MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #191 دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته مهربونی¿ کلیک کنید تا باز شود... بله بکی ازصفاتمهکه متاسفانه بخاطرش تاوانهای سختی دادم ولی پشیمون نیستم تاحالا کسی بهت گفته یکم اعتماد کن زود قضاوت نکن؟
دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته مهربونی¿ کلیک کنید تا باز شود... بله بکی ازصفاتمهکه متاسفانه بخاطرش تاوانهای سختی دادم ولی پشیمون نیستم تاحالا کسی بهت گفته یکم اعتماد کن زود قضاوت نکن؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #192 MOHE&A گفت بله بکی ازصفاتمهکه متاسفانه بخاطرش تاوانهای سختی دادم ولی پشیمون نیستم تاحالا کسی بهت گفته یکم اعتماد کن زود قضاوت نکن؟ کلیک کنید تا باز شود... اولی آره، ولی اهل قضاوت نیستم تا وقتی که خودم با چشم خودم چیزی از طرف ببینم. در اون صورتم سعی میکنم درک کنم، اگر نشد فراموش میکنم. تا حالا کسی بهت گفته تو دعوا سلیطهای؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت بله بکی ازصفاتمهکه متاسفانه بخاطرش تاوانهای سختی دادم ولی پشیمون نیستم تاحالا کسی بهت گفته یکم اعتماد کن زود قضاوت نکن؟ کلیک کنید تا باز شود... اولی آره، ولی اهل قضاوت نیستم تا وقتی که خودم با چشم خودم چیزی از طرف ببینم. در اون صورتم سعی میکنم درک کنم، اگر نشد فراموش میکنم. تا حالا کسی بهت گفته تو دعوا سلیطهای؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #193 دیاناس❀ گفت اولی آره، ولی اهل قضاوت نیستم تا وقتی که خودم با چشم خودم چیزی از طرف ببینم. در اون صورتم سعی میکنم درک کنم، اگر نشد فراموش میکنم. تا حالا کسی بهت گفته تو دعوا سلیطهای؟ کلیک کنید تا باز شود... نه. خب تودعواهام سعی میکنم مودب باشم واسه احترام به شخصیت خودم تاحالا کسی بهت پیشنهاد غیر متعارف داده؟
دیاناس❀ گفت اولی آره، ولی اهل قضاوت نیستم تا وقتی که خودم با چشم خودم چیزی از طرف ببینم. در اون صورتم سعی میکنم درک کنم، اگر نشد فراموش میکنم. تا حالا کسی بهت گفته تو دعوا سلیطهای؟ کلیک کنید تا باز شود... نه. خب تودعواهام سعی میکنم مودب باشم واسه احترام به شخصیت خودم تاحالا کسی بهت پیشنهاد غیر متعارف داده؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #194 MOHE&A گفت نه. خب تودعواهام سعی میکنم مودب باشم واسه احترام به شخصیت خودم تاحالا کسی بهت پیشنهاد غیر متعارف داده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، اونقدر روابطم گسترده نیست. آدمای امنمو دارم کافیه تا حالا بهت گفتن پاشو کنترلو بیار؟ ://// امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت نه. خب تودعواهام سعی میکنم مودب باشم واسه احترام به شخصیت خودم تاحالا کسی بهت پیشنهاد غیر متعارف داده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، اونقدر روابطم گسترده نیست. آدمای امنمو دارم کافیه تا حالا بهت گفتن پاشو کنترلو بیار؟ :////
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #195 دیاناس❀ گفت نه، اونقدر روابطم گسترده نیست. آدمای امنمو دارم کافیه تا حالا بهت گفتن پاشو کنترلو بیار؟ ://// کلیک کنید تا باز شود... اوفف اره .. تاحالا دلت بین موندن ورفتن باعقلت جنگ گرفته؟
دیاناس❀ گفت نه، اونقدر روابطم گسترده نیست. آدمای امنمو دارم کافیه تا حالا بهت گفتن پاشو کنترلو بیار؟ ://// کلیک کنید تا باز شود... اوفف اره .. تاحالا دلت بین موندن ورفتن باعقلت جنگ گرفته؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #196 MOHE&A گفت اوفف اره .. تاحالا دلت بین موندن ورفتن باعقلت جنگ گرفته؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، پیش نیومده چندان. من اکثرا برای خودم بندهی قلبمم و برای دیگران بندهی عقل. تا حالا کسی بهت گفته کاش نبودی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت اوفف اره .. تاحالا دلت بین موندن ورفتن باعقلت جنگ گرفته؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، پیش نیومده چندان. من اکثرا برای خودم بندهی قلبمم و برای دیگران بندهی عقل. تا حالا کسی بهت گفته کاش نبودی؟
رایکا مدیر بازنشسته سطح 11 ارسالیها 523 پسندها 1,326 امتیازها 9,073 مدالها 16 سن 21 13/4/23 #197 دیاناس❀ گفت نه، پیش نیومده چندان. من اکثرا برای خودم بندهی قلبمم و برای دیگران بندهی عقل. تا حالا کسی بهت گفته کاش نبودی؟ کلیک کنید تا باز شود... ن.. بگه زنده اش نمیزارم که تا حالا کسی بهت گفته چشات خوشگله؟ امضا : رایکا
دیاناس❀ گفت نه، پیش نیومده چندان. من اکثرا برای خودم بندهی قلبمم و برای دیگران بندهی عقل. تا حالا کسی بهت گفته کاش نبودی؟ کلیک کنید تا باز شود... ن.. بگه زنده اش نمیزارم که تا حالا کسی بهت گفته چشات خوشگله؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #198 Serene گفت ن.. بگه زنده اش نمیزارم که تا حالا کسی بهت گفته چشات خوشگله؟ کلیک کنید تا باز شود... اره تا حالا کسی بهت گفته خوشگلی؟ امضا : Kalŏn
Serene گفت ن.. بگه زنده اش نمیزارم که تا حالا کسی بهت گفته چشات خوشگله؟ کلیک کنید تا باز شود... اره تا حالا کسی بهت گفته خوشگلی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #199 دیاناس❀ گفت اره تا حالا کسی بهت گفته خوشگلی؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی گفتن... تاحالا کسی بهت گفته بیخیال ... دنیا دو روزه اینقد بهش فکر نکن وتو ته دلت به افکارشون بخندی باغم؟
دیاناس❀ گفت اره تا حالا کسی بهت گفته خوشگلی؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی گفتن... تاحالا کسی بهت گفته بیخیال ... دنیا دو روزه اینقد بهش فکر نکن وتو ته دلت به افکارشون بخندی باغم؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,441 پسندها 40,389 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #200 MOHE&A گفت بلی گفتن... تاحالا کسی بهت گفته بیخیال ... دنیا دو روزه اینقد بهش فکر نکن وتو ته دلت به افکارشون بخندی باغم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته خیلی درسخونی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت بلی گفتن... تاحالا کسی بهت گفته بیخیال ... دنیا دو روزه اینقد بهش فکر نکن وتو ته دلت به افکارشون بخندی باغم؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته خیلی درسخونی؟