Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #161 MOHE&A گفت اره فک کنم عاشق شدم رف اگه مودی منظورت دمدمی باشه نه.. تاحالا رفیق صمیمی خفن همجنس خودت داشتی وداری؟دختری دیگه درسته .....اشتب نزدم کلیک کنید تا باز شود... نه، تا یه تایمی فکر میکردم خفنن و ارتباطم باهاشون قطع شد. حالا خودم تصمیم گرفتم که با کسی صمیمی نباشم بیش از حد. تا حالا بهت گفتن رفیق بازی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت اره فک کنم عاشق شدم رف اگه مودی منظورت دمدمی باشه نه.. تاحالا رفیق صمیمی خفن همجنس خودت داشتی وداری؟دختری دیگه درسته .....اشتب نزدم کلیک کنید تا باز شود... نه، تا یه تایمی فکر میکردم خفنن و ارتباطم باهاشون قطع شد. حالا خودم تصمیم گرفتم که با کسی صمیمی نباشم بیش از حد. تا حالا بهت گفتن رفیق بازی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #162 دیاناس❀ گفت نه، تا یه تایمی فکر میکردم خفنن و ارتباطم باهاشون قطع شد. حالا خودم تصمیم گرفتم که با کسی صمیمی نباشم بیش از حد. تا حالا بهت گفتن رفیق بازی؟ کلیک کنید تا باز شود... کار عاقلانه ای کردی.درستش همینه. نه نگفتن.این لقبو .ولی دوست خفن صد درصد دارم که دوتایی باهم این حسو داریم. تا حالا از هم جنس خودت ضربه روحی بدی خوردی
دیاناس❀ گفت نه، تا یه تایمی فکر میکردم خفنن و ارتباطم باهاشون قطع شد. حالا خودم تصمیم گرفتم که با کسی صمیمی نباشم بیش از حد. تا حالا بهت گفتن رفیق بازی؟ کلیک کنید تا باز شود... کار عاقلانه ای کردی.درستش همینه. نه نگفتن.این لقبو .ولی دوست خفن صد درصد دارم که دوتایی باهم این حسو داریم. تا حالا از هم جنس خودت ضربه روحی بدی خوردی
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 12/4/23 مدیر #163 MOHE&A گفت کار عاقلانه ای کردی.درستش همینه. نه نگفتن.این لقبو .ولی دوست خفن صد درصد دارم که دوتایی باهم این حسو داریم. تا حالا از هم جنس خودت ضربه روحی بدی خوردی کلیک کنید تا باز شود... زیاد. تا حالا بهت گفتن اشپزیت خوبه؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت کار عاقلانه ای کردی.درستش همینه. نه نگفتن.این لقبو .ولی دوست خفن صد درصد دارم که دوتایی باهم این حسو داریم. تا حالا از هم جنس خودت ضربه روحی بدی خوردی کلیک کنید تا باز شود... زیاد. تا حالا بهت گفتن اشپزیت خوبه؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #164 دیاناس❀ گفت زیاد. تا حالا بهت گفتن اشپزیت خوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله اخه هس خب تاحالا رفتی کویر..
دیاناس❀ گفت زیاد. تا حالا بهت گفتن اشپزیت خوبه؟ کلیک کنید تا باز شود... بله اخه هس خب تاحالا رفتی کویر..
Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 12/4/23 #165 MOHE&A گفت بله اخه هس خب تاحالا رفتی کویر.. کلیک کنید تا باز شود... تا دلت بخواد رفتم تا حالا بهت گفتن چقدر خوشصحبتی؟ امضا : Sanaz.ranjbar
MOHE&A گفت بله اخه هس خب تاحالا رفتی کویر.. کلیک کنید تا باز شود... تا دلت بخواد رفتم تا حالا بهت گفتن چقدر خوشصحبتی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #166 Sanaz.ranjbar گفت تا دلت بخواد رفتم تا حالا بهت گفتن چقدر خوشصحبتی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوش بحالت.. اره گفتن زیاد... تاحالا گفتن بهت دلت مثله یه دریای مهربونیه؟
Sanaz.ranjbar گفت تا دلت بخواد رفتم تا حالا بهت گفتن چقدر خوشصحبتی؟ کلیک کنید تا باز شود... خوش بحالت.. اره گفتن زیاد... تاحالا گفتن بهت دلت مثله یه دریای مهربونیه؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,581 امتیازها 30,973 مدالها 27 12/4/23 مدیر #167 MOHE&A گفت خوش بحالت.. اره گفتن زیاد... تاحالا گفتن بهت دلت مثله یه دریای مهربونیه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته از پیشم نرو؟ امضا : Fateme Amade
MOHE&A گفت خوش بحالت.. اره گفتن زیاد... تاحالا گفتن بهت دلت مثله یه دریای مهربونیه؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته از پیشم نرو؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #168 fateme_a گفت نه تا حالا کسی بهت گفته از پیشم نرو؟ کلیک کنید تا باز شود... فراووون تا حالا از کوه باسرعت اومدی پایین؟
fateme_a گفت نه تا حالا کسی بهت گفته از پیشم نرو؟ کلیک کنید تا باز شود... فراووون تا حالا از کوه باسرعت اومدی پایین؟
Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 12/4/23 #169 MOHE&A گفت خوش بحالت.. اره گفتن زیاد... تاحالا گفتن بهت دلت مثله یه دریای مهربونیه؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی شبای قشنگی داره حتما یهبارم که شده برو و امتحانش کن! چون واقعا همینطوره… هرازگاهی :) تاحالا کسی بهت گفته خدا برام حفظت کنه؟ امضا : Sanaz.ranjbar
MOHE&A گفت خوش بحالت.. اره گفتن زیاد... تاحالا گفتن بهت دلت مثله یه دریای مهربونیه؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی شبای قشنگی داره حتما یهبارم که شده برو و امتحانش کن! چون واقعا همینطوره… هرازگاهی :) تاحالا کسی بهت گفته خدا برام حفظت کنه؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #170 Sanaz.ranjbar گفت خیلی شبای قشنگی داره حتما یهبارم که شده برو و امتحانش کن! چون واقعا همینطوره… هرازگاهی :) تاحالا کسی بهت گفته خدا برام حفظت کنه؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی گفتن ولی الان اونیکه گف واسم عزیزشد..واون تویییی تاحالا کسی چشمای قشنگتو بارونی ولی بارونه پرازخنده کرده؟
Sanaz.ranjbar گفت خیلی شبای قشنگی داره حتما یهبارم که شده برو و امتحانش کن! چون واقعا همینطوره… هرازگاهی :) تاحالا کسی بهت گفته خدا برام حفظت کنه؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی گفتن ولی الان اونیکه گف واسم عزیزشد..واون تویییی تاحالا کسی چشمای قشنگتو بارونی ولی بارونه پرازخنده کرده؟