نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دفتر آشپزی دفتر آشپزی | Raha~r

  • نویسنده موضوع ستایش؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 138
  • کاربران تگ شده هیچ

ستایش؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
39
 
ارسالی‌ها
5,088
پسندها
39,976
امتیازها
80,676
مدال‌ها
70
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
به نام خدا
1000011696.png
این دفتر متعلق به کاربر Raha~r Raha~r می‌باشد.
تنها این کاربر با توجه به قوانین اجازه ارسال آثار خود را دارد.

~ مدیریت تالار خانواده ~
 
امضا : ستایش؛

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #2
“آشپزی با زنان خانه‌دار”

لیست غذاها:
۱.
کیک یزدی
۲. پنکیک
۳. کرپ صبحانه

اگر سوالی چیزی و یا تقاضای سرو غذای درخواستی‌تون رو داشتید:ribbon:
LINK
(وای من خیلی جدی گرفتم:loudly-crying-face:)
 
آخرین ویرایش
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #3
سلام سلام خانومای خونه دار
میخوام آموزش کیکایی که دیشب باهاشون گای- چیز ببخشید سرگرم شدم رو بذارم:ribbon:
با پسرای نچسب هم حرفی ندارم من فن بانوان کدبانوی خودم هستم:ribbon:
پیشبندای صولتیتون رو ببندین عشقای من پیش به سوی انفجار آشپزخونه:rose_1f339:

مواد لازم “کیک یزدی”
• آرد : ۳۰۰ گرم (تقریبا ۲ پیمانه و ⅓ پیمانه )
• شکر : ۱۵۰ گرم (تقریبا ۱ پیمانه)
• روغن مایع : ۱۷۵ گرم (۱ پیمانه سرخالی)
• ماست سفت : ۱۵۰ گرم (تقریبا از نصف پیمانه بیشتر)
نمک میوه : ⅓ قاشق چای خوری (اینو میتونید نذارید صرفا برای پف کردن و گنبدی شدن کیکه)
• تخم مرغ : ۳ عدد
• بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
• عسل : ۱ قاشق چای خوری
• گلاب : ۳ قاشق چای خوری
• زعفرون دم کشیده غلیظ : ۱ قاشق چای خوری
•...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #4
IMG_20240629_120948_268.jpg
مواد رو آماده کنید (گشادیمه عسل و پکینگ پودر و اینا رو تو ظرفای کوچولو بزارم، وسط کار اضافه می‌کنم بخدا:broken-heart_1f494:)

فر رو روشن کنید سر ۲۰۰ درجه تا گرم بشه تو این فرصت خمیر رو آماده می‌کنیم.
آرد و نمک میوه و پکینگ پودر رو سه بار باهم الک کنید.

IMG_20240629_121044_962.jpg
تخم مرغ
شکر
پودر هل
وانیل
گلاب
۷ دقیقه به مخلوط کردنشون بپردازید:rose_1f339:
تو این ۷ دقیقه عسل و زعفرون روهم اضافه کنید و هم بزنید
بعدش هم ماست و روغن رو اضافه کنید


آره خلاصه
 
آخرین ویرایش
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #5

حالا این مخلوط آرد که قبلا سه بار الک کردین رو به این ظرف که ۷ دقیقه هم زدید اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید

IMG_20240629_122129_404.jpg
خب کپسولا رو تو قالباتون میزارید

IMG_20240629_122132_065.jpg
بعد خمیر رو توشون بریزید که واقعا این مرحله هفت خان رستمه:grinning-face-with-big-eyes:

۲۰ دقیقه تو همون دمای ۲۰۰ درجه میپزیدشون (تروخدا حواستون باشه فر رو از قبل گرم کرده باشید ها)

IMG_20240629_122136_002.jpg
درحال پخته شدن:ribbon:

IMG_20240629_122138_680.jpg
و این شد نتیجه (بقیشون رو خوردم ببخشید)
 
