نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان نفرین دث‌ساید:طغیان(جلد دوم) | محمد جواد وفایی نویسنده انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع Death Stalker
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 274
  • کاربران تگ شده هیچ

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,170
پسندها
155,797
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
کد: ۴۷۵۵
ناظر: Ālbā NARGES.AV

رمان نفرین دث‌ساید: طغیان (جلد دوم)
نویسنده: محمد جواد وفایی
ژانر: #جنایی #فانتزی #تریلر
1670085261700.jpg

خلاصه:
در جهان تاریکی که ابرها راه نور را بسته‌اند، کارآگاهی به دنبال یافتن حقیقتی است که به او کمک می‌کند تا به انتقامش برسد، انتقامی که خواب و خوراک را از او گرفته، انتقامی که کابوس شب و روزش شده. کلاغ‌ها ناپدید شده‌اند؛ اما به کجا رفته‌اند؟ کسی نمی‌داند. تاریخی که آیندگان خواهند خواند را نابینایانی می‌نویسند که درس عبرتی برای بینایان باشد.
درست در زمانی که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Death Stalker

W-XixI

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
420
پسندها
14,795
امتیازها
32,573
مدال‌ها
19
سلام. خب استارت و من بزنم... :batting-eyelashes:

اول اینکه این و قبلا نگفتم؛ ولی الان میگم. قلم گیرا، روون و باحالی داری؛ یعنی نوع قلمت باعث میشه خواننده از خوندن زده نشه. طوری می‌نویسی که آدم فقط دلش می‌خواد ادامه بده. :popcorm1: توصیفاتتم قشنگه، فقط توصیف احساساست و یکم بیشتر روش کار کن. وایب رمان دقیقا مثل فیلم‌های آمریکایی‌عه و خیلی قشنگه. بینش آدم و یاد جلد اولم میندازه. فکر میکنم خیلی روش کار کردی؛ چون اتفاقا به طرز جالبی تنظیم‌ شده‌ن و بعضیاشون ارتباط جالبی با هم دارن. اون قسمتی که کایلی و دریک میرن دنبال کانتینر بگردن و پیداش میکنن و خیلی دوست داشتم. توصیفاتش هم خیلی قشنگ بود. یعنی توصیفات قشنگه کلا؛ ولی خب اون قسمت و خیلی بیشتر...

آخرین ویرایش

ILLUSION

نویسنده انجمن
سطح
12

ارسالی‌ها
385
پسندها
2,664
امتیازها
14,063
مدال‌ها
13
با توجه به اینکه آغاز جلد دوم ژانر جنایی به متن غالبه، روند داستان خیلی خوبه. کنجکاو‌کننده و توصیفاتی که باعث شده هر صحنه‌ای که توصیف میشه به وضوح توی ذهن تصور میشه. مثلا غذاخوری‌ها و کوچه‌های خلوت توی شب که توصیفات کاملا مشابه اون چیزیه که توی فیلم‌ها و سریال‌های امریکایی دیدیم.
اینکه از ژانر فانتزی هم غافل نشدین و هرچند کم، اما خیلی کاربردی بعضی قسمت‌ها روی این ژانر مانور دادین(مثل همین صحنه‌ی اجسادی که توی آخرین پارت ذکر کردین) و ذهن به سمت دث‌ساید و اتفاقات جلد اول میرفت.
سیر هم متناسب و به جا بود؛ نه خسته کننده و نه تند.
همچنان منتظر فاز دوم و ورود ریک شاو و‌کریس گریدی به صحنه هستم:)

امضا : ILLUSION

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,170
پسندها
155,797
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
سلام. خب استارت و من بزنم... :batting-eyelashes:

اول اینکه این و قبلا نگفتم؛ ولی الان میگم. قلم گیرا، روون و باحالی داری؛ یعنی نوع قلمت باعث میشه خواننده از خوندن زده نشه. طوری می‌نویسی که آدم فقط دلش می‌خواد ادامه بده. :popcorm1: توصیفاتتم قشنگه، فقط توصیف احساساست و یکم بیشتر روش کار کن. وایب رمان دقیقا مثل فیلم‌های آمریکایی‌عه و خیلی قشنگه. بینش آدم و یاد جلد اولم میندازه. فکر میکنم خیلی روش کار کردی؛ چون اتفاقا به طرز جالبی تنظیم‌ شده‌ن و بعضیاشون ارتباط جالبی با هم دارن. اون قسمتی که کایلی و دریک میرن دنبال کانتینر بگردن و پیداش میکنن و خیلی دوست داشتم. توصیفاتش هم خیلی قشنگ بود...

