متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه طرز تهیه‌ی سس زرشک

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 127
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
1646195648949.png



مواد لازم سس زرشک
زرشک۱۰۰ میلی لیتر
آب زغال اخته۱۰۰ میلی لیتر
آب انار۱۰۰ میلی لیتر
آب پرتقال۱۰۰ میلی لیتر
روغن زیتون۲۵۰ میلی لیتر
 

FATEMEH ASADYAN

مدیر بازنشسته
سطح
32
 
ارسالی‌ها
2,216
پسندها
26,170
امتیازها
51,373
مدال‌ها
45
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سس زرشک خانگی ابتدای کار زرشک را می شوییم تا گرد و غبارش شسته شود، سپس آن را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس اجازه می دهیم زرشک به مدت ۱ روز درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم​

در این مرحله پس از گذشت این زمان قابلمه حاوی زرشک را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم جوش بیاید. در ادامه حرارت را ملایم می کنیم، سپس اجازه می دهیم زرشک جوش بزند تا آب تبخیر شده و به ۲ پیمانه برسد.



مرحله سوم​

حالا زرشک را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه زرشک را به همراه آب باقی مانده آن درون غذا ساز یا بلندر می ریزیم، سپس میکس یا مخلوط می...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا