متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

سرگرمی ♨️ ☀️+_× °•▪سلبریتی ها▪•° ~_~ ⭐♨️

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36

جنجالی هفته...

پست جنجالی مطلب امروزمان از یک ماه پیش نشات می‌گیرد. اوایل مرداد ماه بود که با انتشار فهرست مجوز‌های صادرشده توسط شورای پروانه ساخت، نام محمدامین کریم پور مطرح شد. اینفلوئنسر جوانی که سابقه کارگردانی فیلم کوتاه و بلند و مستند و سریالی را نداشت.

این موضوع انتقاد بسیاری از مردم و منتقدین سینما را در پی داشت. حالا به تازگی خبر‌هایی آمده که یک بازیگر مطرح و یک گروه موسیقی به فیلم محمدامین کریم پور خواهند پیوست. حالا باید بنشینیم و ببینیم که این جنجال‌ها به کجا خواهد رسید و فیلم کریم‌پور چگونه پیش خواهد رفت.

اینستاگرام فارسی

تولدت مبارک هفته...

اولین پست تولدی این...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : SHIRIN.SH

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
دمش گرمِ هفته...

دمش گرم این هفته هم می‌رسه به علیرضا جهانبخش که در بازی مقابل پورتسموث یک گل و یک پاس گل زیبا را به ثمر رساند و دل همه طرفدارانش را شاد کرد. جهانبخش بعد از بازی گفت: «می‌خواهم ثابت کنم که می‌توانم کار‌های بیشتری در برایتون انجام دهم و تلاش میکنم تا جایگاهم را در ترکیب اصلی برایتون به دست آورم»

اینستاگرام فارسی

من چقدر جذابم هفته...

بهرام رادان با این سلفی میان ستون‌های تخت جمشید، جذابیت‌های خودش و تخت جمشید را یک جا به رخ همگان کشیده!

اینستاگرام فارسی

سولماز غنی در این عکس انقدر...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36

جنیفر لوپز در حال عکاسی برای کفش‌های جدید برند خودش. برند محصولات آرایشی او هم به زودی به بازار عرضه خواهد شد.

چهره‌ها در شبکه‌های اجتماعی

تصویر جدیدی از لیدی گاگا برای مجله Billboard. این مجله، لیدی گاگا را یکی از موفقترین هنرمندان سال ۲۰۲۰ معرفی کرده که ویروس کرونا هم نتوانسته از موفقیت‌های آلبوم و آهنگ‌هایش کم کند. لیدی گاگا با برگزاری کنسرت خیریه مبلغ زیادی را برای جلوگیری از ویروس کرونا کمک کرد.

تیلور سوییفت با لباسی از برند Stella mccratney در مراسم ACM Awards ۲۰۲۰. او در این...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
وقتی در حال بازگشت از خرید، کیسه میوه‌ها پاره شده و دیگه کیسه هم نداری که میوه‌ها را از روی زمین جمع کنی!

یری و سایه‌بازی‌هایش!

به نظرتان هدف ایون وو از این حرکت چه می‌تواند باشد؟
  • بینی را با پریز برق اشتباه گرفته!​
  • قصد تمرین برای انجام تست کرونا را دارد!​
  • حس بامزه بودن دارد.​
[IMG alt="چهره‌ها در شبکه‌های...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36

جنجالی هفته...

جنجالی مطلب این هفته مربوط به پست منوچهر هادی و صحبت‌هایش با سعید راد است. سعید راد با انتشار پستی از نارضایتی‌اش در بازی در سریال دل نوشته بود که باعث شد منوچهر هادی نیز این پست با این کپشن را به اشتراک بگذارد و از کسانی که سریال دل را نپسندیدند، عذرخواهی کند. البته کامنت یکتا ناصر هم بسیار بحث برانگیز بود. او اعتقاد داشت که همسرش به هیچ عنوان نباید از کسانی که به او حسادت می‌کنند، عذرخواهی کند!

