مرحله اول
برای تهیه سس زرشک خانگی ابتدای کار زرشک را می شوییم تا گرد و غبارش شسته شود، سپس آن را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس اجازه می دهیم زرشک به مدت ۱ روز درون آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
در این مرحله پس از گذشت این زمان قابلمه حاوی زرشک را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم جوش بیاید. در ادامه حرارت را ملایم می کنیم، سپس اجازه می دهیم زرشک جوش بزند تا آب تبخیر شده و به ۲ پیمانه برسد.
مرحله سوم
حالا زرشک را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه زرشک را به همراه آب باقی مانده آن درون غذا ساز یا بلندر می ریزیم، سپس میکس یا مخلوط می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.