نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

سرگرمی ♨️ ☀️+_× °•▪سلبریتی ها▪•° ~_~ ⭐♨️

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,029
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
29. «هیو جکمن» با این عکس ها گفته بود که عاشق ژاپن است.

در اینستای ستاره های خارجی چه خبر است؟ (165)

30. «تیلور سویفت» این روزها مشغول بازی در فیلم موزیکال «گربه ها» است، مگر برای یکی مثل تیلور که عاشق گربه ها است اتفاقی بهتر از این هم می شود بیفتد؟!

31. «جرد لتو» زیر این عکس نوشته بود: «وقتی می فهمی فردا روز اول هفته است»!

32. «اولیویا هولت» تک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : SHIRIN.SH

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,029
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
39. «نینا دوبرو» در حال لوس بازی همراه با «پملا ادلن» و «تون بل» در یک برنامه ی تلویزیونی.

40. «مسی» و «آدیداس» جدیدش.

41. «لی جون کی» در پایان سفر به چین تایپه با این عس از هواداران خود در این کشور تشکر کرده و آرزو کرد که آنها را به زودی دوباره ببیند.

42. «پارک مین یونگ» در فوتوشوت تبلیغاتی برند...

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,029
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
سلبریتی هایی که با طرافدارانشان کامنت بازی می کنند!

دیگر آن دوره ای که هواداران ستاره ها برایشان نامه یا ایمیل می فرستادن، به پایان رسید. حال ستاره های هالیوود در شبکه های مختلف اجتماعی با هوادارانشان در ارتباط اند.
دیگر آن دوره ای که هواداران ستاره ها برایشان نامه یا ایمیل می فرستادن، به پایان رسید. حال ستاره های هالیوود در شبکه های مختلف اجتماعی با هوادارانشان در ارتباط اند. در واقع شبکه های اجتماعی این فرصت را در اختیار مردم قرار داده تا با ستاره مورد علاقه شان ارتباط داشته باشند.

اما آیا واقعا ستاره ها نظرات و ابراز احساساتی را که در صفحات شخصی آنها توسط طرفداران شان منتشر می شوند، می خوانند؟ آیا پس از خواندن به آنها...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,029
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
ترفندهای جالب هالیوودی ها برای فرار از دست پاپاراتزی ها

ستاره بودن به معنی از دست دادن حریم خصوصی ست. اگر چه شرایط بسیار وحشتناکی ست اما واقعیت دارد. پاپاراتزی ها در هر شرایطی به دنبال عکس گرفتن و یا سوژه کردن ستاره ها هستند، به طوری که آنها نه در رستوران، نه کنار ساحل یا حتی فروشگاه و پمپ بنزین هم آسایش ندارند.
ستاره بودن به معنی از دست دادن حریم خصوصی ست. اگر چه شرایط بسیار وحشتناکی ست اما واقعیت دارد. پاپاراتزی ها در هر شرایطی به دنبال عکس گرفتن و یا سوژه کردن ستاره ها هستند، به طوری که آنها نه در رستوران، نه کنار ساحل یا حتی فروشگاه و پمپ بنزین هم آسایش ندارند. از این رو آنها مجبورند که از روش های مختلفی برای فرار از آنها کمک...

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,029
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36

بازیگرانی که از به یاد ماندنی ترین نقش هایشان پشیمان شدند .
همه ما پشیمانی هایی در زندگی داریم، اما پشیمانی ما به هیچ وجه شبیه به پشیمانی بازیگران هالیوودی نیست. آنها از نقش هایشان میلیون ها دلار درآمد دارند، هواداران بسیاری را جذب می کنند و در جهان می درخشند اما خودشان از نقش هایی که ایفا کرده اند، راضی نیستند. مثلا ما رابرت پتینسون را به خاطر بازی اش در «گرگ و میش» می شناسیم اما او خودش از بازی در این سریال پشیمان است. اگر دوست دارید با بزرگ ترین پشیمانی ستاره ها از بازی در به یاد ماندنی ترین فیلم های جهان آشنا شوید، در ادامه مطلب همراه مان باشید.
شان کانری: 007
[IMG alt="بازیگرانی...

☆^دوستدار_زندگی^☆

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
1,389
پسندها
31,820
امتیازها
69,173
مدال‌ها
5
تصویری از کودکی مهراوه شریفی‌نیا در ۳۲ سال پیش
مهراوه شریفی نیا,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون

عکسی از پنج‌سالگی مهراوه شریفی‌نیا که در کودکی در فیلم «دزد عروسک‌ها» بازی کرد، منتشر شد.
سرپوش هنری - به گزارش خبرآنلاین، مهراوه شریفی‌نیا، بازیگر سینما و تلویزیون، عکسی از پنج سالگی خود را در اینستاگرام به اشتراک گذاشت.

