فال شب یلدا

مهم تاپیک جامع بخش قفسه کتاب

• نویسنده موضوع Najva❁
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 123
  • بازدیدها 13,561
  • کاربران تگ شده هیچ

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7

ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7

abf0d6986c254ed6b9aa0fce97ab0e02.jpg

ژانر: عاشقانه
کتاب از 4 داستان تشکیل شده است .
هیچ کس نخواهد خندید : در مورد پسری است که شوخی شوخی وارد یک مسئله جدی می شود که تمام زندگی اش را تحت تاثیر قرار می دهد .
بازی اتواستاپ : در مورد دختر و پسری که از روی شوخی وارد یک بازی می شوند که فرار از آن امکان ندارد .
مرده های قدیم باید برای مرده های جدید جا باز کنند : دو دلداده قدیمی که پس از سالها باز روی در رو قرار می گیرند .
ادوارد و خدا : پسری که در یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : ASaLi_Nh8ay

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7

ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7

5fedd792ad14426b8ff5331bd5f569c9.Jpg

ژانر جنایی​

خانم آلیور در را فشار داد و وارد شد... هیچ یک از چراغ ها روشن نبودند که به نظر او بی توجهی میزبان را می رساند. ثروتمندان اغلب خیلی مقتصد می شوند... عطر بخصوصی در هال به مشام می رسید، عطری قوی و گران قیمت... وضعیت طوری بود که خانم آلیور فکر کرد نکند خانه را اشتباهی آمده اند... بعد کلید چراغ را پیدا کرد و فشار داد. نور چراغ تمام هال مربع شکل را روشن کرد. در اتاق نشیمن نیمه باز و از لای آن پای خانم آپوارد دیده می شد؛

[IMG...

آخرین ویرایش توسط مدیر

ASaLi_Nh8ay

کاربر خبره
سطح
7

ارسالی‌ها
6,189
پسندها
17,401
امتیازها
78,373
مدال‌ها
7

18c0f4218948466cad3f22b9225d076c.jpg

ن و گراهام راسل برای هم ساخته نشده بودیم.

من تابع احساساتم بودم، او بی روح بود. من رویا می بافتم و او در کابوس زندگی می کرد. من گریه می کردم و او اشکی برای ریختن نداشت.

گاهی با وجود قلب یخ زده و روح گریزپایش، لحظاتی را با هم تقسیم می کردیم. چشم هایمان درهم قفل می شد و رازهای همدیگر را می دیدیم. لحظاتی که او ترس های مرا می چشید و من هوایش را نفس می کشیدم. لحظاتی...

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Faty.n

like_moon

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
715
پسندها
5,971
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
سیگار شکلاتی

سیگار شکلاتی نام رمانی است از هماپوراصفهانی در ژانر عاشقانه و جنایی. هما پوراصفهانی این روزها در بازار رمان و داستان ایرانی صاحب نام شده و کتاب‌هایش به سرعت در لیست کتاب‌های پرفروش قرار می‌گیرد. شهرت این رمان‌ها تا حدی در گرو حضورشان در سایت‌های دانلود رمان مانند رمان نودوهشتی‌ها و یک رمان است. البته پس از مدتی پوراصفهانی از همه‌ی طرفدارنش خواست تا این کتاب‌ها را به صورت قانونی هم تهیه کنند.
ماجرای کتاب سیگار شکلاتی درباره شهراد، اردلان و ساراست. شهراد پسر جوانی است که بار سنگین گذشته‌ای...

امضا : like_moon

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,900
پسندها
32,436
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
غلبه بر بی‌شعوری | ریچارد کروات و دیگران
ژانر اجتماعی
این کتاب، مجموعه‌ای است از مقالات، یادداشت‌ها، مطالبی منتشرشده در یوتیوب و دیالوگ‌هایی از فیلم‌های سينمايي و انيمشين‌هاي مختلف که مترجم طی چندین سال گردآوری و ترجمه کرده است. محور همه‌ این مطالب، جمله‌ معروف سقراط است که می‌گفت: «زندگی بررسی‌نشده ارزش زیستن ندارد.» در واقع، کتاب «غلبه بر بی‌شعوری»، کتابی است درباره‌ اهمیت بررسی و تأمل در زندگی، و رسیدن به راهکارهایی برای داشتن یک زندگی خردمندانه.

اين كتاب هفتمين کتابی است که نشر خزه در قالب مجموعه‌ای تحت عنوان «پیاده‌روی با فلسفه» منتشر می‌کند. پیشتر از این مجموعه و با ترجمه شهاب‌الدين عباسي، اين کتاب‌ها به چاپ رسيده است: «سرهم‌بندی نکن» (ایده‌هایی عجیب از فیلسوفان بزرگ تاریخ/...

