تفاوت بین سس پیتزا ایتالیایی و آمریکایی در این است که سس پیتزا ایتالیایی معمولا سبک تر و ساده تر است، در حالی که سس پیتزا آمریکایی غلیظ و سنگین است. بسته به ترجیحات خود، می توانید از یکی از آن ها در پیتزا استفاده کنید.
اگر رژیم دارید و میخواهید مقداری کالری ذخیره کنید، از سس گوجهفرنگی بدون چربی یا محصولات لبنی استفاده کنید. همچنین می توانید مقدار سس مصرفی خود را کاهش دهید تا میزان کالری خود را کم نگه دارید. نوع خمیری که انتخاب می کنید نیز می توانند در تعداد کلی کالری پیتزا تفاوت ایجاد کنند
سس زیر پیتزا جزء اساسی یک پیتزای خوشمزه است. این عنصری است که می تواند ترکیبی ساده از خمیر، پنیر و رویه ها را به یک شاهکار آشپزی تبدیل کند. در حالی که ترجیحات سلیقه شخصی متفاوت است، بهترین سس پیتزا معمولاً چندین ویژگی کلیدی دارد.
سس گوجه فرنگی این سس قرمز پیتزا کلاسیک از گوجه فرنگی خرد شده، روغن زیتون، سیر، گیاهان و ادویه جات درست می شود. این سس غلیظ و قرمز با طعمی شیرین و کمی تند است. بسیاری از مشتریان سس گوجه فرنگی را ترجیح می دهند زیرا به پیتزا طعمی کلاسیک و اصیل می دهد. از این سس به عنوان سس زیر پیتزا به کار برده می شود
پپرونی، سوسیس و ژامبون همگی کلاسیک هستند، اما با خیال راحت در تاپینگ های خود خلاقیت به خرج دهید. مرغ، میگو همگی با سس گوجه فرنگی ترکیب می شوند.سبزیجاتی مانند قارچ، پیاز، فلفل دلمه ای و زیتون نیز افزودنی های عالی هستند. فقط مطمئن شوید که آن ها را قبل از اضافه کردن به پیتزا بپزید تا خمیر خیس نشود. در نهایت، پنیر را فراموش نکنید! موزارلا محبوب ترین انتخاب است، اما با خیال راحت انواع دیگری مانند پنیر چدار، پارمزان یا حتی پنیر بز را امتحان کنید.
اگر شما از طرفداران سرسخت غذاهای تند هستید؟ پیشنهاد ما به شما این است که این سس را برای پیتزای خود امتحان کنید! سس قرمز پیتزا یک سس پیتزای تند و خوش طعم بر پایه گوجه فرنگی است. معمولاً از گوجه فرنگی، سیر، پونه کوهی، فلفل قرمز و روغن زیتون تشکیل شده است. این سس پیتزا برای کسانی که عاشق طعم های تند و آتشین هستند عالی است.
سس فرانسوی از انواع سس پیتزا است. این سس خامه ای است که با کره، خامه، سیر و گیاهان درست می شود. بافت سبک و خامه ای آن کاملا با موادی مانند قارچ، اسفناج و پنیر فتا ترکیب می شود. اگر به دنبال سس سبک تری هستید، سس سفید ممکن است گزینه مناسبی باشد
سس پستو یکی دیگر از انواع سس پیتزا است. این سس بی نظیر و خوش طعم برای پیتزا عالی است و به عنوان سس زیر پیتزا به کار برده می شود. با ریحان، پنیر پارمزان، سیر، روغن زیتون و آجیل کاج درست می شود. سس پستو به خوبی با سبزیجاتی مانند کدو سبز، قارچ و اسفناج جفت می شود. بسیاری از ایتالیایی ها و دوستداران پیتزا این سس را به دلیل طعم و طراوت بی نظیرش دوست دارند.
سس آلفردو یک سس خوشمزه بر پایه خامه است که با کره، خامه، سیر و پنیر پارمزان درست می شود. غنی، خامه ای و فوق العاده خوش طعم است. سس آلفردو به خوبی با قارچ، مرغ، اسفناج و سایر سبزیجات سازگار است. اگر به دنبال گزینه متفاوتی برای روی پیتزا خود هستید، این یک گزینه عالی است! می توانید این سس را روی غذاهای پاستا نیز امتحان کنید. منبع: مگسن