Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #151 MOHE&A گفت بله وشاید بااین جمله دوس داشتن حرف بزنی کمکت کنن.. یاینوع ابرازه دوس داشتنت. تاحالا ازتوغار تنهایی خودت اومدی بیرون راه بری وزمزمه... کلیک کنید تا باز شود... گاهی، پشیمون شدم تا حالا بهت گفتن گوشه گیری؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت بله وشاید بااین جمله دوس داشتن حرف بزنی کمکت کنن.. یاینوع ابرازه دوس داشتنت. تاحالا ازتوغار تنهایی خودت اومدی بیرون راه بری وزمزمه... کلیک کنید تا باز شود... گاهی، پشیمون شدم تا حالا بهت گفتن گوشه گیری؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #152 دیاناس❀ گفت گاهی، پشیمون شدم تا حالا بهت گفتن گوشه گیری؟ کلیک کنید تا باز شود... نه .. تاحالا تنهایی زیاد اذیتت کرده؟
دیاناس❀ گفت گاهی، پشیمون شدم تا حالا بهت گفتن گوشه گیری؟ کلیک کنید تا باز شود... نه .. تاحالا تنهایی زیاد اذیتت کرده؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #153 MOHE&A گفت نه .. تاحالا تنهایی زیاد اذیتت کرده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه... شلوغی و ادما بیشتر اذیتم میکنن تا حالا بهت گفتم انرژی مثبت؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت نه .. تاحالا تنهایی زیاد اذیتت کرده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه... شلوغی و ادما بیشتر اذیتم میکنن تا حالا بهت گفتم انرژی مثبت؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #154 دیاناس❀ گفت نه... شلوغی و ادما بیشتر اذیتم میکنن تا حالا بهت گفتم انرژی مثبت؟ کلیک کنید تا باز شود... درسته ادما گاهی خیلی ازاردهنده میشن بمن اره زیاد حتی بمب انرژی..ولی تونگفتی...(تايپ رو چک کن) تاحالا طبیعت حالتو خوب کرده ؟
دیاناس❀ گفت نه... شلوغی و ادما بیشتر اذیتم میکنن تا حالا بهت گفتم انرژی مثبت؟ کلیک کنید تا باز شود... درسته ادما گاهی خیلی ازاردهنده میشن بمن اره زیاد حتی بمب انرژی..ولی تونگفتی...(تايپ رو چک کن) تاحالا طبیعت حالتو خوب کرده ؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #155 MOHE&A گفت درسته ادما گاهی خیلی ازاردهنده میشن بمن اره زیاد حتی بمب انرژی..ولی تونگفتی...(تايپ رو چک کن) تاحالا طبیعت حالتو خوب کرده ؟ کلیک کنید تا باز شود... متوجه نشدم. چیو نگفتم؟ با بارون میونم خوبه و هوای ابری، پس آره. حالش گفتنی نیست نمیتونم بنویسم، فقط یه جور قشنگی دلگیره... تا حالا بهت گفتن پر از شیطنتی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت درسته ادما گاهی خیلی ازاردهنده میشن بمن اره زیاد حتی بمب انرژی..ولی تونگفتی...(تايپ رو چک کن) تاحالا طبیعت حالتو خوب کرده ؟ کلیک کنید تا باز شود... متوجه نشدم. چیو نگفتم؟ با بارون میونم خوبه و هوای ابری، پس آره. حالش گفتنی نیست نمیتونم بنویسم، فقط یه جور قشنگی دلگیره... تا حالا بهت گفتن پر از شیطنتی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #156 دیاناس❀ گفت متوجه نشدم. چیو نگفتم؟ با بارون میونم خوبه و هوای ابری، پس آره. حالش گفتنی نیست نمیتونم بنویسم، فقط یه جور قشنگی دلگیره... تا حالا بهت گفتن پر از شیطنتی؟ کلیک کنید تا باز شود... نوشته قبلیتو چک کن بجای گفتن نوشتی گفتم.. مزاح کردم عزیزم باهات.. اره گفتن شیطنت دارم ولی شیرین زخم نمیزنم. تا حالا بهت گفتن حتی آرومو ساکت بودنت جذابه؟
