Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 19/4/23 نویسنده موضوع #11 m.sina گفت من از چشم تو ای ساقی خراب افتاده ام لیکن بلایی کز حبیب اید هزارش مرحبا گفتم حافظ کلیک کنید تا باز شود... من آن دیدن نمیخواهم که بینی سویِ غیر،اول اگر آگه نباشد او، نظر سوی من اندازی… «رفیعی کاشانی» امضا : Sanaz.ranjbar
m.sina گفت من از چشم تو ای ساقی خراب افتاده ام لیکن بلایی کز حبیب اید هزارش مرحبا گفتم حافظ کلیک کنید تا باز شود... من آن دیدن نمیخواهم که بینی سویِ غیر،اول اگر آگه نباشد او، نظر سوی من اندازی… «رفیعی کاشانی»
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/4/23 #12 Sanaz.ranjbar گفت من آن دیدن نمیخواهم که بینی سویِ غیر،اول اگر آگه نباشد او، نظر سوی من اندازی… «رفیعی کاشانی» کلیک کنید تا باز شود... ک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش اقبال امضا : m.sina
Sanaz.ranjbar گفت من آن دیدن نمیخواهم که بینی سویِ غیر،اول اگر آگه نباشد او، نظر سوی من اندازی… «رفیعی کاشانی» کلیک کنید تا باز شود... ک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش اقبال
Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 20/4/23 نویسنده موضوع #13 m.sina گفت ک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش اقبال کلیک کنید تا باز شود... شرح اين آتش جانسوز نگفتن تا کی؟ سوختم، سوختم اين راز نهفتن تا کی؟ «وحشیبافقی» امضا : Sanaz.ranjbar
m.sina گفت ک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش اقبال کلیک کنید تا باز شود... شرح اين آتش جانسوز نگفتن تا کی؟ سوختم، سوختم اين راز نهفتن تا کی؟ «وحشیبافقی»
Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 20/4/23 نویسنده موضوع #14 m.sina گفت ک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش اقبال کلیک کنید تا باز شود... :))) امضا : Sanaz.ranjbar
m.sina گفت ک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش دنبال کسی باش که دنبال تو باشد اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش اقبال کلیک کنید تا باز شود... :)))
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,725 پسندها 7,570 امتیازها 30,973 مدالها 27 20/4/23 مدیر #15 Sanaz.ranjbar گفت شرح اين آتش جانسوز نگفتن تا کی؟ سوختم، سوختم اين راز نهفتن تا کی؟ «وحشیبافقی» کلیک کنید تا باز شود... یک بار حرف روی توام بر زبان گذشت چون غنچه میدمد ز لبم بوی جان هنوز عاشق اصفهانی امضا : Fateme Amade
Sanaz.ranjbar گفت شرح اين آتش جانسوز نگفتن تا کی؟ سوختم، سوختم اين راز نهفتن تا کی؟ «وحشیبافقی» کلیک کنید تا باز شود... یک بار حرف روی توام بر زبان گذشت چون غنچه میدمد ز لبم بوی جان هنوز عاشق اصفهانی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/4/23 #16 fateme_a گفت یک بار حرف روی توام بر زبان گذشت چون غنچه میدمد ز لبم بوی جان هنوز عاشق اصفهانی کلیک کنید تا باز شود... ز کوی دوست مرا ناگزیر خواهد بود وگر گذر همه بر تیغ و تیر خواهد بود از آب دیده من در میان منزل دوست به هر طرف که روی آبگیر خواهد بود همام تبریزی امضا : m.sina
fateme_a گفت یک بار حرف روی توام بر زبان گذشت چون غنچه میدمد ز لبم بوی جان هنوز عاشق اصفهانی کلیک کنید تا باز شود... ز کوی دوست مرا ناگزیر خواهد بود وگر گذر همه بر تیغ و تیر خواهد بود از آب دیده من در میان منزل دوست به هر طرف که روی آبگیر خواهد بود همام تبریزی
Fateme Amade پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 16 ارسالیها 2,725 پسندها 7,570 امتیازها 30,973 مدالها 27 21/4/23 مدیر #17 m.sina گفت ز کوی دوست مرا ناگزیر خواهد بود وگر گذر همه بر تیغ و تیر خواهد بود از آب دیده من در میان منزل دوست به هر طرف که روی آبگیر خواهد بود همام تبریزی کلیک کنید تا باز شود... دیده ی سیر است مرا جان دلیر است زهره شیر است مرا زهره ی تابنده شدم مولوی امضا : Fateme Amade
m.sina گفت ز کوی دوست مرا ناگزیر خواهد بود وگر گذر همه بر تیغ و تیر خواهد بود از آب دیده من در میان منزل دوست به هر طرف که روی آبگیر خواهد بود همام تبریزی کلیک کنید تا باز شود... دیده ی سیر است مرا جان دلیر است زهره شیر است مرا زهره ی تابنده شدم مولوی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/4/23 #18 fateme_a گفت دیده ی سیر است مرا جان دلیر است زهره شیر است مرا زهره ی تابنده شدم مولوی کلیک کنید تا باز شود... ماییم که از بادهٔ بیجام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم مولانا امضا : m.sina
fateme_a گفت دیده ی سیر است مرا جان دلیر است زهره شیر است مرا زهره ی تابنده شدم مولوی کلیک کنید تا باز شود... ماییم که از بادهٔ بیجام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم مولانا
Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 25/4/23 نویسنده موضوع #19 m.sina گفت ماییم که از بادهٔ بیجام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم مولانا کلیک کنید تا باز شود... من آن ستارۀنامرئیام که دیده نشد صدای گریۀ تنهاییش شنیده نشد من آن شهاب شرار آشنای شعلهورم که جز برای زمینخوردن آفریده نشد «محمد سلمانی» امضا : Sanaz.ranjbar
m.sina گفت ماییم که از بادهٔ بیجام خوشیم هر صبح منوریم و هر شام خوشیم گویند سرانجام ندارید شما ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم مولانا کلیک کنید تا باز شود... من آن ستارۀنامرئیام که دیده نشد صدای گریۀ تنهاییش شنیده نشد من آن شهاب شرار آشنای شعلهورم که جز برای زمینخوردن آفریده نشد «محمد سلمانی»
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 25/4/23 #20 Sanaz.ranjbar گفت من آن ستارۀنامرئیام که دیده نشد صدای گریۀ تنهاییش شنیده نشد من آن شهاب شرار آشنای شعلهورم که جز برای زمینخوردن آفریده نشد «محمد سلمانی» کلیک کنید تا باز شود... منع مهر غیر نتوان کرد یار خویش را هر که باشد، دوست دارد دوستار خویش را هر نگاهی از پی کاریست بر حال کسی عشق میداند نکو آداب کار خویش را امضا : m.sina
Sanaz.ranjbar گفت من آن ستارۀنامرئیام که دیده نشد صدای گریۀ تنهاییش شنیده نشد من آن شهاب شرار آشنای شعلهورم که جز برای زمینخوردن آفریده نشد «محمد سلمانی» کلیک کنید تا باز شود... منع مهر غیر نتوان کرد یار خویش را هر که باشد، دوست دارد دوستار خویش را هر نگاهی از پی کاریست بر حال کسی عشق میداند نکو آداب کار خویش را