- تاریخ ثبتنام
- 22/4/20
- ارسالیها
- 260
- پسندها
- 8,311
- امتیازها
- 24,013
- مدالها
- 11
چون به احتمال زیاد این رفتارارو تو دنیای واقعیشون دیدن و میخوان یه جوری خودشونو خالی کنن؟چرا خیلیا توی مجازی داد میزنن که لجبازن، بیاعصابن، همیشه پوکر فیسن یا...؟
این اخلاقهای ساختگی خفن نیس.
چرا هیچکی سعی نمیکنه با بقیه مهربون باشه، حرصشون نده و پوکر نباشه؟
به نظر شما چرا؟
برگرفته از چیه این اخلاقهای فیک؟
قبل نشناختن کسی؛ هیچ کس قدرت اینو نداره ک تشخیص بده کدامین رفتار فیکه.چرا خیلیا توی مجازی داد میزنن که لجبازن، بیاعصابن، همیشه پوکر فیسن یا...؟
به نظر شما چرا؟
بخاطر اینکه یه مشت مخاطب منفعل احمقن که وقتی بعضی از فیلمای هالیوودی رو میبینن جوگیر میشن.چرا خیلیا توی مجازی داد میزنن که لجبازن، بیاعصابن، همیشه پوکر فیسن یا...؟
به نظر شما چرا؟
این درست؛ اما دیگه افتخارش به چیه؟ حتی توی مدرسه هم بچههامون برای هم کری میخونن که چقد لجباز و عصبین!من آدم لجبازی ام.
این حس بهم دست داد ک دیگه بگم لجبازم مردم فکر میکنند چقدر شخصیتم فیکه؛)
خشمگین بودن ،عصبی بودن، مهربون بودن و.... همش تو وجود آدم ها هست.
از خودم مثال بزنم؛ گاهی اینقد بد رفتار میشم و گاهی خوب رفتار.
بازم دلیل نمیشه ک بقیه بگن کوهیار بدرفتاره یا خوب رفتار.
شخصیت ها درحال گردشه
بستگی به موقعیت و حال آدم داره.
خیلی ها فیلم نگاه نمیکنند.بخاطر اینکه یه مشت مخاطب منفعل احمقن که وقتی بعضی از فیلمای هالیوودی رو میبینن جوگیر میشن.
اگه دقت کنی الان اکثر فیلما دارن حول همین محور میچرخن و اکثر شخصیتهای برجسته و موفقِ فیلما، آدم بد و شرور داستانن.
این درست؛ اما دیگه افتخارش به چیه؟ حتی توی مدرسه هم بچههامون برای هم کری میخونن که چقد لجباز و عصبین!
به هرحال از نظر من بازم آدمای تأثیر پذیر به اخلاقای بدشون افتخار میکنن.خیلی ها فیلم نگاه نمیکنند.