نکات تهیه آلبالو پلو
آلبالو پلو با مرغ
برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ می توانیم از روش های متنوعی استفاده کنیم. روش اول استفاده از مرغ تکه ای است که می توانیم ران یا سینه مرغ را به صورت کامل به آلبالو پلو اضافه کنیم، یا اینکه به صورت ته انداز در کف آلبالو پلو قرار دهیم.
روش دیگر استفاده از گوشت مرغ به صورت کوفته قلقلی است که کافیست ۴۰۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده را به همراه ۱ پیاز رنده شده ترکیب کنیم، سپس مقداری ادویه اضافه می کنیم و به صورت کوفته قلقلی سرخ می کنیم و به آلبالو پلو اضافه می کنیم.