متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طالع بینی روحیات متولدین هر ماه

• نویسنده موضوع ryhneae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 31
  • بازدیدها 1,221
  • کاربران تگ شده هیچ

ryhneae

کاربر حرفه‌ای
سطح
34

ارسالی‌ها
1,949
پسندها
35,458
امتیازها
84,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
فروردین: به سوی من بیا تا تو را حس کنم و دنیا خواهد دید داستان عشقی سوزان را که شعله اش در قلب من خواهى بودمتولد این ماه به هنگام عاشقی گویی در دنیای شوالیه ها و پرنسس ها سر می کند. قلبا عاشق است و در عشق پا بر جاست.

اردیبهشت: عشق را در چشمان من بنگر چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس کن به صدای نفس های من گوش کن و بشنو ترانه ی عشق رامتولد این ماه عاشقی بی قرار است و کمرو ولی پر شهامت. موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد.

خرداد : با من به رویا بیا به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ryhneae

R_MāN'8

کاربر حرفه‌ای
سطح
8

ارسالی‌ها
1,766
پسندها
51,247
امتیازها
64,873
مدال‌ها
10
  • محروم
ابان: در التهاب شنیدن ترانه ی گام های تو هستم که به سوی من می آیی و عاشقم بر انتظار آن لحظه که تو را در کنار خود حس کنم دوستت دارممتولد این ماه هیجان عشق برای او زیبا و پر جاذبه است و در عشق صادق است.
واو:o

امضا : R_MāN'8

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
دی : روزها ماه ها و سال ها می گذرند و شاید هیچ چیز عوض نشود جز من که بیش از پیش عاشق گشته اممتولد این ماه شاید در ظاهر بی احساس باشد ولی قلبی گرم و پر ز عشق دارد.
نه بابااا:/
خب منکه نمیدونم والا شما اگه منو میشناسید بگید درسته یا نه؟!:/

امضا : mehrabi83

F@t£m€h

نو ورود
سطح
1

ارسالی‌ها
3
پسندها
102
امتیازها
490
مدال‌ها
1
ابان: در التهاب شنیدن ترانه ی گام های تو هستم که به سوی من می آیی و عاشقم بر انتظار آن لحظه که تو را در کنار خود حس کنم دوستت دارممتولد این ماه هیجان عشق برای او زیبا و پر جاذبه است و در عشق صادق است.

Mélomanie

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ویرایش
سطح
40

ارسالی‌ها
6,099
پسندها
43,830
امتیازها
92,373
مدال‌ها
40
  • مدیر
شهریور: شاید به نظر برسد که عاشق نیستم
شاید به نظر برسد که نمی توانم عاشق باشم
شاید به نظر برسد که حتی نمی خواهم عاشق باشم ولی نه در برابر عشقی مانند عشق من وتو که تا اخر لحظه عمر ان را در قلبم نگاه خواهم داشت متولد این ماه عشق او شعله ای کوچک ولی جاودان است و در پی عشق حقیقی است.

همش الکیه من که خودمو میشناسم اصلا دنبال این چیزا نمیگردم:/

I'm.JãS❀

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
648
پسندها
15,313
امتیازها
39,073
مدال‌ها
22
دی : روزها ماه ها و سال ها می گذرند و شاید هیچ چیز عوض نشود جز من که بیش از پیش عاشق گشته اممتولد این ماه شاید در ظاهر بی احساس باشد ولی قلبی گرم و پر ز عشق دارد.
نه بابااا:/
خب منکه نمیدونم والا شما اگه منو میشناسید بگید درسته یا نه؟!:/
من بیلمیرم والا.منم دی ماهیم ولی در باطن و ظاهر هیچ احساسی نسبت به چیزی ندارم.

امضا : I'm.JãS❀

81fati

کاربر نیمه فعال
سطح
2

ارسالی‌ها
381
پسندها
12,482
امتیازها
50,673
مدال‌ها
1
شهریور : شاید به نظر برسد که عاشق نیستم شاید به نظر برسد که نمی توانم عاشق باشم شایى به نظر برسى که حتی نمی خواهم عاشق باشم ولی نه در برابر عشقی مانند عشق من به تو که تا آخرین لحظه عمر آن را در قلبم نگاه خواهم داشتمتولد این ماه عشق او شعله ای کوچک ولی جاودان است و در پی عشقی حقیقی است.

امضا : 81fati

ارشین

رو به پیشرفت
سطح
10

ارسالی‌ها
130
پسندها
3,669
امتیازها
19,173
مدال‌ها
4
واو:eek:
کوفت خخخ بی سلیقه
درسته واس من

امضا : ارشین

mehrabi83

کاربر فعال
سطح
43

ارسالی‌ها
1,196
پسندها
67,292
امتیازها
80,673
مدال‌ها
27
من بیلمیرم والا.منم دی ماهیم ولی در باطن و ظاهر هیچ احساسی نسبت به چیزی ندارم.
نمیدونم والا همه که بهم میگن سیب زمینی دیگه اون حس درونی و قلبی رو نمیدونم@_@

امضا : mehrabi83

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,129
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17
اردیبهشت: عشق را در چشمان من بنگر چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس کن به صدای نفس های من گوش کن و بشنو ترانه ی عشق رامتولد این ماه عاشقی بی قرار است و کمرو ولی پر شهامت. موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد.
هزار درصد خودم باهاش موافقم
ارشین ارشین موافقی یا نچ؟؟البته تو که نمی دونی ولی طبق جریانات من نظرت چیه؟؟

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا