Bait نو ورود سطح 0 ارسالیها 10 پسندها 377 امتیازها 2,933 26/7/18 #51 Osenat گفت اره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... خخخ من میگم ما از بیس میلیون نفر از دنیا پولدار تریم
Osenat گفت اره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... خخخ من میگم ما از بیس میلیون نفر از دنیا پولدار تریم
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 26/7/18 #52 Osenat گفت اره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... بابا چرا هي بدبخت بدبخت ميكنين كي گف بدبخته فقط گفتيم ديگه كسي برامون مهم نيس امضا : Lindaw
Osenat گفت اره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ کلیک کنید تا باز شود... بابا چرا هي بدبخت بدبخت ميكنين كي گف بدبخته فقط گفتيم ديگه كسي برامون مهم نيس
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 26/7/18 #53 شما ادماي بدبخت رو ببين چي ميگين برين خداتونو شكر كنين امضا : Lindaw
Bait نو ورود سطح 0 ارسالیها 10 پسندها 377 امتیازها 2,933 26/7/18 #54 linda.b147 گفت شما ادماي بدبخت رو ببين چي ميگين برين خداتونو شكر كنين کلیک کنید تا باز شود... بدبختی اینکه ما تو افریقا یا نزدیک تر لبنان بدنیا میومدیم
linda.b147 گفت شما ادماي بدبخت رو ببين چي ميگين برين خداتونو شكر كنين کلیک کنید تا باز شود... بدبختی اینکه ما تو افریقا یا نزدیک تر لبنان بدنیا میومدیم
I'm.JãS❀ کاربر فعال سطح 25 ارسالیها 648 پسندها 15,313 امتیازها 39,073 مدالها 22 سن 24 26/7/18 نویسنده موضوع #55 linda.b147 گفت شما ادماي بدبخت رو ببين چي ميگين برين خداتونو شكر كنين کلیک کنید تا باز شود... حالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره امضا : I'm.JãS❀
linda.b147 گفت شما ادماي بدبخت رو ببين چي ميگين برين خداتونو شكر كنين کلیک کنید تا باز شود... حالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 26/7/18 #56 تو همين تهرانمون كلي ادم بيچاره هس كه ما خبر نداريم كافي يكم چشمامون رو بهتر باز كنيم و به خودمون تلقين نكنيم كه بيچاره وشكست خورده ايم فعلا امضا : Lindaw
تو همين تهرانمون كلي ادم بيچاره هس كه ما خبر نداريم كافي يكم چشمامون رو بهتر باز كنيم و به خودمون تلقين نكنيم كه بيچاره وشكست خورده ايم فعلا
Osenwt مدیر بازنشسته سطح 30 ارسالیها 1,145 پسندها 18,547 امتیازها 55,873 مدالها 25 سن 21 26/7/18 #57 linda.b147 گفت بابا چرا هي بدبخت بدبخت ميكنين كي گف بدبخته فقط گفتيم ديگه كسي برامون مهم نيس کلیک کنید تا باز شود... تو منظورمون نبود کلی گفتیم همین امضا : Osenwt
linda.b147 گفت بابا چرا هي بدبخت بدبخت ميكنين كي گف بدبخته فقط گفتيم ديگه كسي برامون مهم نيس کلیک کنید تا باز شود... تو منظورمون نبود کلی گفتیم همین
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 26/7/18 #58 jasmine گفت حالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره کلیک کنید تا باز شود... شايد اينرو واقعا نميشه گف امضا : Lindaw
jasmine گفت حالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره کلیک کنید تا باز شود... شايد اينرو واقعا نميشه گف
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 26/7/18 #59 jasmine گفت حالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره کلیک کنید تا باز شود... شايد اينرو واقعا نميشه گف امضا : Lindaw
jasmine گفت حالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره کلیک کنید تا باز شود... شايد اينرو واقعا نميشه گف
Lindaw کاربر فعال سطح 7 ارسالیها 1,207 پسندها 8,153 امتیازها 31,973 مدالها 8 26/7/18 #60 Osenat گفت تو منظورمون نبود کلی گفتیم همین[/QUOTEمنكه چيزي نگفتم فقط گفتم به خودتون تلقين نكنين هيمين کلیک کنید تا باز شود... امضا : Lindaw
Osenat گفت تو منظورمون نبود کلی گفتیم همین[/QUOTEمنكه چيزي نگفتم فقط گفتم به خودتون تلقين نكنين هيمين کلیک کنید تا باز شود...