متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه‌ی چیکن استراگانف

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 124
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1645609020300.png


مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ کامل۱ عدد
خامه۱۵۰ گرم
قارچ۷۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
شیر۲ لیتر
کره۵۰ گرم
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
آویشن و پاپریکابه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

ابتدا خامه ،شیر و کره را زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شوند. سینه مرغ را می شوییم و به هر صورت که دوست داریم روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله دوم​

سپس قابلمه ای را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و کمی که داغ شد پیازهای خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم و زردچوبه و فلفل روی آن می پاشیم و مداوم تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند.

مرحله سوم​

حالا گوشت مرغ خرد شده را می افزاییم و مجددا کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند. سپس شیر را به مواد می افزاییم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله پنجم​

سپس به مخلوط مرغ و شیر می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و دیگر باید اجازه دهیم تا مواد منسجم و غلیظ شود. در این مدت قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم(می توانید پوست روی آن ها را بگیرید)

مرحله ششم​

سپس روی تخته آشپزخانه آن ها را ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم.مواد که کمی غلیظ شد خامه را اضافه می کنیم و مداوم مواد را هم می زنیم تا خامه در غذا کاملا حل شود و قارچ های خرد شده را همراه با کمی آویشن و پابریکا اضافه می کنیم.

مرحله هفتم​

حالا حرارت را کم می کنیم تا قارچ ها بپزند.اگر چیکن استروگانف آبدار دوست دارید باید بعد از پختن قارچ ها قابلمه را از روی حرارت بر داریم ولی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا