- ارسالیها
- 1,929
- پسندها
- 22,947
- امتیازها
- 44,573
- مدالها
- 24
قربونت شم=) رفتم اضافه کردم♡آره باورم میشه یوقتا انقدر تعدادشخصیتها و اتفاقات زیاده که آدم فراموش میکنخ
قربونت شم=) رفتم اضافه کردم♡آره باورم میشه یوقتا انقدر تعدادشخصیتها و اتفاقات زیاده که آدم فراموش میکنخ
مرسی عزیزم خیلی خوشحال شدیم بابت نظرای زیبات♡♡♡با اینکه فقط چند پارت از این رمان رو خوندم ولی عاشقش شدم! (:
اخلاق و چهره شخصیت ها بسیار خلاقانه انتخاب شده. نویسنده به خوبی احساسات شخصیت هارو به خواننده منتقل میکنه و این از نظر من بسیار حرفهایه!
داستان با جزئیات کامل توضیح داده شده، از کلمات اصل و مفهومی زبان فارسی استفاده شده و این برای نوجوان هایی که رمان رو میخونن بسیار تاثیر گذار و مفیده! واقعا حرف نداره!
به دوستانی که رمان نخوندن پیشنهاد میشه (;
با تشکر
+
این دختره بارانا چقدر کیوته!
ناناس عاشقش شدم!
مرسی عزیزم که نظر زیباتو باهامون در اشتراک گذاشتی=)♡با اینکه فقط چند پارت از این رمان رو خوندم ولی عاشقش شدم! (:
اخلاق و چهره شخصیت ها بسیار خلاقانه انتخاب شده. نویسنده به خوبی احساسات شخصیت هارو به خواننده منتقل میکنه و این از نظر من بسیار حرفهایه!
داستان با جزئیات کامل توضیح داده شده، از کلمات اصل و مفهومی زبان فارسی استفاده شده و این برای نوجوان هایی که رمان رو میخونن بسیار تاثیر گذار و مفیده! واقعا حرف نداره!
به دوستانی که رمان نخوندن پیشنهاد میشه (;
با تشکر
+
این دختره بارانا چقدر کیوته!
ناناس عاشقش شدم!
سلام عزیزم، شخصیت خجالتیه ترانه به شدت حرص دراره و اینکه مدام نفوس بد برای زندگیش میزنه. داستانش یه جو استرسی به من میده که بالاخره دختر خوب و سربه زیری مثل ترانه با اون اخلاق عجیبش به زندگیش گند میزنه. منم که اصلا تحمل ندارم و همش فکر میکنم میخواید پای بهرادو وسط بکشید بیشتر حرصم میگیره.
جدای همهی اینا از شخصیت اراز خوشم میاد تنها شخصیه که به آدم انرژی منفی نمیده
و نمیدونم چرا انقدر دلم برای شایان بیچاره می،سوزه. من قبلا این کار گروهیتونو خونده بودم. همین شخصیت دائمالمضطرب ترانه، به منم اضطراب میداد، نطرم رو گفتم که دختر خیلی ضعیفه، یکم عقل بذارید تو کاسهش. از رمانایی که تهش دختره سر سادگیش به زندگیش گند میزنه واقعا... نگم...
مرسی عزیزدلم خیلی ممنون بابت نظرات...سلام به خانمای گل و خوش قلم
احوال شما؟
حقیقتش من رمان شمارو قبل از همخوانی هم خونده بودم ولی خب بخاطر یه سری مسائل نشد که ادامه بدم.
خوشحالم که همخوانی ششم رمان شما درش قرار گرفت و من موقعیتش رو به دست آوردم تا دوباره رمانتون رو بخونم.
قلمتون روونه و با وجود اینکه هر دو پارت یا بیشتر اتفاق خاصی در رمان میافته باز هم خواننده خسته نمیشه و دوست داره رمانتون رو ادامه بده.
چرا شایان انقدر دلبره؟ البته که من تو نظرسنجی رمان هم شرکت کردم و به همه رای دادم، ولی خب دلم با شایانه
موفق باشید؛ قلم همهتون مانا...
به امید همکاری مجدد گروه خوش قلمتون
مرسی خوشگلم خوشحالمون کردی با نظر قشنگت:)♡♡♡سلام
نویسندههای زیبا، رمان رو خوندم، شروع رمان خوب بود و خواننده رو ترغیب به خوندن میکرد، شخصیتپردازی خوب انجام شده بود و من شخصیتهای اصلیت رو که ترانه و شایان بودند رو دوست داشتم و توصیفها هم به اندازه بود و به خوبی انجام شده بود.
نویسندههای عزیز
موفق باشید