- تاریخ ثبتنام
- 24/7/18
- ارسالیها
- 10
- پسندها
- 377
- امتیازها
- 2,933
سطح
0
خخخ من میگم ما از بیس میلیون نفر از دنیا پولدار تریماره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ![]()
خخخ من میگم ما از بیس میلیون نفر از دنیا پولدار تریماره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ![]()
بابا چرا هي بدبخت بدبخت ميكنين كي گف بدبخته فقط گفتيم ديگه كسي برامون مهم نيساره دیدی یکی میاد میگه یه دردی دارم طرف مقابلم باید ثابت کنه که بدبخت تره خخخخخخخ![]()
بدبختی اینکه ما تو افریقا یا نزدیک تر لبنان بدنیا میومدیمشما ادماي بدبخت رو ببين چي ميگين برين خداتونو شكر كنين
تو منظورمون نبود کلی گفتیم همینبابا چرا هي بدبخت بدبخت ميكنين كي گف بدبخته فقط گفتيم ديگه كسي برامون مهم نيس
شايد اينرو واقعا نميشه گفحالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره
شايد اينرو واقعا نميشه گفحالا خارج از شوخی هر کس مشکلات خودشو داره،ما نمیتونیم خودمونو با دیگران بسنجیم که کی مشکلش بیشتره.هر کس یه گنجایشی داره
تو منظورمون نبود کلی گفتیم همین[/QUOTEمنكه چيزي نگفتم فقط گفتم به خودتون تلقين نكنين هيمين