اما با اقدامات درست میشه شکاف‌های طبقاتی در نظام آموزشی رو کمتر کرد تا حدی که بشه بهش گفت اختلاف طبقاتی، نه شکاف.
متوجه فرق امتحان ورودی برای دانشگاه و کنکور نمیشم اگه توضیح بدی شاید بتونم جوابت و بدم.
دروس عمومی چرا نباشن؟ توی همه‌ی رشته‌های دانشگاهی هم واحدهای عمومی وجود دارن.
ببین من مخالف اینکه کنکور ضعف داره نیستم، اره همه‌ی اینا هست حرف من چیز...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.