متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

طالع بینی روحیات متولدین هر ماه

• نویسنده موضوع ryhneae
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 31
  • بازدیدها 1,221
  • کاربران تگ شده هیچ

ارشین

رو به پیشرفت
سطح
10

ارسالی‌ها
130
پسندها
3,669
امتیازها
19,173
مدال‌ها
4
اردیبهشت: عشق را در چشمان من بنگر چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس کن به صدای نفس های من گوش کن و بشنو ترانه ی عشق رامتولد این ماه عاشقی بی قرار است و کمرو ولی پر شهامت. موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد.
هزار درصد خودم باهاش موافقم
ارشین ارشین موافقی یا نچ؟؟
کمرو اصلاااا مگه عاشق بسشی پرشهامت لایک موسیقی هم لایک عاشقیت رو ندیدیم ولی شاید

امضا : ارشین

Elena

کاربر انجمن
سطح
24

ارسالی‌ها
363
پسندها
15,129
امتیازها
39,073
مدال‌ها
17

ارشین

رو به پیشرفت
سطح
10

ارسالی‌ها
130
پسندها
3,669
امتیازها
19,173
مدال‌ها
4
امضا : ارشین
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Elena

Osenwt

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
1,145
پسندها
18,547
امتیازها
55,873
مدال‌ها
25
مرداد : گویی خورشید گرمای خود را از دست داده است و گل های سرخ عطری ندارند و ستارگان دیگر نمی خوانند آن گاه که چشم می گشایم و می بینم با تو نیستممتولد این ماه عاشق پیشه است و بی عشق زندگی نمی کند.:cool::cool::cool::cool::cool:

امضا : Osenwt

Mr.Shahin

رو به پیشرفت
سطح
3

ارسالی‌ها
194
پسندها
11,855
امتیازها
34,373
مدال‌ها
2
بهمن : می خواهم آزاد زندگی کنم بسان پرندگان مهاجر ولی قفسی ساخته از عشق تو جایی است که همواره رو به آن خواهم داشتمتولد این ماه عشق خود را دیر ابراز می کنى و عاشق آزادی است. اولین عشق او قلبش را به تپش در می آورد و هرگز فراموش نخواهد شد.

امضا : Mr.Shahin

Moonshadow

نو ورود
سطح
0

ارسالی‌ها
25
پسندها
105
امتیازها
503
اردیبهشت: عشق را در چشمان من بنگر چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس کن به صدای نفس های من گوش کن و بشنو ترانه ی عشق رامتولد این ماه عاشقی بی قرار است و کمرو ولی پر شهامت. موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد.

امضا : Moonshadow
  • Haha
واکنش‌ها[ی پسندها] Mahsa_rad

"همتا "

رو به پیشرفت
سطح
0

ارسالی‌ها
110
پسندها
3,262
امتیازها
16,263
فروردین: به سوی من بیا تا تو را حس کنم و دنیا خواهد دید داستان عشقی سوزان را که شعله اش در قلب من خواهى بودمتولد این ماه به هنگام عاشقی گویی در دنیای شوالیه ها و پرنسس ها سر می کند. قلبا عاشق است و در عشق پا بر جاست.

خرداد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

کاربر فعال
سطح
25

ارسالی‌ها
998
پسندها
15,331
امتیازها
38,073
مدال‌ها
22
خرداد : با من به رویا بیا به رویای عشق بیا تا بر فراز بلندترین کوه گام نهیم بیا تا در ژرف ترین اقیانوس شنا کنیم بیا تا به دورترین ستاره ها پر کشیم بر عشق ما هیچ چیز ناممکن نیستمتولد این ماه بهترین عاشق دنیاست و گفتارها و دل او پر ز رویاهای عاشقانه است.

روحـــناهی

پرسنل مدیریت
مدیر تالار کتاب
سطح
33

ارسالی‌ها
1,417
پسندها
26,189
امتیازها
47,103
مدال‌ها
56
  • مدیر
شهریور : شاید به نظر برسد که عاشق نیستم شاید به نظر برسد که نمی توانم عاشق باشم شایى به نظر برسى که حتی نمی خواهم عاشق باشم ولی نه در برابر عشقی مانند عشق من به تو که تا آخرین لحظه عمر آن را در قلبم نگاه خواهم داشتمتولد این ماه عشق او شعله ای کوچک ولی جاودان است و در پی عشقی حقیقی است.

امضا : روحـــناهی

SAMA.B

کاربر انجمن
سطح
16

ارسالی‌ها
389
پسندها
9,404
امتیازها
24,773
مدال‌ها
17
آبان

امضا : SAMA.B

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا