ی دختری بود با عمه و دختر عمه هاش زندگی میکرد بعد تصادف کرد با ی پسری اسم پسره ارش بود دکتر بود بعد با دختره ازدواج صوری میکنه بعد ولش میکنه دختره میره تو کما
سلام
رمان درمورد دختری بود که واسه یه کار توی یه خونه یه مرده پولدار استخدام میشه . مرده یه بچه داره که پسره و حدود 4 یا 5 سالشه
زن مرده نمدونم مرده یا هم طلاق گرفته دختره با پسر مرده اخت میشن دیوارای اتاق پسره رو رنگ میکنن بابای پسره رو اذیت میکنن و از این حرفا اخرش هم با مرده عروسی میکنه در ضمن توی حیاط خونه هم یه ابشار مصنوعی فکر کنم هست
سلام
دوستان من دنبال رمانی هستم که اسم پسره کوهستان یا کوهیار بود اگه اشتباه نکنم و اسم دختره رو یادم نیس، یادمه ک دختره پرستار بود ولی ب اجبار پدرش ب خاطر بدهی پدرش به کوهستان به عقد کوهستان در میاد. و سعی میکنه ک از خونه کوهستان فرار کنه ک موفق نمیشه و در نهایت پسره واسش شرط میزاره ک اگه ی سال بتونه تو خونه کوهستان دووم بیاره ولش کنه تا بره...
سلام من دنبال یه رمان هستم که درمورد یه دختره بود که پدر و مادر و داداشش فک کنم تو زلزله مرده بودن و از بچه برادرش نگهداری میکرد بعد خودش میخواست بدون ازدواج کردن بچه دار بشه ...بقیه اش یادم نی
اگه اسم رمانش میدونین لطفا بگین
سلام من دنبال یه رمان هستم که درمورد یه دختره بود که پدر و مادر و داداشش فک کنم تو زلزله مرده بودن و از بچه برادرش نگهداری میکرد بعد خودش میخواست بدون ازدواج کردن بچه دار بشه ...بقیه اش یادم نی
اگه اسم رمانش میدونین لطفا بگین