آخرین ویرایش توسط مدیر
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Regina

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,900
پسندها
32,436
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
کتاب با ماهی ها غرق می شوم
معرفی کتاب:
رمان با ماهی ها غرق می شوم از زنانی می گوید که در گیر و دار زندگی اسیر ناکجاآبادی شده اند که آخر خط است.
از عشق می گوید و از اطمینان و اعتمادی که لطمه خورد. از دلی شکسته در پستوی عمارتی سخن می گوید که از چله نشینی عشقش گذشته و به درازای سالهای سخت، حسرت نشین شده است. ژانر: عاشقانه
بخشی از کتاب:
قرار بود ماهی‌اش باشم و در اقیانوس وجود او جان بگیرم‌. قرار بود تنها ماهی زندگی‌اش باشم و جز اقیانوس او، جایی برای رفتن را بلد نباشم‌. من اما برای رسیدن به دریا، پشت پا زدم به اقیانوس‌. حالا من ماهی‌ای هستم اسیر در یک تور کثیف ماهیگیری که همراه بقیه‌ی ماهی‌ها محکوم به غرق شدن است‌.
...

آخرین ویرایش توسط مدیر

R.FANAYI

کاربر حرفه‌ای
سطح
35

ارسالی‌ها
1,900
پسندها
32,436
امتیازها
64,873
مدال‌ها
36
کتاب یلدای بی‌پایان اثر زکیه اکبری
ژانر عاشقانه
توضیحات:
ناباور و بهت زده به اطرافم نگاه کردم. حالم را نفهمیدک و تنها توانستم کفش هایم را در بیاورم و پابرهنه بدوم. دامانم را به چنگ گرفتم و با صورتی خیس دویدم و جیغ کشیدم:
-شاهرخ! محراب! خدا!
درست از ورودی اتوبان تا خود خروجی دویدم و زار زدم. بارها به زمین خوردم اما بلند شدم و بدون درد و حس دویدم. با ترافیک بلند و بالایی که می دیدم بیشتر و بیشتر می ترسیدم. سر که می چرخاندم؛ گوشی ها را به سمت خودم می دیدم که مشغول فیلمبرداری از بال و پر زدن عروس تنها و گریان بودند. هیچ چیزی مهم نبود جز عزیزانم. هیچ چیزی برایم ارزش نداشت جز آدمهای داخل ماشین. شنلم افتاد و زیر پایم گیر کرد. دوباره به زمین خوردم و بلند شدم. مهم نبود که حجابی ندارم و میشوم...

آخرین ویرایش توسط مدیر

like_moon

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
715
پسندها
5,971
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12
کتاب های ترسناک که خواننده را وحشت زده می کنند

جن زده|چاک پالانیک
ژانر ترسناک
وقتی چاک پالانیک یک قطعه از کتاب ترسناک خود جن زده را روخوانی کرد شنونده ها را وحشت زده کرد. این کتاب مجموعه ای از ۲۳ داستان کوتاه عجیب و ترسناک است درباره افرادی که به عشق نویسندگی وارد آدرسی می شوند و درب خانه به روی آن ها قفل می شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر

like_moon

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
715
پسندها
5,971
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12

سکوت بره ها|توماس هریس
ژانر ترسناک
سکوت بره ها یکی دیگر از کتاب های ترسناک است که فیلم موفقی بر اساس آن ساخته شده است. توماس هریس این کتاب را بعد از کتاب موفقش اژدهای قرمز نوشته است که هر کدام جذاب تر از دیگری است. لکتر شخصیت این کتاب ترسناک حتی بعد از این که داستان را به اتمام رسانده اید از صفحات کتاب بیرون می آید و برای همیشه خودش را در ذهن خواننده جای می دهد.

آخرین ویرایش توسط مدیر

like_moon

کاربر فعال
سطح
12

ارسالی‌ها
715
پسندها
5,971
امتیازها
22,273
مدال‌ها
12

داستان روح |پیتر استراب
ژانر ترسناک
این کتاب داستان گروهی است که دور هم جمع می شوند تا داستان خود را برای هم تعریف کنند. داستان بعضی از آن ها واقعی است اما بعضی دیگر از روی تخیلات شان است. وقتی یکی از آن ها می میرد بقیه شروع به دیدن خواب های ترسناک می کنند سرانجام اتفاقی که مربوط به گذشته آن ها بوده دوباره به زندگی شان بازمی گردد تا واقعیتی که می دانند را تهدید کند. داستان هایی که به هم می گویند هیچ تناسبی با واقعیت ترسناک این شخصیت ها ندارد.

آخرین ویرایش توسط مدیر