- ارسالیها
- 5,238
- پسندها
- 31,595
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- نویسنده موضوع
- #1
یزدی ها در خورش قیمه به جای لپه و سیب زمینی، نخود می ریزند، البته باید گفت که خوردن این سبک خورش قیمه هم لطف خودش را دارد.
دستور پخت خورش قیمه یزدی
خورشت قیمه از غذاهای معروف و اصیل ایرانی است و همانند خورش قورمه سبزی ، خورشت کرفس، فسنجون ، آبگوشت و خیلی از غذاهای پرطرفدار ایرانی در شهر های مختلف به مدل های متفاوتی پخت می شود. خورشت قیمه عربی ، قیمه بوشهری ، قیمه مشهدی ، قیمه یزدی از جمله قیمه هایی هستند که در مناطق مختلف طبخ میشوند. در این مطلب با طرز تهیه خورش قیمه یزدی آشنا میشویم که یک غذای محلی یزدی است و با گوشت، نخود لپه شده، زعفران، پیاز سرخ شده و ادویه جات درست می شود.
مواد لازم برای خورش قیمه یزدی
گوشت خردشده :600 گرم
نخود لپه شده :500 گرم
روغن جامد یا کره :دو قاشق سوپخوری...
دستور پخت خورش قیمه یزدی
خورشت قیمه از غذاهای معروف و اصیل ایرانی است و همانند خورش قورمه سبزی ، خورشت کرفس، فسنجون ، آبگوشت و خیلی از غذاهای پرطرفدار ایرانی در شهر های مختلف به مدل های متفاوتی پخت می شود. خورشت قیمه عربی ، قیمه بوشهری ، قیمه مشهدی ، قیمه یزدی از جمله قیمه هایی هستند که در مناطق مختلف طبخ میشوند. در این مطلب با طرز تهیه خورش قیمه یزدی آشنا میشویم که یک غذای محلی یزدی است و با گوشت، نخود لپه شده، زعفران، پیاز سرخ شده و ادویه جات درست می شود.
مواد لازم برای خورش قیمه یزدی
گوشت خردشده :600 گرم
نخود لپه شده :500 گرم
روغن جامد یا کره :دو قاشق سوپخوری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.