Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 1/2/23 مدیر #81 • ضد کلیشه مختص ESTJ ها وقتی مردم شما رو خارج از ماسکی که ساختین میبینن (همون وجههی جدیای که مودبانه و پیرو قانونه)، شوکه میشن که واقعاً میتونید پرحرف و به طرز چشمگیری شاعرانه باشید. ―――———―――———―― #ESTJ امضا : Amin~
• ضد کلیشه مختص ESTJ ها وقتی مردم شما رو خارج از ماسکی که ساختین میبینن (همون وجههی جدیای که مودبانه و پیرو قانونه)، شوکه میشن که واقعاً میتونید پرحرف و به طرز چشمگیری شاعرانه باشید. ―――———―――———―― #ESTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 5/2/23 مدیر #82 ៕ #Dialog ―――——— انسانهای بزرگ راجع به ایدهها صحبت میکنن، انسانهای متوسط راجع به اتفاقات و انسانهای کوچک در مورد افراد. دایستایوفسکی ―――———――――――—— #XSTJ امضا : Amin~
៕ #Dialog ―――——— انسانهای بزرگ راجع به ایدهها صحبت میکنن، انسانهای متوسط راجع به اتفاقات و انسانهای کوچک در مورد افراد. دایستایوفسکی ―――———――――――—— #XSTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 5/2/23 مدیر #83 ៕ #Text ―――—— Be careful who you share your secrets with, only a few care, the rest are just curious. مراقب باشید رازهاتون رو با کی درمیون میذارید، فقط عده ی کمی هستن که براشون مهمه بقیه فقط کنجکاون. ―――———―――———―― #XSTJ امضا : Amin~
៕ #Text ―――—— Be careful who you share your secrets with, only a few care, the rest are just curious. مراقب باشید رازهاتون رو با کی درمیون میذارید، فقط عده ی کمی هستن که براشون مهمه بقیه فقط کنجکاون. ―――———―――———―― #XSTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 5/2/23 مدیر #84 • تایپ ESTJ توی امتحان نهایی حتی متوجهی گذر زمان هم نمیشه، سخت مشغول خوندنه و وقتی به خودش میاد که قهوهاش سرد شده و اتاق تاریکش نشون از فرا رسیدن شب میده. ―――———―――———―― #ESTJ امضا : Amin~
• تایپ ESTJ توی امتحان نهایی حتی متوجهی گذر زمان هم نمیشه، سخت مشغول خوندنه و وقتی به خودش میاد که قهوهاش سرد شده و اتاق تاریکش نشون از فرا رسیدن شب میده. ―――———―――———―― #ESTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 5/2/23 مدیر #85 ៕ #Text ―――—— I wish I could tell someone the whole story of why I am the way I am... ای کاش می تونستم برای کسی کل داستانی که چرا اینطوری هستم رو تعریف کنم. ―――———―――———―― #XNTJ امضا : Amin~
៕ #Text ―――—— I wish I could tell someone the whole story of why I am the way I am... ای کاش می تونستم برای کسی کل داستانی که چرا اینطوری هستم رو تعریف کنم. ―――———―――———―― #XNTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 7/2/23 مدیر #86 ៕ #Dialog ―――——— "میدونی چی راجع به یه قلبِ شکسته اذیت میکنه؟ اینکه بعدش دیگه یادت نمیاد چه احساسی داشتی " Skins ―――———――――――—— #XSTJ امضا : Amin~
៕ #Dialog ―――——— "میدونی چی راجع به یه قلبِ شکسته اذیت میکنه؟ اینکه بعدش دیگه یادت نمیاد چه احساسی داشتی " Skins ―――———――――――—— #XSTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 7/2/23 مدیر #87 • تایپ ESTJ به عنوان قاتل اونها به مدت یک سال نقشه قتل قربانیشون رو میکشن تا اینکه مطمئن بشن هیچ چیزی نمیتونه نقشهشون رو خراب کنه و مانعشون بشه. ―――———――――――—— #ESTJ امضا : Amin~
• تایپ ESTJ به عنوان قاتل اونها به مدت یک سال نقشه قتل قربانیشون رو میکشن تا اینکه مطمئن بشن هیچ چیزی نمیتونه نقشهشون رو خراب کنه و مانعشون بشه. ―――———――――――—— #ESTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 7/2/23 مدیر #88 • تایپ ESTJ در حملهی زامبیا ∽ سرپرست، همه رو تحت کنترلش نگه میداره. ∽ وقت جنگ که میشه وظایف همه رو سازماندهی میکنه. ∽ همیشه از ENTP به خاطر بحث کردنش عصبانیه. ―――———――――――—— #ESTJ امضا : Amin~
• تایپ ESTJ در حملهی زامبیا ∽ سرپرست، همه رو تحت کنترلش نگه میداره. ∽ وقت جنگ که میشه وظایف همه رو سازماندهی میکنه. ∽ همیشه از ENTP به خاطر بحث کردنش عصبانیه. ―――———――――――—— #ESTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 7/2/23 مدیر #89 ៕ #Dialog ―――——— عشق همینه عزیزم یک بیماری روانی که ضرر نداره. The Cranes Are Flying ―――———――――――—— #XSTJ امضا : Amin~
៕ #Dialog ―――——— عشق همینه عزیزم یک بیماری روانی که ضرر نداره. The Cranes Are Flying ―――———――――――—— #XSTJ
Amin~ پرسنل مدیریت مدیر تالار اخبار سطح 52 ارسالیها 13,861 پسندها 49,590 امتیازها 96,908 مدالها 161 7/2/23 مدیر #90 • یک ESTJ وقتی روی کسی کراش داره چطور رفتار میکنه؟ وقتی اطراف اون شخص خاص هستم هول و عصبی میشم، خودم رو مجبور میکنم که فقط یک تماس چشمی ساده برقرار کنم یا حداقل بتونم بهش سلام کنم. ―――———――――――—— #ESTJ امضا : Amin~
• یک ESTJ وقتی روی کسی کراش داره چطور رفتار میکنه؟ وقتی اطراف اون شخص خاص هستم هول و عصبی میشم، خودم رو مجبور میکنم که فقط یک تماس چشمی ساده برقرار کنم یا حداقل بتونم بهش سلام کنم. ―――———――――――—— #ESTJ