مهراوه شریفی‌نیا، زاده ۱۳۶۰ در شهر تهران است و برای نخستین بار در فیلم «دزد عروسک‌ها» به کارگردانی محمدرضا هنرمند در سال ۱۳۶۸ بازی کرد. او در توضیح عکس منتشر شده نوشته است: «در رویای آرزوهای بزرگ، حوالی زمستان ۱۳۶۵»

[IMG alt="مهراوه شریفی نیا,اخبار...

آخرین ویرایش
امضا : ☆^دوستدار_زندگی^☆

☆^دوستدار_زندگی^☆

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
1,389
پسندها
31,820
امتیازها
69,173
مدال‌ها
5
واکنش بهاره رهنما به ترویج ازدواج کودکان در سریال «بچه مهندس»
اینستاگرام بهاره رهنما,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون

بهاره رهنما درباره شایعات مطرح شده درباره ترویج ازدواج کودکان در سریال «بچه مهندس» توضیح داد.
سرپوش هنری - به گزارش خبرآنلاین، بهاره رهنما با انتشار سکانس‌هایی از سریال «بچه مهندس» در اینستاگرام، نظر خود را درباره ازدواج کودکان این‌طور مطرح کرد: «به نظر من ازدواج کودکان خصوصا دختر بچه‌ها می‌تواند از مضامین مهم کودک آزاری باشد، بارها هم در این باره گفته ونوشته‌ام!

سریال رو که ندیدید لااقل سکانس‌هاش رو ببینید تا به میزان بی‌انصافی برخی پی ببرید! آدمی که...

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,029
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
چرا کفش های ستاره های هالیوود اکثرا یک سایز بزرگ تر از پاهایشان است ؟

آیا تاکنون به این نکته توجه کرده اید که بیشتر هنرمندان و ستاره هایی که روی فرش قرمز حاضر می شوند، کفش هایی بزرگ از پاهایشان را پوشیده اند؟ آیا این یک مد است؟ یا دلیل خاصی برای این کار وجود دارد؟
1
این امر در واقع به دلیل خاصی صورت می پذیرد و مد، گرایش یا سبک لباس نیست. از آن جا که هنرمندان هنگام حضور روی فرش قرمز، اغلب کفش هایی با پاشنه های بسیار بلند می پوشند و چون باید چندین ساعت پیاپی این کفش ها را به پا داشته...

☆^دوستدار_زندگی^☆

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
1,389
پسندها
31,820
امتیازها
69,173
مدال‌ها
5
شقایق دهقان: از بازیگری خسته شده‌ام
شقایق دهقان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

شقایق دهقان گفت: واقعیت دیگر از بازیگری خسته شده‌ام. یک زمانی من جوانتر بودم و حال و حوصله سر و کله زدن در کارها را داشتم اما این روزها آن حال و هوا را ندارم.
سرپوش هنری - شقایق دهقان در خصوص کم کار شدن خود در عرصه بازیگری طی سال‌های گذشته گفت: واقعیت دیگر از بازیگری خسته شده‌ام. یک زمانی من جوانتر بودم و حال و حوصله سر و کله زدن در کارها را داشتم اما این روزها آن حال و هوا را ندارم.

وی در همین راستا ادامه داد: وقتی جوانتر بودم می‌توانستم تمامی فشارهای موجود در بازیگری را با تلاش و جوانی بیشتر پشت...

☆^دوستدار_زندگی^☆

مدیر بازنشسته
سطح
6

ارسالی‌ها
1,389
پسندها
31,820
امتیازها
69,173
مدال‌ها
5
پولاد کیمیایی: مهاجرت می‌کنم / می‌خواهم از سینمای ایران خداحافظی کنم / شاید پس از چند سال برگشتم
پولاد کیمیایی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

پولاد کیمیایی که امسال با فیلم «معکوس» در مقام کارگردان در جشنواره حضور دارد و در یک تصمیم از سوی جشنواره سانس فیلمش با فیلم «غلامرضا تختی» در روز اول جشنواره تعویض شد که دلخوری وی را همراه داشت.
سرپوش هنری - پولاد کیمیایی در این یادداشت خداحافظی با انتشار یک ویدیو از نقش هایش نوشت: «با سلام و عشق به همه شما عزیزانی که سالهاست به من لطف داشتید و یه جورایی مثل خانواده من شده بودید برام خیلی سخته که بگم میخوام از سینمای ایران خداحافظی کنم و...

عقب
بالا