m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/23 #291 دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته سختکوش؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی از چهره شما تمجید کرده امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته سختکوش؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی از چهره شما تمجید کرده
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,439 پسندها 40,386 امتیازها 96,873 مدالها 41 29/4/23 مدیر #292 m.sina گفت بله تا حالا کسی از چهره شما تمجید کرده کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهتون گفته تو کارش دخالت نکنین؟ امضا : Kalŏn
m.sina گفت بله تا حالا کسی از چهره شما تمجید کرده کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهتون گفته تو کارش دخالت نکنین؟
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,753 پسندها 7,580 امتیازها 30,973 مدالها 27 29/4/23 مدیر #293 دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته تو کارش دخالت نکنین؟ کلیک کنید تا باز شود... آره داداشم تاحالا گشت ارشاد بهت گفته حجابتو رعایت کن؟ امضا : Fateme Amade
دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته تو کارش دخالت نکنین؟ کلیک کنید تا باز شود... آره داداشم تاحالا گشت ارشاد بهت گفته حجابتو رعایت کن؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/23 #294 دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته تو کارش دخالت نکنین؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر معمولا تو کار کسی فضولی نمیکنم تا بحال کسی بشما گفته خیلی رک صحبت میکنید امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته تو کارش دخالت نکنین؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر معمولا تو کار کسی فضولی نمیکنم تا بحال کسی بشما گفته خیلی رک صحبت میکنید
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,439 پسندها 40,386 امتیازها 96,873 مدالها 41 29/4/23 مدیر #295 fateme_a گفت تاحالا گشت ارشاد بهت گفته حجابتو رعایت کن؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، پیش نیومده. البته بیرون نرفتنم از خونه هم بیتاثیر نیست. تا حالا کسی بهت گفته پر سروصدا؟ m.sina گفت تا بحال کسی بشما گفته خیلی رک صحبت میکنید کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهتون گفته جدی؟ امضا : Kalŏn
fateme_a گفت تاحالا گشت ارشاد بهت گفته حجابتو رعایت کن؟ کلیک کنید تا باز شود... نه، پیش نیومده. البته بیرون نرفتنم از خونه هم بیتاثیر نیست. تا حالا کسی بهت گفته پر سروصدا؟ m.sina گفت تا بحال کسی بشما گفته خیلی رک صحبت میکنید کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهتون گفته جدی؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/23 #296 دیاناس❀ گفت نه، پیش نیومده. البته بیرون نرفتنم از خونه هم بیتاثیر نیست. تا حالا کسی بهت گفته پر سروصدا؟ بله تا حالا کسی بهتون گفته جدی؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی تا بحال کسی بشما گفته چرا اینهمه وقت میزاری برای انجمن امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت نه، پیش نیومده. البته بیرون نرفتنم از خونه هم بیتاثیر نیست. تا حالا کسی بهت گفته پر سروصدا؟ بله تا حالا کسی بهتون گفته جدی؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی تا بحال کسی بشما گفته چرا اینهمه وقت میزاری برای انجمن
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,439 پسندها 40,386 امتیازها 96,873 مدالها 41 29/4/23 مدیر #297 m.sina گفت خیلی تا بحال کسی بشما گفته چرا اینهمه وقت میزاری برای انجمن کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهتون گفته جدیتو کنار بذارین؟ امضا : Kalŏn
m.sina گفت خیلی تا بحال کسی بشما گفته چرا اینهمه وقت میزاری برای انجمن کلیک کنید تا باز شود... نه تا حالا کسی بهتون گفته جدیتو کنار بذارین؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/23 #298 دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهتون گفته جدیتو کنار بذارین؟ کلیک کنید تا باز شود... معمولا بهم میگن ولی خلق خوی من عوض نمیشه اینطور تربیت شدم البته با دوستان نزدیک اینقد خشک و سرد نیستم تا حالا کسی بشما گفته از ایران چرا نمیری ؟ امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت نه تا حالا کسی بهتون گفته جدیتو کنار بذارین؟ کلیک کنید تا باز شود... معمولا بهم میگن ولی خلق خوی من عوض نمیشه اینطور تربیت شدم البته با دوستان نزدیک اینقد خشک و سرد نیستم تا حالا کسی بشما گفته از ایران چرا نمیری ؟
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,439 پسندها 40,386 امتیازها 96,873 مدالها 41 29/4/23 مدیر #299 m.sina گفت معمولا بهم میگن ولی خلق خوی من عوض نمیشه اینطور تربیت شدم البته با دوستان نزدیک اینقد خشک و سرد نیستم تا حالا کسی بشما گفته از ایران چرا نمیری ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهتون گفته شغلتون مناسبتون نیست؟ امضا : Kalŏn
m.sina گفت معمولا بهم میگن ولی خلق خوی من عوض نمیشه اینطور تربیت شدم البته با دوستان نزدیک اینقد خشک و سرد نیستم تا حالا کسی بشما گفته از ایران چرا نمیری ؟ کلیک کنید تا باز شود... بله تا حالا کسی بهتون گفته شغلتون مناسبتون نیست؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 29/4/23 #300 دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته شغلتون مناسبتون نیست؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر اتفاقا خیلی هم تعریف میکنن تا بحال کسی بشما گفته خانه داریتون خوب نیست امضا : m.sina
دیاناس❀ گفت بله تا حالا کسی بهتون گفته شغلتون مناسبتون نیست؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر اتفاقا خیلی هم تعریف میکنن تا بحال کسی بشما گفته خانه داریتون خوب نیست