سلام سلام خانومای خونه دار
میخوام آموزش کیکایی که دیشب باهاشون گای- چیز ببخشید سرگرم شدم رو بذارم
با پسرای نچسب هم حرفی ندارم من فن بانوان کدبانوی خودم هستم
پیشبندای صولتیتون رو ببندین عشقای من پیش به سوی انفجار آشپزخونه
مواد لازم “کیک یزدی”
• آرد : ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ پیمانه و ⅓ پیمانه )
• شکر : ۱۵۰ گرم (تقریبا ۱ پیمانه)
• روغن مایع : ۱۷۵ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
• ماست سفت : ۱۵۰ گرم (تقریبا از نصف پیمانه بیشتر)
نمک میوه : ⅓ قاشق چای خوری (اینو میتونید نذارید صرفا برای پف کردن و گنبدی شدن کیکه)
• تخم مرغ : ۳ عدد
• بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
• عسل : ۱ قاشق چای خوری
• گلاب : ۳ قاشق چای خوری
• زعفرون دم کشیده غلیظ : ۱ قاشق چای خوری
•...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مواد رو آماده کنید (گشادیمه عسل و پکینگ پودر و اینا رو تو ظرفای کوچولو بزارم، وسط کار اضافه میکنم بخدا)
فر رو روشن کنید سر ۲۰۰ درجه تا گرم بشه تو این فرصت خمیر رو آماده میکنیم. آرد و نمک میوه و پکینگ پودر رو سه بار باهم الک کنید.
تخم مرغ
شکر
پودر هل
وانیل
گلاب
۷ دقیقه به مخلوط کردنشون بپردازید
تو این ۷ دقیقه عسل و زعفرون روهم اضافه کنید و هم بزنید
بعدش هم ماست و روغن رو اضافه کنید