- ارسالیها
- 1,236
- پسندها
- 16,069
- امتیازها
- 38,073
- مدالها
- 20
- محروم
به نام خدا
سلام
تاریخ: ۱۴۰۱/۱/۲۹
موضوع ۱۳۷
موضوع ۱۳۸
موضوع ۱۳۹
موضوع ۱۴۰
موضوع ۱۴۱
سلام
تاریخ: ۱۴۰۱/۱/۲۹
مقاله | معنای زندگی چیست و چه کارکردی دارد؟ | انجمن رمان نویسی یک رمان
معنای زندگی چیست و چه کارکردی دارد؟ «زندگی چیست»، پرسش سخت و پیچیدهای است که روزها و شبهای بسیاری ذهن من و شما را درگیر خودش کرده است. این پرسش بهقدری بزرگ است که ذهنهای کوچکمان توان درک تمام و کمال آن را ندارد. بهراستی زندگی چیست و اصلاً چرا به این جهان هستی پا گذاشتهایم؟ اگر شما نیز...
forum.1roman.ir
روانشناسی اجتماعی | احساس بدبختی من ناشی از چیست؟ چرا بدشانسم؟
احساس بدبختی من ناشی از چیست؟ چرا بدشانسم؟ احساس بدبختی و بدشانسی همین الان یک آزمایش انجام دهید. به سایت گوگل بروید و تایپ کنید چرا من. همین دو کلمه را که تایپ میکنید، خود گوگل بر اساس جستجوهای قبلی به شما پیشنهاد میدهد. میدانید پیشنهادش چیست؟ میگوید چرا من بدبختم! ظاهراً این احساس بدبختی...
forum.1roman.ir
مقاله | فرق روانکاو، روانشناس و روانپزشک | انجمن رمان نویسی یک رمان
فرق روانکاو، روانشناس و روانپزشک فرق روانکاو، روانشناس و روانپزشک شاید برای شما هم پیش آمده باشد که سه اصطلاح روانکاو، روانشناس و روانپزشک را به جای هم بکار برده باشید و دقیق، تفاوت آنها را ندانید. بسیاری از مردم آنها را به جای هم بکار میبرند و این باعث میشود که انتخاب دقیقی برای مراجعه به...
forum.1roman.ir
بالینی | آسیب شناسی روانی وجودی | انجمن رمان نویسی یک رمان
آسیب شناسی روانی وجودی در متن زیر که از کتاب رواندرمانی پروچسکا گرفته شده است، تلاش بر این است تا از منظری متفاوت به مساله آسیب شناشسی روانی پرداخته شد. در این متن توضیح داده میشود چطور مسایل وجودی که همه با آن دست و پنجه نرم میکنیم باعث ایجاد احتلالات روانیمیشود. مسایل وجودی از قبیل...
forum.1roman.ir
بالینی | انواع اسکیزوفرنی | انجمن رمان نویسی یک رمان
انواع اسکیزوفرنی گرچه ما از اسکیزوفرنی به صورت اختلالی واحد سخن میگوییم، در واقع، این اختلال متنوع است، و از فردی به فرد دیگر شکلهای بسیار متفاوتی میگیرد که در DSM-IV-TR با عنوان انواع اسکیزوفرنی به آنها اشاره میشود. درصورتیکه نشانهی بارز در فرد مبتلا به اسکیزوفرنی رفتارهای حرکتی غیرعادی...
forum.1roman.ir