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #6
سلام سیسیا:ribbon:
خب سرپرست و ارشد دستور موکد و جدی دادن که مسخره‌بازی درنیارم پس خیلی جنگی و سریع میریم سر آموزشمون:face-with-hand-over-mouth:
این پنکیک صبحانه‌ست ولی من چون صبحا به‌جای آشپزی هاپ‌هاپ می‌کنم بعدازظهرا که گشنم میشه درستشون می‌کنم♡ (دیگه ژن لاغریه و دیگه دیگه)

چیزایی که نیاز داریم برای ”پنکیک‌“ :
• بیکینگ‌ پودر (یک قاشق)
• آرد یک پیمانه (من از قنادی استفاده کردم)
• وانیل (خیلی کم)
• شکر (سه قاشق‌)
• روغن (سه قاشق)
• تخم مرغ ۱ عدد
• شیر یک پیمانه
• و نمک (خیلی کمممم)


همزن‌ دستی میخواید
با قاشق هم میشه (حالا باکلاسش نکنیم)

IMG_20240704_233805_833.jpg
(به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #7

اول از همه توی ظرفتون‌ خیلییی کم وانیل میریزید (تقریبا ⅓ قاشق چای‌خوری)
بعد تخم‌مرغ میریزید (یه‌دونه)
و هم میزنید
نمی‌خواد کف کنه همین که سفید شه کافیه
بعد سه قاشق غذاخوری بهش شکر اضافه می‌کنیم و هم میزنیم
قشنگ که هم زدید سه قاشق روغن بهش اضافه کنید و بازم هم بزنید:ribbon:

بیکینگ‌ پودر و نمک‌ رو بیار
یه پیمانه آرد هم بیار
یه قاشق بیکینگ‌ پودر، ⅓ قاشق چای‌خوری نمک...
یه پیمانه آرد هم تا خرخره‌ پر باشه...
همشون رو به مواد قبلی اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا یک‌دست شه
خیلی سفت میشه
بعد که همه ی این کارها رو انجام دادید یک پیمانه شیر بیارید (پُر نباشه)
به مواد اضافه کنید و هم بزنید
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #8

خب درمورد پختش:
ماهیتابتون‌ باید نچسب‌ باشه
کف ماهیتابه‌ روغن بریز (کم)
میتونید با اون قلم‌های مخصوص هم روغن رو پخش کنید که به همه جای ماهیتابه‌ برسه


(از اینا)

شعله گاز خیلی کم باشه و بزارید روغن قشنگ داغ بشه


حباب زد برگردونید


(ناز شد)

میتونید همینطوری بخورید
یا عسل بزنید
شکلات آب‌شده
مربا
نوتلا
یا هرچیزی که دلتون بخواد

IMG_20240704_235328_813.jpg
[ATTACH type="full"...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Raha~r

Raha~r

هنرمند انجمن
سطح
24
 
ارسالی‌ها
1,923
پسندها
14,247
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • #9

سلام بر بانوان کدبانوی خودم:face-with-hand-over-mouth:
میخوام دستور یه کرپ صبحانه خوشمزه رو بذارم براتون که آرد و شکر نداره:ribbon:
شاید براتون جالب باشه که بدونید چرا من این‌همه به صبحونه اهمیت میدم، باید بگم که چون غذاهاش آسونن وگرنه عصر میخورمشون:smiling-face-with-hearts:

بگذریم
؛ ما نیاز داریم به:
• یک پیمانه جو دو سر پرک
• یک لیوان شیر
• دو تا تخم‌مرغ
• یک قاشق غذاخوری دارچین
• یه‌کمی وانیل


همه رو با هم میکس می‌کنیم
(اینجا ممکنه یکم غلظت موادتون کم شه و شل باشه
اگه اینطوری شد اشکال نداره یه کوچولو جو دو سر پرک اضافه کنید دوباره میکس کنید درست میشه)...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : Raha~r

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا