متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

ISFP ماجراجو | ISFP

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
#Text
―――——
i don’t understand how people are ok with themselves knowing they emotionally destroyed someone

من نمی فهمم مردم چجوری با خودشون خوبن با اینکه میدونن از نظر احساسی کسی رو نابود کردن...

―――———―――—————
#XSFP

امضا : Amin~

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
• تایپ‌ ISFP چقدر خسته‌ست؟ (فان)

انقدر خسته‌ست که حتی نمیتونه نودی که پارتنرش براش فرستاده رو روی کاغذ پیاده کنه.

―――———―――———――
#ISFP

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
• نقطه ضعف تایپ ISFP

دخالت دادن منطق و برداشت‌های شخصی هنگام تصمیم گیری، عدم سازماندهی کافی برای امور زندگیشون و یک‌دفعه ای به سراغ یک کار رفتن.

―――———―――———――
#ISFP

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
#Dialog
―――———
اونا قلبم رو در آوردن، درِش آوردن و انداختنش دور و نمیدونم به جاش چی گذاشتن، ولی حس عجیب و غریب متفاوتی داشت و مثل این بود که من خاص‌ترین قسمت بدنم رو از دست دادم. اونا همش بهم میگفتن که شانس آوردم که زنده موندم ولی حس نمیکردم که زنده‌م، حس میکردم نصف دیگه‌م مُرده!

Last Christmas
―――———―――———――
#XSFP

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
• تایپ ISFP از رابطه‌اش چی میخواد؟

بعضی وقت‌ها خجالتی و مرموز به نظر میان که ممکنه باعث شه شناختنشون سخت بشه، ولی نذارید شخصیت معماییشون ناامیدتون کنه.
اونها انسان‌هایی به شدت خلاق هستن و همه چیز رو با اعماق وجودشون حس میکنن و ترجیح میدن بیشتر شنونده باشن تا گوینده، که ممکنه باعث بشه مودی و گوشه‌گیر به نظر بیان؛ ولی دلیل نمیشه که ISFPها پارتنرهای خوبی نباشن. اونها خیلی مهربون و بااشتیاق هستن و این ویژگیشون کمیابه. البته مثل بقیه درونگراها، برای این تایپ هم طول میکشه تا با بقیه گرم بگیره. اونها به اینکه تجربه کسب کردن تجربه و کنجکاویشون پایان نداره معروف هستن و مدام پارتنرشون رو با این خصوصیات ناشناخته سورپرایز میکنن.

―――———―――———――
#ISFP

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] F.Śin

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
• مشکلات رابطه‌ی ISFP با INTJ

"خب... نیم ساعت پیش این رابطه و بودن باهات، به نظر ایده خوبی میرسید اما الان؟ نه چندان، حس میکنم باید یکم از هم فاصله بگیریم تا احساساتم رو هندل کنم "
"انقدر منو تحت فشار نذار، از این خوشم نمیاد که بهم میگی چیکار کنم و چیکار نکنم، خودم میدونم چی برام خوبه و چی نه."

تایپ ISFP میتونه منحصر به فرد بودن و جزئیات خاصی که در INTJ وجود داره رو درک کنه، اما هرگز سعی نمیکنه برای رابطه داشتن، از بقیه کمک بگیره و حتی بخواد برای بهبود رابطه‌ای که هنوز نمیدونه سطحیه یا جدی، فداکاری کنه و این کار پشت کردن به عقایدش محسوب میشه. اما INTJ ها برای بهبود رابطه‌ای که میخوان بسازن تردید نمیکنن و هر کاری رو انجام میدن.

―――———―――———――
#ISFP

mel mel

هنرمند انجمن
سطح
39

ارسالی‌ها
3,253
پسندها
40,019
امتیازها
69,173
مدال‌ها
30

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
#Dialog
―――———
آرزوها راحت به دست نمیان. باید براشون کار کنی.

Jane The Virgin
―――———―――———――
#XSFP

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • مدیر
#Text
―――——
Manifest a lover who is strong enough to hold you without withholding their heart.

معشوقه ای رو تو زندگیت ظاهر کن تا اونقدر قوی باشه که بتونه تو رو بی دریغ تو قلبش نگه داره.

―――———―――—————
#XSFP

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,590