متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا گوناگون | طرز تهیه 55 نوع غذای خوشمزه برای ناهار

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 214
  • بازدیدها 2,498
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
«به نام پروردگار زیبایی‌ها»

iranian-lunch.jpg
این سوال که برای ناهار چی بپزم، یکی از بزرگترین دغدغه‌هایی است که برای خانم‌های خانه‌دار و حتی آقایونی که به آشپزی علاقه دارند، وجود دارد و هر روز این پرسش که “برای وعده ناهار چه چیزی درست کنم” را در ذهن خود مرور می‌کنند. در کشور ایران معمولاً برای درست کردن ناهار از غذاهای برنجی و انواع خورشت‌ها استفاده می‌شود. خورشت‌هایی که در هر استان با توجه به ذائقه آن مکان پخته می‌شود و ادویه‌جاتی که در غذاها نیز به کار می‌رود با توجه به اقلیم و آب و هوا و سلیقه‌ی مردمان آن شهر است. اگر لیست غذایی جدید و متنوع برای ناهار در ذهن ندارید اصلا نگران نباشید!
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

خورشت قورمه سبزی


قورمه سبزی سمبل غذاهای ایرانی است و کمتر کسی هست که این غذای اصیل ایرانی را با سبزی‌های تازه دوست نداشته باشد. در بیشتر استان‌های ایران قورمه سبزی را مانند هم درست می‌کنند.
طرز تهیه قورمه سبزی - ناهار چی بپزم؟


اما ممکن است ادویه‌ها را بیشتر یا کمتر کنند یا از سبزی‌های معطر دیگری درست کنند. اما اصل قورمه سبزی از لوبیا قرمز، سبزی‌هایی از جمله شنبلیله، تره و گشنیز و جعفری به همره گوشت‌های تکه‌ای خورشتی درست می‌شود.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

خورشت قیمه با سیب زمینی

یکی دیگر از خورشت‌های خوشمزه و خوش رنگ و لعاب برای ناهار ظهر قیمه با سیب زمینی است. این خورشت خوشمزه برای ماه محرم زبانزد است و اکثر عزاداران حسینی قیمه نذری درست می‌کنند.

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی


برای مهمانی و مجالس انتخاب خورشت قیمه بینظیر است. برای تهیه قیمه با سیب زمینی ابتدا پیازها را سرخ می‌کنیم. لپه را که از قبل خیسش کرده‌ایم به پیاز اضافه می‌کنیم. ادویه‌هایی چون دارچین و زردچوبه را به مواد می‌زنیم.
مواد لازم جهت تهیه قیمه سیب زمینی:
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

مواد لازم خورشت قیمه سیب زمینی

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی


۱- برای تهیه‌ی خورشت قیمه از انواع غذا با گوشت خورشتی، در ابتدا لپه ها را به خوبی بشویید و از شب قبل از پخت و یا حداقل چند ساعت قبل درآب بخیسانید و آب آن را عوض کنید. درغیر این صورت نیاز است قبل از تهیه خورشت، لپه ها را در کمی آب بجوشانید. حین جوشاندن لپه ها کف حاصل از جوشاندن را بگیرید و درآخر آب آن را دور بریزید. لپه ها بعد از خیساندن حجم بیشتری پیدا میکنند. درتصویر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
۲- اجازه دهید پیاز کمی نرم و طلایی شود. نیازی به سرخ کردن پیاز نیست چون قرار است پیاز به همراه گوشت سرخ شود تا گوشت هم عطر پیاز را بگیرد. سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و به خوبی گوشت را تفت دهید تا گوشت کمی سرخ شود و تغییر رنگ دهد.

سرخ کردن گوشت قیمه سیب زمینی

۳- ادویه ها شامل زردچوبه و فلفل را هم اضافه کنید و با گوشت و پیاز به خوبی تفت دهید.


[IMG alt="اضافه کردن ادویه در قیمه سیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
۵- سپس لپه‌هایی که از شب قبل خیس کرده اید را به گوشت و پیاز و رب گوجه اضافه کنید. کمی تفت دهید.

اضافه کردن لپه به خورشت قیمه سیب زمینی


۶- بعد از اینکه تمام مواد را به خوبی تفت دادید حدود سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید.(کمی زعفران را برای اواخر پخت نگه دارید) سپس وقت اضافه کردن آب است. سه تا چهار پیمانه آب (به میزان لازم) به مواد اضافه کنید.

[IMG alt="اضافه کردن زعفران و آب به خورشت قیمه سیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
اضافه کردن دارچین به خورشت قیمه سیب زمینی


۸- با کارد یا چنگال چند سوراخ در لیموهای ایجاد کنید. یک ساعت پایانی پخت خورشت، لیموهای خیس خورده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید همراه با خورشت پخته شوند و عطر و طعم لیموها به خرد خورشت برود. دقت کنید که لیموهای عمانی را از اول پخت به خورشت اضافه نکنید چون اگر لیموها تلخ باشند، خورشت شما تلخ خواهد شد. و حتما آنهارا در ابتدا خیس کنید و بعد در خورشت بیندازید.

[IMG alt="اضافه کردن لیمو عمانی به خورشت قیمه سیب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
۱۱- داخل تابه یا قابلمه ی کوچکی مقدار مناسبی روغن سرخ کردنی بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. سپس سیب زمینی‌های خلالی را داخل قابلمه‌ی حاوی روغن سرخ شده بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط روبه بالا، سیب زمینی‌ها سرخ شوند.

سیب زمینی‌ها را روی هم انباشته نکنید چون اینکار باعث له شدن سیب زمینی‌ها میشود. روغن هم بهتر است زیاد باشد که روی سیب زمینی‌ها را بگیرد تا سیب زمینی‌ها تردتر شوند.

اگر می‌خواهید سیب زمینی ترد تری داشته باشید بعد از خلال کردن سیب زمینی ها، آنها را چند دقیقه در آب سرد قراردهید و بعد با دستمال آشپزخانه خشک کنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
وقتی سیب زمینی ها به اندازه کافی سرخ شد از روغن جدا کنید چون اگر در روغن بماند روغن جذب سیب زمینی میشود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%B1%DB%B3.jpg


نکات تهیه قیمه سیب زمینی:​

  • معمولا برای گوشت قیمه پنجاه تا صدگرم برای هر نفر باید اندازه بگیرید. که به گفته قصاب ها برای هر نفر پنجاه گرم کافی است. اگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید خوشمزه تر خواهد شد.
  • میزان لپه هم برای هر نفر حدودا دو قاشق غذاخوری سر پر است. به روش مادربزرگامون میتونید با مشت اندازه بگیرید! که البته در نهایت این میزان به مصرف شخصی و میزان اشتهای افراد خانواده بستگی دارد!
  • از لپه‌ی درشت برای تهیه خورشت استفاده نکنید.
  • برای آماده کردن لپه میتوانید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
  • برخی در خورشت از گوجه استفاده می‌کنند تا غلظت و قوام خورشت بیشتر و خوش طعم تر شود. برای اینکار میتوانید دو یا سه عدد گوجه فرنگی را پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید. سپس بعد از اینکه گوشت را به خوبی تفت دادید به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید به خوبی تفت بخورد فقط دقت کنید که خوب تفت داده شود و سپس یک یا دو قاشق رب گوجه هم برای خوش رنگ شدن اضافه کنید و تفت دهید و در ادامه مابقی مراحل را انجام دهید.
  • عده‌ای از گلاب استفاده می‌کنند. میتوانید یک قاشق گلاب درآخر پخت خورشت به آن اضافه کنید. من شخصا هیچوقت از گلاب استفاده نکردم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا