رسیدیم به مرحله آخر، رب گوجه فرنگی و آبغوره و آبلیمو رو، زمانی که تمام مواد خورشت کاملا پخت، اضافه میکنیم و پنج تا ده دقیقه زمان میدیم تا خورشت کاملا جا بیوفته. دیگه الان خورشت خوش عطر و بوی ما آمادست.
زیر خورشت رو خاموش کنید یا خیلی کمش کنید و برید سراغ پخت کته.
روش پختن کته:
دستور اصلی ما پخت خورشت بامیه بود اما برای کامل شدن وعده غذایی اینجا دستور پخت کته هم بهتون آموزش میدیم، چون توی کشور ما در اکثر مواقع برنج و خورشت با هم سِرو میشن.
برنج، روغن، نمک و آب را توی قابلمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.