دفتر خاطرات دفتر خاطرات ~Deku | اختصاصی انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع ANAM CARA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 733
  • کاربران تگ شده هیچ

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها
46,373
مدال‌ها
21
سطح
29

1000142895.png
داشتم توی پینترست چرخ می‌زدم و یاد انیمیشن انکانتو برام زنده شد... یک سری از فن‌آرت هایی که دیدم رو توی تاپیک جدیدم گذاشتم و ترجمه کردمشون: انیمیشن | کمیک‌های کوتاه | Encanto | انجمن رمان نویسی یک رمان
و می‌دونید جالب چیه؟ یه ایده خفنی به ذهنم رسید که حیف بود نوشته نشه...:auctor: ⁦و من با ذوق شروع کردم به نوشتن فن فیکشن | فن فیکشن Se habla de Bruno | محیا دشتی کاربر انجمن یک رمان و در برابر خوابی که می‌خواست بهم چیره بشه مقاومت کردم، صبح روز بعدش هم به محض بیدار شدن نوشتم، و مدام بهش فکر کردم و تو مدرسه زنگ ورزش هم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : ~Deku

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها
46,373
مدال‌ها
21
سطح
29

یه چیزی که هیچوقت متوجهش نبودم و برام غیرمنتظره بود... اینه که کلی فن آرت از مه‌زاد توی پینترست هست و این منو ذوق‌مرگ میکنه. من هنوز رمانو کامل نخوندم که بخوام کل نظرم رو راجع بهش بگم... ولی احساس می‌کنم این رمان همون چیزیه که همیشه دنبالش بودم، یه اثری که الکی اسم فانتزی حماسی رو به دوش نمی‌کشه. می‌خوام راجع به خاطراتم از همین قضیه بگم
من همیشه دنبال آثار فانتزی، خصوصاً فانتزی حماسی یا high fantasy
شروعش فکر می‌کنم از... ارباب حلقه ها بود شاید؟ نه، یه چیزی قبل تر از اون... به یاد نمیارم چی بود، ولی شیفته این ژانر شدم. بعد می‌دونید بدبختی چی بود؟ در به در شدم که دست کم یکی پیدا کنم که ببینم یا بخونم
اولش رفتم سراغ رمان‌های فانتزی دهه نود...

آخرین ویرایش

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها
46,373
مدال‌ها
21
سطح
29

یکی از بزرگترین مشکلاتی که من توی خلاصه نوشتن‌های نویسنده‌های اینجا می‌بینم اینه که جملاتشون ناقصن. مثالش:
دختری که در زندگی اش رنج های بسیاری متحمل شده است.
الان اینجا، نویسنده باید یه ویرگول بزاره و فعل جمله رو بگه که دقیقاً برای اون دختری که ازش حرف زده چه اتفاقی افتاده و هدف جمله چیه، منتها نویسنده میاد نقطه می‌ذاره میره جمله بعدی... شما وقتی با واژه «که» شروع میکنید، اون چیزی که بعد از «که» میاد اطلاعات اضافه‌ست و اصلا فعل اصلی جمله نیست. حتی اگه نویسنده هدف اصلیش از نوشتن جمله، چیزی باشه که بعد از این «که» میاد و این اطلاعات اصل کاری ان نه اطلاعات اضافه، در اون صورت حداقل باید یه فاعل اول جمله‌ش اضافه کنه و یه فعلی هم قبل «که» بیاره. مثلاً همینو بکنتش:
فلانی دختری است که در زندگی...

آخرین ویرایش

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها
46,373
مدال‌ها
21
سطح
29

خب، اینم از قسمت آخر :) سریالی با روابطی که واقعاً روشون کار شده بود تا تو دل برو و دوست داشتنی بشن، قشنگ‌ترین خانوادگی ای که تاحالا نگاه کردم
درنهایت میتونم بگم خیلی خوشحالم که پایتخت رو دیدم. چون اثری بود که با اهداف جاه طلبانه ای ساخته نشده بود. اثر خیلی فروتنی بود اتفاقاً، اگه با جاه طلبی ساخته میشد این قشنگی مختص به خودش رو نداشت. و البته که نمیگم داشتن جاه طلبی و چشم انداز های بزرگ مشکلی داره و خودم به عنوان یه نویسنده قشنگ درک میکنم چه تمایل بزرگ و احساس قشنگیه که بخوای اثری بسازی که همه دوستش داشته باشن
و همین باعث میشه که کنار گذاشتن همچین طرز فکری سخت باشه و این که یه اثر خیلی معمولی، ساده و خاکی بسازی بدون ترندها و دراماهای امروزی، یه اثری که میدونی فقط یه بخش محدودی از جامعه...

آخرین ویرایش

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها
46,373
مدال‌ها
21
سطح
29

اون ویژگی خاصی که این اثر داشت، این بود که من هیچ جای داستان احساس نکردم که افرادی که من دارم تو داستان می‌بینم، غیر واقعی ان. من عموماً یه چیزی که موقع خوندن یا دیدن هر اثری میتونم بهش پی ببرم، اینه که نویسنده اثر چه هدفی داشته. قشنگ همیشه میتونم حضور نویسنده رو توی داستان حسش کنم که داره داستان و کارکترهاش رو کنترل میکنه و دیدگاهی که اون نسبت به داستانش داره رو هم حس میکنم.
مثلاً دو تا کارکتر توی یه داستان عاشقانه باهم تو یه اتاق گیر میفتن، قشنگ رادارهام بهم میگن الان این نویسنده دنبال اینه که من رو هیجان زده کنه، بعد هم قراره کارکترهاش رو طوری کنترل کنه که از دوتایی ساکت بودن معذب بشن و یکی سر صحبت رو باز کنه و... واضحاً داره از کارکترهاش استفاده میکنه تا به اون واکنش ذهنیش از مخاطبش...

آخرین ویرایش

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها
46,373
مدال‌ها
21
سطح
29

یکی از دلایلی که نمیام آثارمو تبلیغ کنم اینه که تموم نشدن و مخاطب ممکنه بخاطر یه مدت پارت نذاشتنم دراپ کنه
ولی از طرف دیگه وقتی تموم می‌کنم هم هرچی میگم بخونن، خوانندگان انجمن از اونجایی که از گشادیسم رنج می‌برن فقط منو می‌پیچونن و نمی‌خونن که به شدت آزارم میده
رمان افسون چپ دست تموم شده، کاملاً آماده خونده شدن، قند عسل نوشتم فانتزی‌ دوست ها، اینهمه ایده رو با ذوق نوشتم که به اشتراک بذارم و تهش ملت محل سگ هم ندادن... آخ من یه دماری می‌خوام از روزگارتون در بیارما
من دیگر آخر هایم است...:lugentis:

~Deku

کاربر فعال عکس
کاربر فعال بخش
تاریخ ثبت‌نام
8/10/18
ارسالی‌ها
2,040
پسندها
21,349
امتیازها