آدمایی که به هر طریقی حس معذب بودن بهم بدن... در کل جایی که معذب باشم تا جای امکان دوری میکنم
معذب بودن به هر طریقی از یه تیکه انداختن ساده منظورمه تا دورویی و ..
و اینکه چون اینطور مواقع ساکت تر میشم و بجای اینکه بتونم جواب بدم بیشتر توی خودم میرم و بعد اون حرف یا اون کار مدام اذیتم میکنه و باعث میشه اون شخص برام جایگاهش رو از دست بده
چه چیزی شما رو تو دوستی/رابطه اذیت میکنه؟
شب ها اکثر اوقات به چی فکر می کنید؟
اگه اخرین روز عمرتون بود چیکار می کردید؟
چی باعث اسیب خوردنتون میشه؟
در چه مواقع احساساتتون رو سرکوب می کنید؟
واکنشون نسیت به دروغ چیه؟
اگر یه infp بالغ باشه، معتقده که آدمایی که ذهنیتش رو (علایق یا عقاید یا هرچی) تحقیر کنن، حتی لایق این که بیاد باهاشون بحث و دعوا کنه هم نیستن. صرفاً زمانی که همون آدما نیازش دارن و دست به دامنش میشن باید دست رد به سینهشون بزنه تا تلافی کرده باشه. اما متأسفانه یه دوره ای طول میکشه تا ما متوجه این قضیه بشیم و ممکنه تا اون موقع به خیلیا کمکی که نباید رو کرده باشیم.... آدمایی که از خوبی infp استفاده ابزاری میکنن و قدرش رو نمیدونن از همه براش خطرناک ترن. منی که عقلم سر جاش اومده از همچین آدمایی دوری میکنم.
ولی infp ناپخته و ناسالم؟ متأسفانه اون سعی میکنه از کسایی دور بشه که ممکنه براش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
کلا xNFx....چون برای ما ملاک سازگاری از روی رفتار نیست، بلکه داشتن طرز تفکری مشابهه. از اونجایی که nfها اکثریت همین طرز فکر آرمانگرایانه رو دارن باهاشون سازگارتریم
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد، مغز یه عالمه سناریو میسازه که صرفاً نذاره بخوابیم. یه سریا میتونن مربوط به زندگی واقعی و نشخوار فکری باشن، یه سری افکار و فرضیه های دراماتیک داستانی، یا سناریوهایی مثل (اگه یه روز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
هر آدمی که در درجه اول احساسات منو نادیده بگیره یا نتونه درکم بکنه. مدام سرزنشم کنه. کم محلی کنه. دورو باشه.
من به اندازه کافی درگیری درونی با خودم دارم و اینجور رفتارهایی باعث میشه بیشتر به ورطه شکنجه درونی کشیده بشم. احساس بدی به خودم پیدا کنم و درنهایت مدام غمگین باشم.