غذای سنتی خورش قیمه آلو

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 80
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,191
پسندها
31,376
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
خورش قیمه آلو” دستور پختی کمی متفاوت با خورشت قیمه معمولی دارد و یک خورش کلاسیک است اما با داشتن مواد اولیه پروتئینی می تواند هم برای وعده ی نهار و شام سرو شود.
آموزش پخت خورش قیمه آلو
خورش قیمه با روش‌های مختلفی نظیر خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه نثار و خورش قیمه آلو و بسیاری از خورشت های اصیل ایرانی به روشهای مختلف پخت می شود.خورش قیمه آلو یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از خانواده قیمه هاست و به تنهایی با دستورهای متفاوتی پخته میشود و همه این قیمه ها طعم و عطر و بوی بی نظیری دارند.

مواد لازم خورش قیمه آلو:
پیاز:یک عدد متوسط
لپه:یک پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب بگذارید بماند)
گوشت گوساله :250 گرم
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری
روغن:به مقدار لازم
لیمو عمانی زرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
77
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
106
  • قفل شده
غذای مدرن خورش قیمه
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
817
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
63
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
59
عقب
بالا