فال شب یلدا

آموزشی آموزشی | تزیین پیتزا گوشت و قارچ

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #11
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

پایه همه پیتزاها خمیر است. خمیر پیتزا در بافت و مزه نهایی غذای شما تاثیر خیلی زیادی دارد، و می‌تواند یک غذای معمولی را به یک پیتزای منحصر به فرد و خوشمزه تبدیل کند که بین دوستان و خانواده شما پرطرفدار می‌شود. با در نظر گرفتن این نکته، تصمیم گرفتیم این دستور را به جای خمیر آماده بازاری با خمیر خانگی شروع کنیم. برای ساختن خمیر در خانه، نیاز به چیز زیادی ندارید به جز صبر و زمان.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #12
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

با ترکیب مایه خمیر و آب شروع کنید. باید کل پودر مایه خمیر را در نصف لیوان آب حل کنید. حالا این ترکیب را در یک کاسه نسبتا بزرگ با نمک، شکر، آب و شیر ترکیب کنید و هم بزنید. وقتی همه این‎‌ها خوب با هم مخلوط شدند، کاسه را کنار بگذارید تا ۱۰ دقیقه استراحت کند. بعد از ۱۰ دقیقه «در دو مرحله» آرد را روی آن الک کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید (نباید هیچ تکه بزرگی در ترکیب شما باشد). بعد از آرد هم نوبت روغن زیتون است، حدود نصف روغن زیتون را به خمیر اضافه کرده و ده دقیقه در کاسه ورز بدهید (اگر دستتان خسته شد، چند ثانیه استراحت کرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #13
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

برای پیتزاهای گوشتی، اغلب از سس قرمز (مارینارا) استفاده می‌کنیم که درست کردنش هم بیشتر از ۱۵ دقیقه زمان نمی‌برد. برای شروع گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و پوره (یا رنده) کنید. حالا رب گوجه را به آن اضافه کرده و پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل، آویشن و اورگانو بزنید. بعضی از افراد این ترکیب را قبل از استفاده می‌پزند، اما سس شما در فر کاملا از حالت خامی درمی‌آید. پس اگر زمانش را ندارید، نیازی به پختن نیست.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #14
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

وقتی که زمان استراحت خمیر تمام شد، باید پهنش کنید. پیش از این مرحله، فر را با دمای ۲۵۰ یا ۲۷۰ درجه سانتی‌گراد (حدود ۵۱۸ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. بعد روی سطح کار خود کمی آرد بریزید (گندم، جو یا نخودچی).یک مشت خمیر (که به آن چانه هم می‌گویند) از خمیر بیرون آورده و خیلی آرام با دست‌هایتان باز کنید. می‌‌‎توانید از وسط و به کمک انگشت‌ها به بیرون ببرید و بزرگش کنید. در این مرحله دور خمیر، باید کمی ضخیم‌تر از قسمت وسط باشد. حالا خیلی آرام و با کمک دست یا یک کفگیر، خمیر را به قالب پیتزا یا سینی فر انتقال بدهید. بعد با یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #15
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

حالا کمی پنیر (کمتر از یک مشت) را روی سس بریزید و مواد را هم روی این پنیر پهن کنید. برای زیباتر شدن پیتزا می‌توانید پیاز و فلفل دلمه‌ای حلقه‌شده را هم اضافه کرده و روی مواد بگذارید.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #16
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

در مرحله بعد، بسته به سلیقه و ذائقه‌ خود کمی پنیر روی پیتزا ریخته و آن را تا ده دقیقه در فر بگذارید. بیشتر مواد پیتزای شما در این مرحله پخته و فقط نیاز دارید که خمیر را بپزید، پس داخل فر را چک کنید و حتی اگر زودتر از ۱۰ دقیقه کار تمام شده بود، غذا را بیرون بیاورید
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #17
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

برای پیتزا گوشت و قارچ از چه گوشتی استفاده کنم؟ انتخاب گوشت کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. گوشت گوسفند میزان چربی بیشتری نسبت به گوساله دارد (حدود ۱۳ گرم در هر ۱۰۰ گرم)، و ممکن است برای بعضی از افراد خوش‌خوراک‌تر باشد. با این حال اگر می‌خواهید پیتزای سالم‌تری بپزید، از گوشت گوساله چرخ ‎‌‌شده یا مخلوط استفاده کنید.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #18
تزیین پیتزا گوشت و قارچ با فلفل دلمه ای و زیتون بسیار زیبا و متفاوت

برای تزئین‌کردن، پیتزا را درون ظرف دیگری قرار داده و برش بزنید. بعد از آن می‌توانید با استفاده از آویشن، سس فرانسوی، سس گوجه‌فرنگی یا همان سس کچاپ، سطح پیتزا را تزیین کنید. پیتزا گوشت و قارچ به دلیل عدم وجود ژامبون و سوسیس یا به عبارتی گوشت‌های صنعتی فراوری شده طرف‌داران بسیار زیادی دارد، چون سالم‌تر است.
منبع: Magsen
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا