مرحله پنجم
در این مرحله بادمجان را پس از گذشت ۳۰ دقیقه آبکشی می کنیم و آب اضافی وجود در بادمجان ها را با فشار دست می گیریم، سپس بادمجان را با دستمال حوله ای خشک می کنیم. در ادامه بادمجان را با کمی روغن سرخ می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم انها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس مقداری از مایه گوشتی بین هر بادمجان ورقه شده قرار می دهیم و آنرا به صورت لوله ای می پیچیم.
مرحله هفتم
در ادامه بادمجان های رول شده را داخل یک ظرف پیرکس کنار هم می چینیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی رول های بادمجان می ریزیم و ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا پنیر ذوب شود، سپس گریل را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.