چند جمله از تایپ ENFJ
- برام مهم نیست تو چه مشکلی گیر کردی، حق نداری ازم قایمش کنی و باید بهم بگی تا بهت کمک کنم.
- ای کاش یک نفر هم مثل خودم حمایتم میکرد، بهم قوت قلب میداد و با تمام وجود بغلم میکرد. هم عاطفی هم منطقی بهم دلداری میداد و تو یه نگاه میفهمید که خوب نیستم!
- به عنوان یه ENFJ بعضی وقتها خیلی خودخواهم. - بهتره به جای اینکه به بقیه کمک کنم خودمو نجات بدم.
چند حقیقت فان و کوتاه از تایپ ENFJ
- با هر کسی که صمیمی بشه میگرده.
- خفنترین مدل مو رو داره.
- تا به خودت بیای دوستات رو ازت دزدیده.
- چیزهای فانتزی و کیوت دوست داره.
- عاشق سگهاست.
- خیلی ناگهانی و غیرمنتظره عصبانیتش رو خالی میکنه.
- هر چقدر هم توی تنش و ناراحتی باشه، میتونه راهی با درایت برای رسیدگی به زندگیشون در هر شرایط خاص پیدا کنه.
- داشتن توانایی حل کردن مشکلات دیگران بیشتر از توانایی حل کردن مشکلات خودشه.
- دوست داره مردم رو نصیحت کنه.
- شخصیتش مثل کاراکتر اما تو انیمه ناکجاآباد موعوده.
- دوست داره از طرف مردم مورد تایید قرار بگیره.
- به همه عشق میده.
- دوست داره مسائل و همچنین وسایل مختلف رو مرتب شده قرار بده.
- ترجیح میده محیط زندگی و کارش مرتب و سازمان دهی شده باشه.
- وقتی میخواد تصمیمات مهمی بگیره استرس میگیره و تا لحظهی مشخص شدن نتیجهی نهایی آروم نیست.
- فقط با یه نگاه میتونه بفهمه بقیه چه احساسی داره.
- از کسی که بهش زورگویی بشه دفاع میکنه.
- به راحتی میگه که کسی رو میبخشه.
- به عقیدهی "نیمه گمشده" باور داره.
- کمتر از بقیه وقتی به اینترنت دسترسی نداره احساس بیقراری میکنه.
- داشتن و گرفتن حمایت عاطفی، یکی از راههایی هست که نشون میده چیزی براش اهمیت داره.
- راحت رسم و رسوم و قوانین جامعه رو یاد میگیره.
- اعتقاد داره یه آدم ممکنه در حین بالا رفتن از پله سکندری بخوره، به خاطر اینکه طبیعیه که هنگام جلو رفتن در مسیر زندگی اشتباه بکنی.
اونها صمیمی و دوست داشتنی هستن، سطح انرژی بالایی دارن و بیشتر از هر تایپ دیگه ای دوست و رفیق دارن. به مردم کمک میکنن و میخوان مطمئن بشن که نیازهای همه برآورده میشه و توی سازماندهی کردن گردش ها و رویدادها عالی هستن.
ایانافجی به طرز عجیب و فوقالعادهای احساسات مردم رو درک میکنه و سعی داره باهاشون همدلی کنه. دوستیه که به شدت مهربون و خونگرمه و صمیمانه رفتار میکنه، به طوری که احساس میکنی چندین ساله که میشناسیش. میخواد که صددرصد خودش رو برای دوستش بذاره تا مشکلش رو حل کنه و نیازهای عاطفیاش رو تا جایی که میتونه تامین بکنه.