- ارسالیها
- 5,238
- پسندها
- 31,595
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 51
- نویسنده موضوع
- #1
خورش قیمه آلو” دستور پختی کمی متفاوت با خورشت قیمه معمولی دارد و یک خورش کلاسیک است اما با داشتن مواد اولیه پروتئینی می تواند هم برای وعده ی نهار و شام سرو شود.
آموزش پخت خورش قیمه آلو
خورش قیمه با روشهای مختلفی نظیر خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه نثار و خورش قیمه آلو و بسیاری از خورشت های اصیل ایرانی به روشهای مختلف پخت می شود.خورش قیمه آلو یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از خانواده قیمه هاست و به تنهایی با دستورهای متفاوتی پخته میشود و همه این قیمه ها طعم و عطر و بوی بی نظیری دارند.
مواد لازم خورش قیمه آلو:
پیاز:یک عدد متوسط
لپه:یک پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب بگذارید بماند)
گوشت گوساله :250 گرم
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری
روغن:به مقدار لازم
لیمو عمانی زرد...
آموزش پخت خورش قیمه آلو
خورش قیمه با روشهای مختلفی نظیر خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه نثار و خورش قیمه آلو و بسیاری از خورشت های اصیل ایرانی به روشهای مختلف پخت می شود.خورش قیمه آلو یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از خانواده قیمه هاست و به تنهایی با دستورهای متفاوتی پخته میشود و همه این قیمه ها طعم و عطر و بوی بی نظیری دارند.
مواد لازم خورش قیمه آلو:
پیاز:یک عدد متوسط
لپه:یک پیمانه (حدود 10 دقیقه در آب بگذارید بماند)
گوشت گوساله :250 گرم
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری
روغن:به مقدار لازم
لیمو عمانی زرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.