غذا طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 81
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,240
پسندها
26,146
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1645332381085.png

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی و شمال غرب کشور می باشد. این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با طعم های و مواد متنوعی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد متوسط
گوجه فرنگی۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
سبزی معطر۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبه
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,240
پسندها
26,146
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه بادمجان شکم پر مجلسی ابتدا باید تلخی و آب اضافی بادمجان‌ها را بگیریم ، برای این منظور بادمجان‌ها را پوست گرفته و پس از شستشو در یک ظرف بزرگ قرار می دهیم و روی بادمجان‌ها مقداری نمک می پاشیم. حدود ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا آب اضافی بادمجان‌ها خارج شود.

مرحله دوم​

در مدت زمانی که برای آماده شدن بادمجان ها باید صبر کنیم می توانیم مایه داخل شکم بادمجان ها را آماده کنیم. برای این منظور پیاز ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم ، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند.

مرحله سوم​

پس از اینکه پیاز سبک و شفاف شد مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,240
پسندها
26,146
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا​

در صورتی که می خواهید بادمجان شکم پر را با پنیر پیتزا تهیه کنید نیازی نیست که سس گوجه فرنگی را تهیه کنید و باید ان را از دستور بالا حذف کنید. پس از اینکه شکم بادمجان ها را از مایه گوشت چرخ کرده پر کردیم روی بادمجان ها را با پنیر پیتزا پر می کنیم و داخل سینی فر می چینیم.

در پایان بادمجان های شکم پر را به مدت ۱۵ دقیقه در فری که با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کرده ایم قرار می هیم تا پنیر پیتزا به طور کامل آب شود. بهتر است در پایان چند دقیقه گریل را روشن کنیم تا روی پنیر طلایی شود.



طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی با انار​

بادمجان شکم پر شمالی یکی از بهترین انواع این غذا می باشد و تفاوت هایی با بادمجان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا