MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #201 دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته خیلی درسخونی؟ کلیک کنید تا باز شود... درس زندگی رو اره گفتن..ولی درس تحصیلی نه.. تاحالا واسه آرزوهایی که دیگه براورده شدنس محاله کسی سرزنشت کرده؟
دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته خیلی درسخونی؟ کلیک کنید تا باز شود... درس زندگی رو اره گفتن..ولی درس تحصیلی نه.. تاحالا واسه آرزوهایی که دیگه براورده شدنس محاله کسی سرزنشت کرده؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #202 MOHE&A گفت درس زندگی رو اره گفتن..ولی درس تحصیلی نه.. تاحالا واسه آرزوهایی که دیگه براورده شدنس محاله کسی سرزنشت کرده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته موفق نمیشی. امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت درس زندگی رو اره گفتن..ولی درس تحصیلی نه.. تاحالا واسه آرزوهایی که دیگه براورده شدنس محاله کسی سرزنشت کرده؟ کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهت گفته موفق نمیشی.
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #203 دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته موفق نمیشی. کلیک کنید تا باز شود... گفته ولی ازسوختنش بوده. تاحالا کسی بهت گفته توخیلی قوی ومحکمی؟
دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهت گفته موفق نمیشی. کلیک کنید تا باز شود... گفته ولی ازسوختنش بوده. تاحالا کسی بهت گفته توخیلی قوی ومحکمی؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #204 MOHE&A گفت گفته ولی ازسوختنش بوده. تاحالا کسی بهت گفته توخیلی قوی ومحکمی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره تا حالا کسی بهت گفته بانمکی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت گفته ولی ازسوختنش بوده. تاحالا کسی بهت گفته توخیلی قوی ومحکمی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره تا حالا کسی بهت گفته بانمکی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #205 دیاناس❀ گفت اره تا حالا کسی بهت گفته بانمکی؟ کلیک کنید تا باز شود... اینم گفتن ولی بخوداا فک نکنی خودشیفتم هاهمشو راس میگم خداداده...چاکرشم♡♡♡ تاحالا کسی بهت گفته تو یکم مرموزی؟
دیاناس❀ گفت اره تا حالا کسی بهت گفته بانمکی؟ کلیک کنید تا باز شود... اینم گفتن ولی بخوداا فک نکنی خودشیفتم هاهمشو راس میگم خداداده...چاکرشم♡♡♡ تاحالا کسی بهت گفته تو یکم مرموزی؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #206 MOHE&A گفت اینم گفتن ولی بخوداا فک نکنی خودشیفتم هاهمشو راس میگم خداداده...چاکرشم♡♡♡ تاحالا کسی بهت گفته تو یکم مرموزی؟ کلیک کنید تا باز شود... زیاد تا حالا کسی بهت گفته جدی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت اینم گفتن ولی بخوداا فک نکنی خودشیفتم هاهمشو راس میگم خداداده...چاکرشم♡♡♡ تاحالا کسی بهت گفته تو یکم مرموزی؟ کلیک کنید تا باز شود... زیاد تا حالا کسی بهت گفته جدی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #207 دیاناس❀ گفت زیاد تا حالا کسی بهت گفته جدی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره اخه بوقتش انچنان جدی میشم که نگو.. تاحالا کسی بهت گفته اخه چرا اینقد مرموزی وبه چه علت؟
دیاناس❀ گفت زیاد تا حالا کسی بهت گفته جدی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره اخه بوقتش انچنان جدی میشم که نگو.. تاحالا کسی بهت گفته اخه چرا اینقد مرموزی وبه چه علت؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #208 MOHE&A گفت اره اخه بوقتش انچنان جدی میشم که نگو.. تاحالا کسی بهت گفته اخه چرا اینقد مرموزی وبه چه علت؟ کلیک کنید تا باز شود... آره گفته، بیشتر به خاطر سکوت و گوشهگیریم. یه رفتارایی هم دارم که گاهی برای آدما عجیبه. تا حالا کسی بهت گفته شیطونی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت اره اخه بوقتش انچنان جدی میشم که نگو.. تاحالا کسی بهت گفته اخه چرا اینقد مرموزی وبه چه علت؟ کلیک کنید تا باز شود... آره گفته، بیشتر به خاطر سکوت و گوشهگیریم. یه رفتارایی هم دارم که گاهی برای آدما عجیبه. تا حالا کسی بهت گفته شیطونی؟
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 13/4/23 #209 دیاناس❀ گفت آره گفته، بیشتر به خاطر سکوت و گوشهگیریم. یه رفتارایی هم دارم که گاهی برای آدما عجیبه. تا حالا کسی بهت گفته شیطونی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره گفتن..اوندفم پرسیدی شیطنت گفتم اره ولی بخوداااا خوششون میاد تاحالا کسی بهت گفته بوقتش توهم اهل مزاح هستی میدونستی؟
دیاناس❀ گفت آره گفته، بیشتر به خاطر سکوت و گوشهگیریم. یه رفتارایی هم دارم که گاهی برای آدما عجیبه. تا حالا کسی بهت گفته شیطونی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره گفتن..اوندفم پرسیدی شیطنت گفتم اره ولی بخوداااا خوششون میاد تاحالا کسی بهت گفته بوقتش توهم اهل مزاح هستی میدونستی؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,464 پسندها 40,470 امتیازها 96,873 مدالها 41 13/4/23 مدیر #210 MOHE&A گفت اره گفتن..اوندفم پرسیدی شیطنت گفتم اره ولی بخوداااا خوششون میاد تاحالا کسی بهت گفته بوقتش توهم اهل مزاح هستی میدونستی؟ کلیک کنید تا باز شود... آره، میگن. تا حالا کسی بهت گفته بچگیت خیلی شیطون بودی؟ امضا : Kalŏn
MOHE&A گفت اره گفتن..اوندفم پرسیدی شیطنت گفتم اره ولی بخوداااا خوششون میاد تاحالا کسی بهت گفته بوقتش توهم اهل مزاح هستی میدونستی؟ کلیک کنید تا باز شود... آره، میگن. تا حالا کسی بهت گفته بچگیت خیلی شیطون بودی؟