دیاناس❀ گفت متوجه نشدم. چیو نگفتم؟ با بارون میونم خوبه و هوای ابری، پس آره. حالش گفتنی نیست نمیتونم بنویسم، فقط یه جور قشنگی دلگیره... تا حالا بهت گفتن پر از شیطنتی؟ کلیک کنید تا باز شود... نوشته قبلیتو چک کن بجای گفتن نوشتی گفتم.. مزاح کردم عزیزم باهات.. اره گفتن شیطنت دارم ولی شیرین زخم نمیزنم. تا حالا بهت گفتن حتی آرومو ساکت بودنت جذابه؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #157 MOHE&A گفت نوشته قبلیتو چک کن بجای گفتن نوشتی گفتم.. مزاح کردم عزیزم باهات.. اره گفتن شیطنت دارم ولی شیرین زخم نمیزنم. تا حالا بهت گفتن حتی آرومو ساکت بودنت جذابه؟ کلیک کنید تا باز شود... آهان. دیدم. اره اره متوجه شدم الان گفتن. تا حالا بهت گفتن سکوتت گاهی ترسناکه؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت نوشته قبلیتو چک کن بجای گفتن نوشتی گفتم.. مزاح کردم عزیزم باهات.. اره گفتن شیطنت دارم ولی شیرین زخم نمیزنم. تا حالا بهت گفتن حتی آرومو ساکت بودنت جذابه؟ کلیک کنید تا باز شود... آهان. دیدم. اره اره متوجه شدم الان گفتن. تا حالا بهت گفتن سکوتت گاهی ترسناکه؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #158 دیاناس❀ گفت آهان. دیدم. اره اره متوجه شدم الان گفتن. تا حالا بهت گفتن سکوتت گاهی ترسناکه؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه خودم همچی حسی بهت دارم شخصیت جذابی داری. نه ترسناک نه نگران کننده میشم تاحالا دوست داشتی بری یه جای خلوت باصدای بلند حرف بزنی با خدا
دیاناس❀ گفت آهان. دیدم. اره اره متوجه شدم الان گفتن. تا حالا بهت گفتن سکوتت گاهی ترسناکه؟ کلیک کنید تا باز شود... اخه خودم همچی حسی بهت دارم شخصیت جذابی داری. نه ترسناک نه نگران کننده میشم تاحالا دوست داشتی بری یه جای خلوت باصدای بلند حرف بزنی با خدا
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #159 MOHE&A گفت اخه خودم همچی حسی بهت دارم شخصیت جذابی داری. نه ترسناک نه نگران کننده میشم تاحالا دوست داشتی بری یه جای خلوت باصدای بلند حرف بزنی با خدا کلیک کنید تا باز شود... عاشگم شدی؟ نه، حرف زدن با صدای بلند کلافم میکنه... تا حالا بهت گفتن مودی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت اخه خودم همچی حسی بهت دارم شخصیت جذابی داری. نه ترسناک نه نگران کننده میشم تاحالا دوست داشتی بری یه جای خلوت باصدای بلند حرف بزنی با خدا کلیک کنید تا باز شود... عاشگم شدی؟ نه، حرف زدن با صدای بلند کلافم میکنه... تا حالا بهت گفتن مودی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #160 دیاناس❀ گفت عاشگم شدی؟ نه، حرف زدن با صدای بلند کلافم میکنه... تا حالا بهت گفتن مودی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره فک کنم عاشق شدم رف اگه مودی منظورت دمدمی باشه نه.. تاحالا رفیق صمیمی خفن همجنس خودت داشتی وداری؟دختری دیگه درسته .....اشتب نزدم آخرین ویرایش 12/4/23
دیاناس❀ گفت عاشگم شدی؟ نه، حرف زدن با صدای بلند کلافم میکنه... تا حالا بهت گفتن مودی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره فک کنم عاشق شدم رف اگه مودی منظورت دمدمی باشه نه.. تاحالا رفیق صمیمی خفن همجنس خودت داشتی وداری؟دختری دیگه درسته .....اشتب نزدم