غذای مدرن خورش قیمه

  • نویسنده موضوع Hilary
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 819
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,253
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد اولیه :
برای 4 نفر
پیاز
65.png
1عدد
لپه
نصف پیمانه
سیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,253
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد اولیه :
برای 10 نفر
پودر هل
۱ قاشق مرباخوری
لیمو عمانی
۶عدد
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

samanamanati

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
6/11/18
ارسالی‌ها
41
پسندها
27
امتیازها
53
سطح
0
 
  • #3
طرز تهیه خورش قیمه

gheymeh-stew.jpg


مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم خورش قیمه

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • لپه ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی درشت ۲ عدد
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی ۴ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت



طرز تهیه خورش قیمه



بهتر است حدود ۲ ساعت قبل از شروع آشپزی لپه ها را در یک کاسه آب بخیسانید و هر ۳۰ دقیقه یک بار آب شان را تعویض کنید. برای شروع آشپزی پیازها را به صورت ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید.

پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] ryhneae

.:|Reihane|:.

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
17/7/18
ارسالی‌ها
836
پسندها
7,449
امتیازها
22,873
مدال‌ها
5
سطح
0
 
  • #4
.|طرز تهیه قیمه پلو|.

قیمه پلو یکی از انواع غذاهای پلویی بسیار محبوب و پرطرفدار ایرانی است که همان خورش قیمه به همراه پلو است که به صورت مخلوط تهیه می شود. این غذای خوشمزه بیشتر به صورت نذری و یا افطاری در ماه مبارک رمضان تهیه می شود.

مواد لازم قیمه پلو
سیر ۴ حبه
لپه ‎ ۱۵۰گرم
برنج ۴ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق غذاخوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و فلفل قرمز به اندازه کافی
پودر لیمو عمانی نصف قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه قیمه پلو
برای تهیه قیمه پلو نذری ابتدا لپه ها را پاک می کنیم و در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .:|Reihane|:.

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,891
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • #5
مجموعه : انواع خورش
طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی خوشمزه (+ فیلم)

طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی
جاتون خالی امروز مهمون داشتم قیمه بادمجون پختم عالی شد…



دستورش و تو کلیپ براتون در آخر گذاشتیم حتما ببینید.

مواد لازم قیمه بادمجان مجلسی :

برای شش نفر
گوشت گوسفندی نیم کیلو
لپه یک و نیم پیمانه
گوجه یک تا دو عدد
پیاز یک عدد
سیب زمینی یک عدد
دم کرده گلاب و زعفران چهار قاشق غذاخوری

رب چهار قاشق غذاخوری
هل سابیده نوک قاشق
بادمجان سه عدد متوسط نمک زردچوبه فلفل دارچین کمی نمک به اندازه کافی
روغن(دنبه)یک ق.غ
اب لیمو چهار ق.غ بستگی به طعم کم و زیاد بشه



[IMG alt="طرز تهیه قیمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,891
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • #6
نحوه پخت خورش قیمه، غذای ایرانی سریع و ساده


نحوه پخت خورش قیمه که یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است، بسیار ساده می باشد. یکی از دلایل محبوبیت خورش قیمه این است که در بسیاری از مراسم مذهبی و جشن‌ها در ایران، قیمه یکی از رایج‌ترین غذاهایی است که پخته می‌شود و به عنوان غذای نذری پخش می‌شود.

خورش قیمه در بعضی از مناطق ایران به شیوه‌ای کمی متفاوت پخته می‌شود. اما مواد اولیه این خورش (لپه، لیمو عمانی و سیب‌زمینی سرخ کرده) در همه جا یکسان است. با این حال، نحوه پختی که در این مطلب ارائه می‌دهیم، رایج ترین نحوه پخت این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN

سارا مرتضوی

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/12/20
ارسالی‌ها
795
پسندها
7,535
امتیازها
26,673
مدال‌ها
14
سن
32
سطح
16
 
  • محروم
  • #7
سلام سلام

امیدوارم حال دلتون عالی باشه

امروز ناهار خورشت قیمه با پلو درست کردم
ابتدا گوشت گوسفند ها را مکعبی خرد کردم، پیاز ها را نگینی خرد کردم و گذاشتم با روغن تفت بخوره تا زمانی که طلایی بشه سپس گوشت ها رو بهش اضافه کردم و پنج دقیقه تفت دادم تا رنگ گوشتها عوض بشه.بعد از آن دو قاشق رب اضافه کردم سعی کردم رب با روغن تفت بخوره چون اینجوری رنگش باز میشه و غذا خوشمزه تر میشه و بعد همه رو با هم دیگه میکس کردم سپس ادویه زردچوبه و فلفل اضافه کردم و نصف استکان زعفرون دم کرده اضافه کردم
بعد از اون ۲ لیوان آب جوش اضافه کردم به غذا و گذاشتم که غذا قل بخوره و بعد حرارت را ملایم کردم

در ظرفی دیگر دو مشت قیمه ریز سرخ رنگ را که از شب قبل خیس کرده بودم با آب جوش و پیاز گذاشتم بپزه حدود یک ساعت و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : سارا مرتضوی
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MosleM
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
86
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
83
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
109
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
35
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
81
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
65
عقب
بالا