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,170
پسندها
155,797
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
با توجه به اینکه آغاز جلد دوم ژانر جنایی به متن غالبه، روند داستان خیلی خوبه. کنجکاو‌کننده و توصیفاتی که باعث شده هر صحنه‌ای که توصیف میشه به وضوح توی ذهن تصور میشه. مثلا غذاخوری‌ها و کوچه‌های خلوت توی شب که توصیفات کاملا مشابه اون چیزیه که توی فیلم‌ها و سریال‌های امریکایی دیدیم.
اینکه از ژانر فانتزی هم غافل نشدین و هرچند کم، اما خیلی کاربردی بعضی قسمت‌ها روی این ژانر مانور دادین(مثل همین صحنه‌ی اجسادی که توی آخرین پارت ذکر کردین) و ذهن به سمت دث‌ساید و اتفاقات جلد اول میرفت.
سیر هم متناسب و به جا بود؛ نه خسته کننده و نه تند.
همچنان منتظر فاز دوم و ورود ریک شاو و‌کریس گریدی به صحنه هستم:)
تشکر برای وقتی که...

W-XixI

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
420
پسندها
14,795
امتیازها
32,573
مدال‌ها
19
سلام مجدد
یه چیز یادم رفت بگم
یکم بیشتر روی شخصیت‌ها کار کن، مثلا یکم بیشتر ویژگی‌ها رو نشون بده یا چهره‌هاشون و بیشتر توصیف کن که قشنگ حکک بشه تو ذهن مخاطب
موفق باشی :popcorm1:

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,170
پسندها
155,797
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
سلام مجدد
یه چیز یادم رفت بگم
یکم بیشتر روی شخصیت‌ها کار کن، مثلا یکم بیشتر ویژگی‌ها رو نشون بده یا چهره‌هاشون و بیشتر توصیف کن که قشنگ حکک بشه تو ذهن مخاطب
موفق باشی :popcorm1:
پیشنهاد خوبیه
انشالله عملی میشه

W-XixI

مدیر بازنشسته
سطح
20

ارسالی‌ها
420
پسندها
14,795
امتیازها
32,573
مدال‌ها
19
توی بعضی پارت‌ها، توصیفات و گاهی مثال‌ها بیش از حد قشنگ میشن :)))

ایمان مثل یک قلاب ماهیگیری پاک و ساده‌ایه که ما رو از منجلاب کفر بیرون می‌کشه. ایمان می‌تونه باعث بشه یه گیاه در شب به اندازه‌ی یه درخت تنومند بشه اما در عوض، کفر حتی ممکنه منجر به ریزش یک کوه عظیم بشه. کفر موریانه‌ای به روح‌تون می‌چسبه و از ذره ذره‌ی وجودتون تغذیه می‌کنه.
:day-dreaming: :to-become-senile:

فکر میکنم سرت خیلی شلوغه و دیر به دیر پارت می‌ذاری؛ تو این مدت هم جای خالی دث ساید خیلی بدجور حس میشه :) منتظر پارت‌های بعدی هستممم. امیدوارم همیشه موفق باشی.

Death Stalker

هنرمند انجمن
سطح
44

ارسالی‌ها
5,170
پسندها
155,797
امتیازها
80,673
مدال‌ها
30
  • نویسنده موضوع
توی بعضی پارت‌ها، توصیفات و گاهی مثال‌ها بیش از حد قشنگ میشن :)))

:day-dreaming: :to-become-senile:

فکر میکنم سرت خیلی شلوغه و دیر به دیر پارت می‌ذاری؛ تو این مدت هم جای خالی دث ساید خیلی بدجور حس میشه :) منتظر پارت‌های بعدی هستممم. امیدوارم همیشه موفق باشی.
به به انرژی
تشکور
IMG_20220406_193533.jpg