- ارسالیها
- 1,929
- پسندها
- 22,947
- امتیازها
- 44,573
- مدالها
- 24
سلام به دو نویسندهی خوش قلم
من از طریق همخوانی با رمانتون آشنا شدم و تونستم چند صفحه ای رو مهمون رمانتون باشم
توصیفات و احساسات به خوبی توی رمان بسط داده شده بودن و همه چیز عالی بود
ولی بعضی موارد هم یکم روی اعصابم بود
مثلاً به نظرم این دوره و زمونه هیچ کس دیگه با خانوادهش انقدر رسمی و یا با محبت بیش از حد صحبت نمیکنه، یا خانوادهی پسری که اومدن خواستگاری توی همون جلسهی اول از زیبایی و اخلاقیات دختر بیش از حد تعریف نمیکنن مخصوصاً مادرشوهر چون به هر حال نه به داره نه به باره
باز هم شما نویسنده هستید و در وهلهی اول خودتون باید روند و قلم داستان رو دوست داشته باشید؛ اما اینها مواردی بودن که به نظرم اگر یکم معتدلتر بشن داستان...
سلام و خسته نباشید خدمت نویسندگان عزیز
اسم رمان:
توی نگاه اول اسم رمان خیلی نظر من جذب کرد، اسم ترکیبی و دو واژه ای که توی رمانا کم و بیش دیده میشه ولی به نظرم ارتباط بیشتری میشد بین ژانرای مکمل با اسم پیدا کرد تا ژانر اصلی که عاشقانهاس
ژانرای رمان:
به نظرم تعداد ژانرا زیادی بالاس و اون ژانری که کم رنگ تره و حضورش اونقدر توی رمان حس نمیشه اگه حذف بشه بهتره
رمانی که ژانر جنایی داره حتی به عنوان مکمل باید سیر در فراز و نشیب تری داشته باشه به نظرم و پیرنگ پیچیده تر
سیر : سیر رمان کنده، برای ژانر عاشقانه همچین سیر تا حدودی منطقیه ولی ژانرای مکمل که رمان داره نیازمند تنش بیشترین
شخصیت پردازی : بزرگ ترین ضعف...
سلام و خسته نباشید به نویسندههای عزیز
خوشحالم که فرصت کردم رمانتون رو مطالعه کنم، و چند تا نکته رو میخوام تا اینجایی که مطالعه کردم خدمتتون عرض کنم (تأکید میکنم که این نقد صرفاً برای همخوانیه، قطعاً وقتی رمان رو تا آخرین پستِ آپ شده مطالعه کنم نظر کاملتری خواهم داد.)
اولین و مهمترین نکته که روی باقی ارکان هم تأثیر میذاره، مونولوگهای طولانی و عدم پاراگرافبندیِ درست متن رمانتونه. شاید باورتون نشه اما این میتونه مشکل قابل توجهی باشه. چون با این اوصاف، مخاطب خسته میشه، از روی برخی قسمتها میپره و نکات مهمی رو از دست میده؛ در نتیجه اطلاعات و توصیفات رو ناقص دریافت میکنه و نمیتونه با اشخاص ارتباط برقرار کنه. بعد از این...
عزیزدلم ممنونم بابت نظر زیبا و دلنشینت، مرسی گلم همچنین=)♡♡♡♡خیلی قشنگه به دلم نشسته واقعاموفق باشید