بهاره کیان افشار در بین ۱۰ زن زیبای مسلمان
سایت سرگرمی FillGap به تازگی فهرست زیباترین زنان مسلمان را منتشر کرده که بهاره کیانافشار رتبه هفتم این فهرست ده نفره را از آن خود کرده است.
در فهرست ۱۰ زن زیبای مسلمان، هانده ارچل، بازیگر مشهور سینمای ترکیه در رده نخست قرار دارد. این بازیگر اخیراً در فیلم "م**س.ت عشق" به کارگردانی حسن فتحی که روایتی از زندگی مولانا و شمس تبریزی است ایفای نقش کرده است.
راوان بن حسین، مدل و بلاگر کویتی، فخریه اوجن بازیگر اهل ترکیه، مریم اوزرلی بازیگر ترکتبار اهل آلمان و جیجی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
پست جنجالی این هفته مربوط به جدایی ریحانه پارسا و مهدی کوشکی است. البته اگر واقعا وصلتی در میان بوده باشد! خیلیها این کار را جلب توجه دانستند و بسیار واکنش نشان دادند مانند نیوشا ضیغمی که در این باره گفت: «بعضیها چه دلقکبازی حقیرانهای دارند برای دیده شدن. بودن به چه قیمتی؟!»
ریحانه پارسا هم با انتشار ویدیویی از خود گفت که حالش خیلی خوب است و امیدوار است که آقای کوشکی هم حالش خوب باشد! خلاصه ما که نفهمیدیم چی شد! حالا به نظر شما این اتفاقات بیشتر به نفع کدام طرف بود و چه کسی را بیشتر معروف کرد؟
تولدت مبارک هفته...
مهوش وقاری با این پست عاشقانه...
استایل جذابطوری امیرحسین آرمان وبا لبخند رضایت از مدل ریشهایش.
بانیپال شومون طوری ژست گرفته که انگار جذابتر از او روی کردهی زمین نیست!
کوچولوهای هفته...
واقعا شاهرخ استخری و همسرش هر روز با دیدن این صحنه در منزلشان همهی غم و غصههایشان را فراموش میکنند. شما هم متوجه شباهت زیاد چهرهی نبات کوچولو در این عکس به سروش جمشیدی شدید؟!
تصویری از مصطفی کیایی و دختر...
وقتی خبرنگار دیلی میل از تامهاردی در مورد دلیل احوالپرسیاش با یک بیخانمان پرسید، او پاسخ داد: "تربیت من به گونهای بوده که طرز برخوردم با رئیس هتل، همانند دربان هتل باشد."
امروز 15 سپتامبر تولد 43 سالگی یکی از مستعدترین و جنتلمنترینهای تاریخ سینماست♥
سلفی جالب جاستین بیبر و همسرش هیلی در دومین سالگرد ازدواجشان. قبول دارید این زوج کاملا به هم میآیند؟
پسر کوچولوی بامزهی سیهرا برای رفتن به مسابقهی پدرش آماده شده.
امیلیا کلارک، بازیگر سریال «Game of thronesL» و مت اسمیت بازیگر نقش پرنس فیلیپ در سریال «the crown» شب گذشته در لندن همراه یکدیگر دیده شدند و همین باعث شروع شایعات و گمانهزنیهای رابطه این دو نفر شد...
کیت بلانشت با لباسی دستدوز از برند Armani prive به نام طاووس بر روی فرش قرمز اختتامیه فستیوال فیلم ونیز.
کوچولوهای شیرین کریستی تیگن و جان لجند این بار در حال درست کردن پیتزای خانگی هستند.
پدرشان هم نقش گارسون را ایفا میکند!
کیتی پری عکسی از هدیهی خاص تیلور سوییفت به دخترش دیزی را به اشتراک گذاشت. تیلور پتوی کوچکی که خودش دوخته و گلدوزی کرده به دیزی هدیه داد و روی آن عبارت «بلوم کوچولو» را گلدوزی کرد...
آقای جیمز گندولفینی، با اینکه دیگه نیستی و به کیهان پیوستی اما بمناسبت روز تولدت میخاستم از شما برای بازی بینظیرتون بینهایت تشکر کنم که بهترین شخصیت زندگیمو بمن هدیه دادین
من کاراکتر تونی سوپرانو رو زندگی کردم و با همه خوبی هاش و بدی هاش تو قلبم پذیرفتمش.
بیشتر از این هم نمینویسم چون نمیتونم به چهرتون نگاه کنم و گریم نگیره
تولدتون مبارک سلطان
"Hamid"