اینستاگرام فارسی

همانطور که احتمالا تا الان شنیده‌اید؛ الهام چرخنده، بازیگر سینما و تلویزیون که در سال‌های اخیر به دلیل تغییرات ظاهری‌اش، حواشی زیادی داشت، از ایران به کشور عراق...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
من چقدر جذابم هفته...

اولین جذاب هفته می‌رسد به ویشکا آسایش در فیلم «ورود آقایان ممنوع» خودش هم به این جذابیت افتخار کرده!

اینستاگرام فارسی

دانیال عبادی غرق در جذابیت‌هایش!

اینستاگرام فارسی

بهناز جعفری با گریم فریدا نشان داد که فقط ویشکا آسایش نیست که با ابرو‌های پر و سبیل جذابیت دارد!

اینستاگرام فارسی

یک «من خیلی جذابمِ» خاصی در چهره‌ی نسیم ادبی در این عکس دیده می‌شود!

[IMG alt="اینستاگرام...​

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] @Sepi_de

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
‏بانو رز لزلی حامله است و ظاهراً شاه بعدی شمال تو راهه.تبریک به جان اسنو و همسرش، دوستان آشنایان و اهالی وینترفل و آنسوی دیوار
" یه مامان فیلمباز‌ "​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
اما استون و دیوید مککری که پارسال نامزد کردند، قرار بود در فصل بهار عروسی بگیرند، اما به دلیل شیوع کرونا، مراسم عروسی‌شان کنسل شد. اما این دو جدیدا با حلقه‌های یکسانی در دستانشان دیده شده لند که نشان می‌دهد به طور مخفیانه ازدواج کرده‌اند و همچنین همانطور که در عکس معلوم است، اما باردار هم هست.

در اینستای ستاره‌ها

نینا، از گروه دختران نینجا وارد می‌شود؟!

در اینستای ستاره‌ها

تیلور هیل و مدل موی جدیدش. به نظرتان موی کوتاه بیشتر به او می‌آید یا موی بلند؟

[IMG alt="در اینستای...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36
تصویر جدید میسی ویلیامز روی جلو مجله مد وفشن فرانسوی l'officiel.

در اینستای ستاره‌ها

اولین فرزند هافثور پیرشون، بازیگر نقش کوه در سریال بازی تاج و تخت و یکی از قوی‌ترین مردان جهان به دنیا آمد.

در اینستای ستاره‌ها

دلتان نخواهد؛ کریس رونالدو و تفریحات لاکچری‌اش!

در اینستای ستاره‌ها

این هفته تولد فرانکلین جوناس، برادر کوچکتر نیک و جو جوناس بود که هرکدام از برادر‌ها با انتشار پستی تولد برادر کوچکشان را تبریک گفتند.

[IMG alt="در...​

SHIRIN.SH

مدیر بازنشسته
سطح
48

ارسالی‌ها
13,757
پسندها
128,110
امتیازها
96,873
مدال‌ها
36

جنجالی هفته..

جنجال این هفته مربوط به دعوای لفظی بهنوش بختیاری و سحر زکریا است.

اینستاگرام فارسی؛

چند روز پیش سحر زکریا ویدیویی منتشر کرد که در آن از وضعیت کنونی خود و خانه‌نشینی‌اش گله می‌کرد و انتقاداتی هم از مهران مدیری داشت. زکریا در بخشی از صحبت‌هایش گفته بود: "من سال‌ها حرفه بازیگری را دنبال می‌کردم و آقای مدیری ما را معروف نکرده است. من فقط در چندین کار این کارگردان بازی کرده‌ام و حالا ۶ سال است که بیکار هستم". بهنوش بختیاری هم بعد از دیدن این ویدیو استوری زیر را به اشتراک گذاشت. دعوا ادامه پیدا کرد و سحر زکریا در مصاحبه‌ای با یکی از پیج‌های اینستاگرامی، بهنوش بختیاری را «نخود هر...​

عقب
بالا