متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی آموزشی | تزیین پیتزا برای تولد

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #11
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

هنگام بریدن دایره ها، خمیر را هدر ندهید! آنها را دوباره دایره کنید و مینی پیتزاهای بیشتری درمیت کنید یا آنها را ذخیره کنید تا پیتزای پپرونی درست کنید (برای استفاده بعداً می توانید آنها را فریز کنید!). به جای پخت آنها روی یک کاغذ روغنی، اگر سنگ پیتزا دارید از آن استفاده کنید. این به پیتزا طعم و تردی خوبی می دهد!
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #12
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

برای تهیه مینی پیتزا برای تولد ، به جای خمیر پیتزا سنتی می توانید از مافین انگلیسی استفاده کنید! طرز تهیه مینی پیتزا برای تولد را همانطور که نوشتیم دنبال کنید اما از مرحله ۱ صرفنظر کنید. همچنین می توانید از تورتیلا، خمیر شیرینی و بیسکویت استفاده کنید.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #13
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

چه برای پخت پیتزا و چه برای پخت کیک، بهتر است فر را از قبل روشن کرده و اجازه دهید خوب گرم شود. برای پیتزا بهتر است فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #14
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

تفاوتی ندارد که خودتان خمیر پیتزا را درست می‌کنید و یا خمیر پیتزای بازاری تهیه کرده‌اید، بهر حال نباید آن را به شکل سرد استفاده کنید. بهتر است خمیر را تقریبا یک ساعت قبل از استفاده از فریزر بیرون آورده و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. با این کار خمیر پیتزای شما حالت جمع شدگی کمتری خواهد داشت و بهتر شکل می‌گیرد. توجه داشته باشید که اگر برای پهن کردن خمیر، آن را زیاد ورز دهید، خمیر بیشتر سفت می‌شود.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #15
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

اگر دمای فر را خیلی پایین بیاورید، پیتزا باید مدت زمان بیشتری در فر بماند. به همین دلیل ممکن است مواد رویی پیتزا خشک شده و ظاهر پیتزا کمی نامطبوع شود. با این توضیح بهتر است دمای فر را در محدوده ۱۸۰ تا ۲۰۰ قرار دهید..
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #16
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

در ورز دادن خمیر پیتزا نباید از وردنه استفاده کنید. زیرا وردنه باعث می‌شود پف خمیر کم شده و حالت مقوایی پیدا کند. بهتر است پهن کردن خمیر را با کمک انگشتان دست خود انجام داده و آن را تا مرکز لبه‌ها ببرید.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #17
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

اولین لایه سس که روی خمیر میریزید، نباید خیلی زیاد باشد. زیرا باعث می‌شود خمیر خیس شده و بافت خود را از دست بدهد. ریختن مقدار کمی سس و پهن کردن آن به شکلی که تمام سطح خمیر را بپوشاند، کافیست.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #18
تزیین پیتزا برای تولد و جشن بسیار زیبا با ایده های ساده

می‌توانید مواد پیتزا و پنیر را روی نان بریزید، ولی آن‌ها را در فر نگذارید. بلکه در ظرف دربسته در فریزر نگه دارید تا موقعی که عجله داشتید، آن‌ها را برای گرم شدن و آب شدن پنیر پیتزا در فر یا مایکروویو کمی گرم کنید.
منبع: مگسن
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا