- تاریخ ثبتنام
- 6/1/22
- ارسالیها
- 19,885
- پسندها
- 84,752
- امتیازها
- 96,979
- مدالها
- 192

خب اومدم جزغال سوزوندت کنم
خدا بهم رحم کنه بسم الله
هانیه یا حانیه؟ چرا انقد هانیه ها یا حانیه ها روی حه اسمشون حساسن؟ کدومش بهتر هس حالا؟
فرق چندانی نمیکنه واقعا یکم تو معنیهاشون. هانیه به معنی: شادمان، خوشبخت و کنیه حضرت فاطمه؛ کسی که تمامی وسایل آرامش و آسایش شوهرش رو فراهم میکنه.
حانیه به معنی: زنی که به دلیل محبت فرزنداش و وفاداری به همسرش بعد از مرگ اون ازدواج نکنه، از القاب حضرت فاطمه؛ مهربان، دلسوز، شیرین و تو دل برو
مال...
سلام رها جانسلامم هاني جيگرر
خب خبب
چند تا خواهر برادر؟ چندساله؟؟
درس مورد علاقت؟
ورزش مورد علاقت؟؟
كادو تولد دوست داري چي بيگيري؟؟

سلااااااااام به روی ماهتون
حال دلتون خوب
سلام به روی ماه هانیگلی
خب من خیلی تو صندلی داغ و اینا... وارد نیستم، برای همین اگر سوالها جالب نبود، پیشاپیش![]()
سلام مهسا جانم خیلی افتخار دادید همینکه اومدی باعث خوشحالیه
یه سوتی بامزه، بهجز اونی که گفتی، برامون بگو...
آم یه دونه دارم بیشتر خنگ بازی تا سوتی ولی جالبه برات میگم. مال خودمم نیست یکی از آشنایان
قضیه مال خیلی سال پیشه شاید ده اینا... دور هم بودیم داشتیم یه فیلمی میدیدیم. تو فیلمه پسره داشت از دوستاش که اومده بودن خونش پذیرایی میکرد. یهو همون آشنامون برگشت خیلی جدی گفت: این چجور...
سلامممم...
از الان بگم تا حالا تو هیچ صندلی داغی شرکت نکردم و اصلا نمیدونم چی باید بگم....باشه حالا چرا میخوری منو:\
تا حالا شده دلت برای یه روزی تنگ. بشه؟ اگر اره اون چه روزیه؟برای بچگیم:) اون روزا که اینقدر آسوده خاطر و دور از هر بدی دنیا و آدماش بودم. اون روزا که تنها دغدغم سفت نگه داشتن کیفم با شکل خرس و محافظت از عروسکهام بود:)
دوست داری کدوم خواننده رو از نزدیک ببینی؟بیلی آیلیش، اشوان، یوسف زمانی
بازیگر مورد...