آیاسافجی ها ثبات احساسی ندارن.
به همون اندازه که بقیه تایپ ها ممکنه حساس، زودرنج و احساساتی باشن، ISFJها هم گاهی اوقات ممکنه ثبات احساسیشون رو از دست بدن و این مسئله چندان به تیپ شخصیتی و MBTI مربوط نیست. اما چرا این باور نادرست بیشتر در مورد ISFJها تکرار میشه؟ دلیل اینه که ISFJها عواطف و احساسات عمیقی دارن ولی معمولاً این حجم از احساسات رو چندان بروز نمیدن.
آیاسافجی ها حین مکالمه مودب و پاسخگو هستن، براشون مهمه که مخاطبشون حس کنه اون ها به حرفاش گوش میدن. ISFJ ها در مواجه با انتقاد یا پیش بینی های دور و دراز حس خوبی ندارن، بیشتر دوست دارن با حقایق و تجربیاتی که میدونن سر و کار داشته باشن. بنابراین بحث درباره ی تئوری های جدید و آزمایش نشده اون ها رو خسته میکنه.
اونها تمایل دارن اگه انتقادی هست خودشون تنها بشنونش و در مکالمه های بحث برانگیز استرس میگیرن.
فلانی: isfj اخرین دروغی که گفتی چی بود؟
- اخرین باری که دوستم ازم پرسید کمک میخوام یا نه من برگشتم بهش گفتم " نه بابا، خودم از پسش بر میام " و هنوز خودم رو درک نکردم که چرا همچین حرفی زدم؟ یکی نیست بهم بگه فازت چیه اخه؟ من واقعا توی اون شرایط نیاز داشتم از یک نفر کمک بگیرم و حضور یک نفر رو کنارم حس کنم ولی از ترس اینکه نکنه مزاحم کسی بشم یا نکنه دوستام از روی اجبار بهم کمک کنند به همه گفتم که نیازی به کمک ندارم و تنهایی انجامش میدم. درک کردن خودم تازگیا خیلی سخت شده #ISFJ