متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه‌ی رولت بادمجان

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 108
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1645422821104.png

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان قلمی و بلند۴ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

دستور پخت رولت بادمجان​


مرحله اول​

ابتدا بادمجان را می شوییم و به صورت راه راه پوست شان را می گیریم، سپس به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه کمی نمک روی بادمجان ها می پاشیم و انها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم​

در همین حین پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم.

مرحله سوم​

در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. یکی از گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پس از خرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,168
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله پنجم​

در این مرحله بادمجان را پس از گذشت ۳۰ دقیقه آبکشی می کنیم و آب اضافی وجود در بادمجان ها را با فشار دست می گیریم، سپس بادمجان را با دستمال حوله ای خشک می کنیم. در ادامه بادمجان را با کمی روغن سرخ می کنیم.

مرحله ششم​

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس مقداری از مایه گوشتی بین هر بادمجان ورقه شده قرار می دهیم و آنرا به صورت لوله ای می پیچیم.

مرحله هفتم​

در ادامه بادمجان های رول شده را داخل یک ظرف پیرکس کنار هم می چینیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی رول های بادمجان می ریزیم و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس گریل را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا