Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,507 پسندها 40,727 امتیازها 96,873 مدالها 41 23/3/24 نویسنده موضوع مدیر #1 جهان، پر از آوار واژه هاست و من، صدا روى لحظه هايم مى ماسد مثل وقتى که دارم غزل نمى گويم انگار از هميشه گريزان نيست اين آسمان حوصله كه پيش روى من، زمين خورده ست ! تو نيستى و ثانيه هايم، لكنت گرفته اند امضا : Kalŏn
جهان، پر از آوار واژه هاست و من، صدا روى لحظه هايم مى ماسد مثل وقتى که دارم غزل نمى گويم انگار از هميشه گريزان نيست اين آسمان حوصله كه پيش روى من، زمين خورده ست ! تو نيستى و ثانيه هايم، لكنت گرفته اند
Kalŏn پرسنل مدیریت مدیر تالار شعرکده سطح 41 ارسالیها 9,507 پسندها 40,727 امتیازها 96,873 مدالها 41 23/3/24 نویسنده موضوع مدیر #2 من در هوای تو با غمت برگم که رهگذاری زیر پا گذاشته در کوچه ای که باد تشویش خود را در آن ، جا گذاشته یک شب هزار شب هم می شود وقتی من هم بدون تو مرا تنها گذاشته … . امضا : Kalŏn
من در هوای تو با غمت برگم که رهگذاری زیر پا گذاشته در کوچه ای که باد تشویش خود را در آن ، جا گذاشته یک شب هزار شب هم می شود وقتی من هم بدون تو مرا تنها گذاشته … .